draga anita još nikoga nisam pametna dal uopće da idem kod privatnika igdje jer stvarno imam fobiju od njih..idem mjesečno u dom.z na pregled i čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi a do tad u dom.z..nadam se da neću imati problema ako dođem rađat na bb sa njenim nalazima-naravno to je u slučaju da me ona ne mogne poroditi nisam baš upoznata sa tobom,jel si ti trudilica,trudnica ili već mamica?
26.12.2009, 00:07
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi
Jel to sigurno da Alma pocinje u 2.mj ? Ako sta sigurno saznas, javi
26.12.2009, 00:40
tweety
1407
Ja čula da će u januaru nekad,samo mi to nešto previše rano???
26.12.2009, 11:49
magnolija*
729
pa kad ce prije? ako je tako, super
28.12.2009, 20:01
tinkyyy
30
meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicu ,kući su i sve 5 zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!
29.12.2009, 23:52
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy
meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicu ,kući su i sve 5 zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!
pa to je odlicna vijest! nek je i porod prosao kako treba
pozz
06.01.2010, 13:10
tinkyyy
30
hej curice moje,pa gdje ste mi vi??btw SRETNA VAM NOVA 2010 GODINA ej da vam reknem,bila ja jučer u d.z na redovnom pregledu i potrefio dr,Zadro,moj prvi susret s njim i moj dojam je super,extra doktor je bio,bile su i neke studentice i baš je bio ljubazan i rječit i onako sav ok al kad je došao do spola pita on njih hajde mi kažite koji je beba spol i one govore curica i samo jedna kaže muško,a ja sva u čudu čekam dr.da ih ispravi,ja već 6 mj.mislim da je muško,ma ne mislim nego znam,4 dr,su mi rekli da je muško i sve babe u okolici a one sad da je curica i on kaže,ma bravo,je curica je i ako bude sreće imat će zelene oke na mamu ja u komi,tatin sin je odjednom postao tatina princeza,heheheeh a već sam kupila neke stvari, a dr,Bušić mi dva puta do sad rekao da je muško a ovaj jučer 100% tvrdi da je curica i pokazuje mi spol na uzv,a ja sad nikom ne vjerujem i ići ću po još jedno mišljenje privatno jer sam sad stvarno zbunjena totalno,hm hm
06.01.2010, 14:56
iv@ncica
2115
ehej sretno ti draga..haj bona nek je beba dobra...na kraju ne pitas sta je hehehhe,,,i nek ti sve fino prođe...ja sam isla kmod dr, Knezevica privatno, ispocetka u DZ. pa ko zapane...a na porodu me zapao dr.Misic koji je super, a ja ga na zadnjem tiskanju u trenutku poroda opalila nogom hahahah , naso mi se na putu.i babice su dobre i rodiliste..pogotovo sestra Ruzica da mi nebi nje i sad bi rađala hehehhehehe...samo sto ti poslije niko nista kad rodis i kad te oodvedu u sobe..onako jadno malo bude.. a da mi je muz bio kraj mene i njega bi mlatnula isto hehhehehe,,,
06.01.2010, 15:05
anitaMO
1384
ivančice ja i ti se znamo,dodala si me na fb.
06.01.2010, 22:44
iv@ncica
2115
naravno anita..zaboravih ti javiti,,ali si skuzila
10.01.2010, 12:10
noaa
1662
tinkyyy zeno,rodit ces a necemo otici na kavu cuj rekao ti da je cura ma dobro si ti mojoj prijateljici cijelu trudnocu govorili da je musko i rodila curicu,tako nam je jadna Gabi prvih mjeseci bila sva u plavom
12.01.2010, 12:09
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy
Ima li ista novo za nasu Almu?
16.01.2010, 12:46
tinkyyy
30
draga noaa izgleda da si nam dobro rekla,hehehe ja ću se poroditi bez naše kavice..ma neeee,sad više ne radim i obavezno se moramo dogovoriti za kavicu al sa malom princezom,lovit ćemo jedan od ovih lijepih i malo toplijih dana...važi li?dog.ćemo se preko pp kad i gdje,ma moramo drage moje cure Almica nam počinje raditi 1.2-ma boginja!ja sam se već naručila i to odmah taj dan u 16.20h -jedva čekam!
16.01.2010, 20:26
noaa
1662
moze tinkyyy javi se na pp,mozemo razmjeniti i br.mobitela ja se zabrinula gdje si?
24.01.2010, 15:17
tinkyyy
30
već dugo nema nigdje nikoga pa gdje ste mamice?šta ima novo?kako ste? imam pitanje za mamice koje su rodile gore u novoj bolnici-e šta nam treba od stvari za gore?nemam pojma o tome i nebi volila gore ponijeti i šta netreba,bezveze pa me prosvjetlite ako ima koja dobra dušica vremena i živaca da mi napiše sve,i baš hvala
24.01.2010, 15:42
milenium
6133
pa treba ti sve šta i za staru bolnicu,jer iako je ovo nova desi se da nekad nema tekućeg sapuna pa eto ponesi i to,ulošci vir 80,maramice,papuče,češaljitd.a imaš temu o tome mislim da se zove što sve ponijeti u rodilište tako nešto...
24.01.2010, 16:32
tinkyyy
30
hvala milenium,mada neznam ni šta je trebalo ponijeti za staru bolnicu al budem se snašla..naći ću je tu temu,u svakom slučaju tnx
24.01.2010, 18:26
Mara
175
Ne sjećam se jesam li već pisala ali evo šta sve treba za Mostar: Uglavnom za bebu ti treba: 1 paket pempasa (30 kom)maramice i iva krema. Za tebe treba: WC papir (2-3 role), obicne i vlazne maramice, 2-3 para carapa,papuce ( ja sam imala klompe), gel za tusiranje, pasta + cetka za zube,cetka za kosu, stapici za usi, PVC casa (3-4-komada za svak slucaj), 2-3 peskira (sutradan neka ti muz ponese druge ciste ), 3-4 paketa VIR ulozaka+ gacice (mozes i obicne svoje , glavna je fora da ih nemas na sebi kada vizita dodje), grudnjak za dojilje + ulosci (imas u Kozmu ili DM-u ih kupiti).Dezodorans , labelo i kremu za ruke. koja gumica za kosu i kopčica. Ako ti bude trebalo a mozda ne bi bilo lose i da odmah kupis PURE Lan kremica ili Avent krema za bradvice, mala tuba.Ne treba ti pidzama, oblacis njihove spavacice koje su fine pamucne i poprilicno su nove. Ogratč i mogao dobro doći, pošto je zima ne znam kakvi su sa grijanjem. Dok si jos doma namiri presvlak za bebu kad podjete doma kao i presvlak za sebe. Još u ručnu torbicu stavi: flašicu vode, čokoladici, bombone i žvake. Nek se nađe. I to je to!
24.01.2010, 20:28
milenium
6133
meni je trebalo 5 paketa vir uložaka a bila sam samo 2dana u bolnici.nije da sam puno krvarila ali sam redovito mjenjala radi rane i higijene.
25.01.2010, 13:34
tinkyyy
30
mara hvala ti punoooo sve sam popisala i bacam se na kupovinu,kissić
25.01.2010, 13:37
milenium
6133
ne zaboravi mob ili fotoaparat.i labelo.
25.01.2010, 15:30
tinkyyy
30
milenium hvala ti puuuno..labelo je bilo i gore napisano svakako foto moram ponijeti,uhhhh ma ima meni još do poroda al volim da znam unaprijed i da se pripremam sad sam trudna 30tj. al proletit će to..
26.02.2010, 11:06
Hepi
15
Da li itko ima novih utisaka iz Mostarske ginekologije?