Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma suti misice...kad je moja mama vidjela kakav je moj muz peglativan (pedantan) i kako moram igrati po kuci rece mi : uh on ti je gori nego da imas svekrvu
al hB pa je sav belaj u tome...inace je sve ostalo po mom ukusu
E moj ti je isti takvi!!! Kad pocne da brise prstom po stanu ja da poludim. Fzon je utome da on vpo toj pedanteri vise lici na moju mamu nego ja. Neznam odkud je takav, sveki nije asolutno pedantna! Ja sam rekla mome: Ja mislila rjesila se jede lude cistacice (moja mama) i udala se za drugu!, hahahaha
ma moj sam zivio prije braka(nema roditelja)...njegova dajdzinica dovodila zene u njegovu kucu da se ibrete kako je pedantan...samo ne znam sto mi to niko nije prije rekao ...dobro bi razmislila
da si vidjela mlade kad sam se tek udala...spavam ja do kasno ujutro kad me probudi suskanje...kad moj dragi sabira krpice po spavacoj sto smo razbacali prethodnu noc...gledam ja njega, kontam sta mu je hahaha joj belaja tih prvih dana kad me ucio cistiti po njegovom tabijatu ....suti svasta na dunjaluku ima
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
02.12.2009, 11:17
Yuna
236
Meni je moj slatki!
02.12.2009, 14:14
manuela RR
2377
Diiiiiiiiiiivan!!!! Kolko ga samo voooolim. Najbolji muž na svijetu (bez uvrede za ostale najbolje muževe )
02.12.2009, 14:18
delly
888
najbolji dobar kao muz dobar kao najbolji prijatelj dobar kao otac uvjek je tu kad mi treba u dobrom i zlu razuman i uvjek pomaze u svemu a i dobar ljubavnik
02.12.2009, 14:26
ivanak
1767
Moj muž se nekad dobar, a nekad mi dođe da ga stučem sa tavom po glavi kako može biti neobziran.... Ne radi kućanske poslove, ni ti sam ikada tražila..... ali naprimjer ako treba odnjeti smeće nekad će me iznenaditi da će odnjeti, a nekad se na balkonu mogu vreće smeća usmrdjeti - to je jedna od neogovornosti... a inače, neću reći da je savršen, ali više manje je ok.... Treba mu isto govorit i objasniti.... ali muško je i nije naučeno da radi sto stvari odjednom kao žene....
02.12.2009, 14:29
ena23
2131
Moj muz nije najbolji muz na svjetu. Nisam ni ja najbolja zena na svjetu. Mi se volimo.
02.12.2009, 14:33
amela2208
3060
Moj muz je najbolji muz na svijetu!!! U svemu mi pomaze, jako se volimo, mislim da ce i biti najbolji tata uskoro.... Super se slazemo daj Boze da ovako podrzi. Ni dok smo ibili u vezi nismo se ovoliko pazili, mazili.....:) Samo da jos mogu malo vise da ga vidjam na dan bila bi najsrecnija zena na svijetu,
02.12.2009, 14:34
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: ena23
Moj muz nije najbolji muz na svjetu. Nisam ni ja najbolja zena na svjetu. Mi se volimo.
:) to samo ti tako mislis a u to da se volite ne sumnjam uopste :)
02.12.2009, 14:34
škorpija
6649
MM je zlatan, kakva sam ja
02.12.2009, 14:43
dzeni_nl
1326
mm se mogo popravio u zadnje vrijeme, mnogo se zalaze za nas, brani me uvijk kada misli da me neko napada pa makar neko to radio i u sali, on uvijek odreaguje.
u pocetku i nije bio bas dobar muz, imali smo dosta problema, al vec se navikavamo jedno na drugo, znamo sta kome odgovara a sta ne i to postujemo.
sada je uz mene u svemu, pomaze mi dosta oko kucanskih poslova, pa cak cesto i napravi veceru, nije vise mamin sin, znaci dobro sam uticala na njega i uspjela da ga promjenim, ali naravno uz njegovu pomoc, jer je on sam htio da se promjeni.
sretna sam sto smo uspjeli
02.12.2009, 14:45
manuela RR
2377
IZVORNA PORUKA: škorpija
02.12.2009, 14:49
pashy
8
Ja boljeg ne trazila:))))
02.12.2009, 19:20
aicha
739
mm je meni sad za sad i muz i bebica umazena mala....al tu drugu ulogu ce insh. brzo da izgubi hehe
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
02.12.2009, 19:21
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: pashy
ni ja, jedva i ovog našla
02.12.2009, 19:36
aicha
739
IZVORNA PORUKA: acudesa
kako sam blentavo razmisljala dobro sam i prosla
02.12.2009, 19:38
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: aicha
IZVORNA PORUKA: acudesa
kako sam blentavo razmisljala dobro sam i prosla
šta dobro-ODLIČNO
02.12.2009, 19:39
Anoniman
mm.je najbolji na svijetu punooooo ga volim a jos vise ga volim,kad cuva anela i kad pravi hapu tad je najbolji muz...
02.12.2009, 19:41
acudesa
7725
i, kad usisava i,kad skloni suđe iza ručka uhhh tad je najbolji na svijetu
02.12.2009, 19:44
Rina26
381
Moj muž je super nebi ga mijenjala ni za šta na svijetu,a tek kada dođe kući kada je otsutan više dana tada još bolji.
02.12.2009, 19:51
lost
362
IZVORNA PORUKA: škorpija
I kod mene takođe
< Poruku je uredio lost -- 2.12.2009 19:52:54 >
02.12.2009, 20:10
aicha
739
ma predobar....ko bi trpio moje hrkanje po noci
ps. nemojte ih puno hvaliti...pocece se sve zene svijeta udavati za bosance koliko smo ih nahvalili pa cemo belaj napraviti sljedecim generacijama
02.12.2009, 20:12
Hanady RR
18727
tvrdoglav, mušičav, živčan, radišan, počesto tegoban, šutljiv...sve u svemu dobro je prošo kad se oženio
02.12.2009, 20:15
aicha
739
evo upravo stize sms "stavi mi da veceram"
ma romantika nema sta, to samo nase bosnje znaju
fooram
03.12.2009, 00:05
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: NUR
Drage moje, Zanima me kakvi su vaši muževi,kakav je prema vama?
šupak u kratkim crtama
03.12.2009, 00:10
Ilhana RR
6113
Nemoze biti bolji...
Odavno mi trubi kako mu je zao sto ja sjedim za kompjuterom i da hoce da mi kupi stolicu novu udobniju... al to nije bilo tako... kupio mi je laptop da mogu u lezecem polozaju da surfam i da mahalam sa vama =))