moja malena nema puno igračaka, sve joj stane u jedan paketić, nemam baš nekih problema da to pokupim nakon njenog igranja Jel griješim što joj ne kupujem igračke u većem broju?
Ma sve zavisi koliki je njen interes za igračke...Moj dječak voli igračke i zaista se zna zaigrati, neke mu dosade, te ih ja sakrijem jedno vrijeme i kad mu ponovo iznesem, obraduje se kao da sam mu novu igračku kupila...
18.09.2010, 17:16
Visnja RR
15102
igracke drzimo u jednoj mrezastoj korpi... a jos pola ih je okolo... i nesto u dvije kese koje sam sakrila... neke joj jos nisam ni pokazala... ja jedva cekam novi stan i asjinu veliku sobu gdje moze s igrackama da radi sta hoce... ahaha moze i sada... trenutno nam je tobogan na sred dnevnog boravka
evo vidi se i njena fotelja s koje gleda crtane ...iza nje je ta mrezasta korpa s igrckama ..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
18.09.2010, 17:19
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
18.09.2010, 17:26
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
igracke drzimo u jednoj mrezastoj korpi... a jos pola ih je okolo... i nesto u dvije kese koje sam sakrila... neke joj jos nisam ni pokazala... ja jedva cekam novi stan i asjinu veliku sobu gdje moze s igrackama da radi sta hoce... ahaha moze i sada... trenutno nam je tobogan na sred dnevnog boravka
evo vidi se i njena fotelja s koje gleda crtane ...iza nje je ta mrezasta korpa s igrckama ..i naravno svuda su razbacane... samo takav dom ima dusu
A bome dobar ti dnevni kad moze stati tobogan Kod mene kad bi stavila takvo nesto nebismo imali gdje prolazit, a morala bi ga nasidit ispred tv-a, jedino tu ima mjesta MM bi naprosto poludio Ma ja se nekad ljutim na samu sebe sto se igracaka tice, onaa razbacuje, ja kupim, ma nekad mi se cini da po cijele dane samo sklanjam za njom. Kad izlazim iz kuce, uvijek pokupim, kad ode spavat, opet pokupim i tako sto puta Zato najvise volim kad smo vani. A trenutno nemam neku kosaricu za igracke, ali sam joj solobodila cetriri ladice u spavacoj, od onog njenog ormarica za presvlacenje i tu sam joj stavila igracke. A posto ona zna da su to njene ladice, nisu joj bas zanimljive, vise voli one s kasikama i vilicama, a ja ludimmmm A koje nemogu stat u ladicu su sakrivene u kese
18.09.2010, 18:12
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: mamine oci
acudesice ja nesto imam utisak da bi ti mogla sama napraviti neku kutijicu ili sanducic za igracke znam da si kreativna pa sto ne pokusas
dosadilo mi lijepiti pakete...a, to mi je super...dok se nakanim
18.09.2010, 18:20
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Breskva
15KM kod nas u Bingu na Šićkom... slučajno vjeruj, i nema ih više...Mi se nismo ni sekunde dvoumili
Super je ova vasa, ja imam slicnu plavu, kuhana plastika. Ukrala na poslu.
18.09.2010, 18:22
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Nunichi
15KM kod nas u Bingu na Šićkom... slučajno vjeruj, i nema ih više...Mi se nismo ni sekunde dvoumili
daj i meni jednu "proslijedi"...nije puno koštala-5 minuta straha
18.09.2010, 18:25
Anoniman
jel od fenixa, i ja sam htjela jednu marnut , al mi se ne dade nikako
18.09.2010, 18:31
Nunichi
4125
jel od fenixa, i ja sam htjela jednu marnut , al mi se ne dade nikako
ahhahaha jasta je. Ustvari teta Z.... mahnula, pa meni dala.
09.10.2010, 14:19
Anoniman
Acudesa- je li sada bolje?
09.10.2010, 15:01
Lalana
866
Mi smo uzeli ovaj isti fazon samo malo drugaciji motivi i prezadovoljni smo jer vise nikada nisu sve igracke po podu, u jednu fioku stavimo kocke u drugu suđe, na vrhu poredamo mede, ma odlicna stvar.
super je ovo lalana, eh da je i meni doživit da igračke nisu po podu, koliko sam se puta spotakla, dobro je pa imam još uvijek sve zube
09.10.2010, 15:07
Lalana
866
super je ovo lalana, eh da je i meni doživit da igračke nisu po podu, koliko sam se puta spotakla, dobro je pa imam još uvijek sve zube
a najgore je kad stanes na kockicu ili igrackicu iz kinder jajeta
09.10.2010, 15:10
Anoniman
uh to su žestoki bolovi u predjelu tabana
09.10.2010, 15:10
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: Lalana
Mi smo uzeli ovaj isti fazon samo malo drugaciji motivi i prezadovoljni smo jer vise nikada nisu sve igracke po podu, u jednu fioku stavimo kocke u drugu suđe, na vrhu poredamo mede, ma odlicna stvar.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦
09.10.2010, 15:11
Lalana
866
Mala86 ja nisam u BiH, ali sam vidjela sada u SA kad sam bila slicnu ovakvu policu, ne znam cijenu, ovdje sam je platila 45 KM
09.03.2011, 14:18
jasmin
4600
Mi smo do skoro igracke cuvali u banjici :).Kupovali smo i nakupovali se mrezastih vreca,i djeca to ne ocuvase. Sad smo opet na mrezicama...
09.03.2011, 14:26
Malenaoduvijek
5237
meni su ove mreze pravo lohotne, imamo jednu u kojoj drzimo par plisanih igracaka ali pocele da se cijepaju kako ih uzmes u ruku. a dosta igracaka nam stoji u velikoj korpi za ves (nekada bila) plasticna a one koje se koriste stalno stoje u plasticnim mrezastim kutijama i oni ih tumbaju kako stignu.
a moj zet je pravio djeci prekrasne drvene kutije sa tockicima za igracke ekstra.
09.03.2011, 14:29
jasmin
4600
S obzirom da mi je babo stolar,planiram ga zamoliti da mi napravi jednu kao sto dadada ima,pa nek` me ceka kad se vratim u BiH. Sve pohvale za kutiju dady :).
09.03.2011, 14:31
Emica_sa
1463
Ja sam ove mrezaste trazila ali nisam nasla.Zna li iko gdje ima kupiti?
09.03.2011, 14:34
škorpija
6649
ima u marsu na grbavici
09.03.2011, 14:35
reallove
5807
koliko sam se ja nakupovala kosarica za igracke uhhh..prvo smo imali pletenu korpu,to dok je bio mali,pa imao manje igracaka,pa se onda ona pokvarila i kupim mu plasticnu,veliku,pa sam kupila jednu plasticnu sa tockicima,u apoteci,disney,15 eura i pokajala se,pokusava da udje u nju i padne,sad ona stoji u ormaru...inace imam problem sa igrackama,ima ih puno koje se nemogu drzati u korpi,one velike,auta,bicikl,stolice,ma nema sta nema,moram mu pod hitno jednu sobicu napraviti pa sve ubaciti
09.03.2011, 14:48
Lulu_08
350
Mi koristimo 2 redovno a 1 nam je u rezervi. Kupili ih sve 3 u TLu. Jedna sa Disney princezama, koja je od nekog glatkog materijala u "feder" fazonu, odnosno žica prolazi kroz njenu konstrukciju. Druga je klasična mrežasta "vreća" sa Elmo likom. Treća je ista kao i Elmo samo sa Winnie the Pooh likom.
Winnie koristimo već 3 godine, Elmo i Princezu 2 godine. Ima par manjih rupica ali nisu još nigdje pocijepale se !
Vrećama se Luna sama služi, tako da su baš u upotrebi redovno.
Uz to koristim plastične velike kutije za odlaganje, na koje sam nalijepila winnie the pooh samoljepljivu tapetu, eto radi estetike, a uz to smo kupili nekad 2 velike kartonske kutije za odlaganje igračaka koje baš nisu nekog kvaliteta. Ove kutije stoje po ormarima hihihi...
09.03.2011, 14:48
Visnja RR
15102
mrežastih ima u OBI-u ...nama vec više od dvije godine traje