IZVORNA PORUKA: Medić*
A nije to gibet drags. To je javno. İ jesam ti pravila drustvo. İ fino pisale dok me nisi bocnula. tada sam ironicno rekla da ti je sevsp praviti drustvo...
İ javno cu reci da dubokih problema imad sama sa sobom.
Ovo nije gibet. To je moja poruka javna tebi.
İ par puta sam te pitals nesto i ignorises....zasto?
Nisi se meni obracala, nego sma ja imala odlican momenat citanja sta se pise kada mene nema, jer ocito kada sma tu niko mi ne smije zucnut. Drugo je kada ti meni kazes direkt, kao sto sam ja tebi, pa se ti osjecala "probodenom", a drugo je ono sta si ti uradila, ( ne samo jednom) mene gibetila. Cuvaj se, od mene halal, ali zapamti za svaku napisanu rijec biti ces pitana. Ti klanjas, od tebe se makar nesta ocekivalo. halali sto sam ocekivala normalnog insana.
Ja nikog nisam uvrijedila, pokusala sam svakoj dati dobar savjet, da se drzi porodicnih veza, ako sam bila gruba, trazila sam halala, kao sto sam od curice trazila halala, ja s tim nemam problem. Al imam problem kada udjem na forum i na svakoj temi citam fin fin fin fin, kao sto sam citala u proslosti. Divne sestre, nema sta.