05.10.2010, 22:41
1815
Znam kako se osjecas ja hocu da poludim kad mi ko dijete poprijeko pogleda pa dijete je, i ja bih po barama sa njim skakala da sam malo laksa
tako tepam_____________________________
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

nije agresivna ali kad je neko tuče zna da vrati.Međutim mene brine
sa kojim se ona svakodnevno igra.On je jaaaako razmažen i neda ništa svoje a uzima tuđe.I onda kad moja mala uzme njegovu igračku on je grize i tuče sa čim prije stigne.Onda tu nastupa ova moja i vraća mu duplom mjerom. Tada on počinje da plače jer je naučio da radi šta hoće a da mu se tom prilikom niko ne suprotstavlja.Na njegovoj majci primjetim da joj je krivo jer ipak je on mamin sin i njega niko ne smije tući(manemoj),ali mi ništa ne smije reći.Ja iskuliram i pravim se kao da tu njenu reakciju nisam primjetila.
kad mu nesto nedam.Huja je mala samo takva neku noc sam se toliko
i baca kutiju poklopac,i place al prvo sta uradi baci sve kmeci i trazi gdje je najtvrdje da glavom lupi