Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

) ALI smislila sam taktiku  i razgovaracemo o tome cim se budem vratila kod njega. Onako... da vidi kako bi se osjecao da je na mom mjestu.
   ) ALI smislila sam taktiku  i razgovaracemo o tome cim se budem vratila kod njega. Onako... da vidi kako bi se osjecao da je na mom mjestu.  .
  .  

veliki pozdrav.....
  veliki pozdrav..... 

Ne znam, ali ne mogu zamisliti tu scenu kada bih ga uhvatila. Kakva sam, sigurno bih napravila skandal.
   Ne znam, ali ne mogu zamisliti tu scenu kada bih ga uhvatila. Kakva sam, sigurno bih napravila skandal. Sta ce mu to pored mene zive i zdrave? I jos plus ne mora da ceka na sex 100 godina, ima ga redovno.
   Sta ce mu to pored mene zive i zdrave? I jos plus ne mora da ceka na sex 100 godina, ima ga redovno.  Ne znam kako bih reagovala kada bi nam se to desilo, vjerovatno vec onako kako sam navela gore. A ako to tebi smeta, pa sestro draga porazgovaraj s njim otvoreno o tome, reci da te to vrijedja, da si tuzna zbog toga i sve ostalo sto ti lezi u vezi toga na dusi, bez svade, smireno...al tako jasno i odlucnim tonom da to sebi dobro utuvi u glavu, pa valjda nesto promije.
  Ne znam kako bih reagovala kada bi nam se to desilo, vjerovatno vec onako kako sam navela gore. A ako to tebi smeta, pa sestro draga porazgovaraj s njim otvoreno o tome, reci da te to vrijedja, da si tuzna zbog toga i sve ostalo sto ti lezi u vezi toga na dusi, bez svade, smireno...al tako jasno i odlucnim tonom da to sebi dobro utuvi u glavu, pa valjda nesto promije.  

nisam imala niti jedan savjet da joj dam...bas je nikakva....
  nisam imala niti jedan savjet da joj dam...bas je nikakva....