26.10.2009, 08:55
4300
upravo sam posla u trgovinu da nadjem neko resenje neke kukice ili sta vec sto moze cvrsto drzati zatvorena vrata prozore od djece nezelim niti mogu da drzim ruke skrstene,hvala vam na rijeci utjehe imala sam potrebu podjelit ovo svama inace bi pukla jos sama daleko od svih svojih nemam kom ni da se isplacem
hvala vam...

I to, ujutru oko pola 4 probudila se i krenula wc...i onako u polu snu, kako sam prolazila hodnikom vidim u sobi neko kopa po ladici...u prvi mah sam pomislila da je mama i da trazi neku tabletu da popije, ali sam u istom trenu pomislila da tablete ne stoje tu, a onda sam se ko malo razbudila i skontala da je mama ostala u sobi spavati(tu noc sestra mi je bila nocna, a ja i mama smo spavale zajedno u sobi).....i kad sam to sve prokontala, ali sve u nekoliko sekundi, skontala sam da je to ustvari lopov...i ja sam htjela da vrisnem i mamu zovem, ali znate kad vam ono u snu fali glasa pa nemozete nekoga da dozovete...tako sam se ja naprezala da zovnem mamu, ali uspjela sam vrisnuti i reci ''mama lopov!!'', a on je istog trena krenuo bjezati....usao je na balkonkska vrata i na njih je i izasao i skocio sa balkona.....mama je ustala, i govori ma nije lopovm to ti se samo ucinilo... a ja samo sto nisam zanijemila