05.10.2010, 22:41

1815
 Znam kako se osjecas ja hocu da poludim kad mi ko dijete poprijeko pogleda pa dijete je, i ja bih po barama sa njim skakala da sam malo laksa
  Znam kako se osjecas ja hocu da poludim kad mi ko dijete poprijeko pogleda pa dijete je, i ja bih po barama sa njim skakala da sam malo laksa  tako tepam
 tako tepam_____________________________
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

nije agresivna ali kad je neko tuče zna da vrati.Međutim mene brine
   nije agresivna ali kad je neko tuče zna da vrati.Međutim mene brine  sa kojim se ona svakodnevno igra.On je jaaaako razmažen i neda ništa svoje a uzima tuđe.I onda kad moja mala uzme njegovu igračku on je grize i tuče sa čim prije stigne.Onda tu nastupa ova moja i vraća mu duplom mjerom. Tada on počinje da plače  jer je naučio da radi šta hoće a da mu se tom prilikom niko ne suprotstavlja.Na njegovoj majci primjetim da joj je krivo jer ipak je on mamin sin i njega niko ne smije tući(manemoj),ali mi ništa ne smije reći.Ja iskuliram i pravim se kao da tu njenu reakciju nisam primjetila.
   sa kojim se ona svakodnevno igra.On je jaaaako razmažen i neda ništa svoje a uzima tuđe.I onda kad moja mala uzme njegovu igračku on je grize i tuče sa čim prije stigne.Onda tu nastupa ova moja i vraća mu duplom mjerom. Tada on počinje da plače  jer je naučio da radi šta hoće a da mu se tom prilikom niko ne suprotstavlja.Na njegovoj majci primjetim da joj je krivo jer ipak je on mamin sin i njega niko ne smije tući(manemoj),ali mi ništa ne smije reći.Ja iskuliram i pravim se kao da tu njenu reakciju nisam primjetila.  kad mu nesto nedam.Huja je mala samo takva neku noc sam se toliko
 kad mu nesto nedam.Huja je mala samo takva neku noc sam se toliko  
  i baca kutiju poklopac,i place al prvo sta uradi baci sve kmeci i trazi gdje je najtvrdje da glavom lupi
 i baca kutiju poklopac,i place al prvo sta uradi baci sve kmeci i trazi gdje je najtvrdje da glavom lupi