IZVORNA PORUKA: april9
ma kod mene jos gora stvar ja i ne jedem puno ali eto lijepi se
a valjda se necu ni ja puno udebljati u narednim mjesecima
ja sam jela sto jest jest, u odnosu na sad je prejedanje bilo al tad mi je izgledalo da normalno jedem 2-3 obilna obroka plus mm mi pravio tufahije, pa jela quattro sladoled svaku noc(bilo ljeto) al valjda sam sve zestoko jela, kad pocnu kiseline neces moci puno slatko ni zacinjeno ni masno, onda vremenom hrana postane bljutava i zatvori se apetit, ni ne jede se covjeku nista
a probaj kad si gladna bar jednom sedmicno da jedes PURU i fino se najedi, zalij mlijekom i nemasnom pavlakom, slobodno toga neces se udebljati a sita ces biti(samo nemoj sad pretjerati da jedes vise od 2 puta sedmicno), isto skuhaj grah i jedi dok mozes, on je zdrav, vlaknast, najesces se a neces se debljati,ja ga nekad i 2 put sedmicno jer su mi svasta nesto zabranili doktori, ribu i pire jedi, izbjegavaj fasirano, izbjegavaj przeno, izbjegavaj VRHNJE u kuhanju,ono je masno, i sve masnoce zivotinjskog porijekla