Zna li iko koji je najbolji nacin da se dodje do igracaka iz Srbije? Hamza je na Minimaxu ugledao nesto sto mnoooogo zeli a kako on bas rijetko nesto trazi a uz to mu je rođendan u subotu- ja prosto moram to da nabavim! Radi se o interaktivnoj mapi svijeta i Dinosvet- takođe interaktivna mapa. http://www.lavirint.rs Zna li iko imaju li oni neke zastupnike a ako ne onda mozda da nađem nekog da mi tamo kupi pa posalje busom. Ilipreko Fedexa?
neke stvari koje sam gledala na minimaxu sa M vidjela sam u beba kidsu kod nas...npr M se svidja onaj veliki zec sto hoda i govori al mu je cijena ludjacka
02.01.2013, 16:19
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: Amrino
Upomoooooc!
Zna li iko koji je najbolji nacin da se dodje do igracaka iz Srbije? Hamza je na Minimaxu ugledao nesto sto mnoooogo zeli a kako on bas rijetko nesto trazi a uz to mu je rođendan u subotu- ja prosto moram to da nabavim! Radi se o interaktivnoj mapi svijeta i Dinosvet- takođe interaktivna mapa. http://www.lavirint.rs Zna li iko imaju li oni neke zastupnike a ako ne onda mozda da nađem nekog da mi tamo kupi pa posalje busom. Ilipreko Fedexa?
neke stvari koje sam gledala na minimaxu sa M vidjela sam u beba kidsu kod nas...npr M se svidja onaj veliki zec sto hoda i govori al mu je cijena ludjacka
posalji im upit gdje se iam kupiti kod nas, tako sam ja dexyco i vamos toys, ono jeste da nisam dobila pravu info ali nema veze :)
21.02.2013, 11:08
treće
17
gdje kupiti haljinice ili drugu odjeću za barbike
21.02.2013, 11:12
chuci
804
treće mislim da ima u onoj radnji s igračkama na spratu merkatora na iliđi
21.02.2013, 11:18
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: treće
gdje kupiti haljinice ili drugu odjeću za barbike
U Bingu... manje od 1 KM po komadu...
Imaju "balske" haljine, komplete odjece, obucu...
Nije neki kvalitet, ali moze posluziti...
21.02.2013, 11:25
treće
17
hvala
12.03.2013, 17:44
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: Fleks
Jel iko zna gdje mogu kupiti malo biciklo igracku?..znam da su imali u BBi centru razne modele autica, al biciklo nisam vidjela..
kod nas u mostaru ima to biciklo u svakoj knjizari malo bolje opremljenoj i u darovnim sopovima. bas sam vidala i na izlozima cesto.
20.03.2013, 22:40
meli28
19
Jao kako je dobra ova kuhinja!
25.03.2013, 09:26
Fleks
39
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Fleks
Jel iko zna gdje mogu kupiti malo biciklo igracku?..znam da su imali u BBi centru razne modele autica, al biciklo nisam vidjela..
kod nas u mostaru ima to biciklo u svakoj knjizari malo bolje opremljenoj i u darovnim sopovima. bas sam vidala i na izlozima cesto.
Kod nas u Sarajevu nigdje..jedino sto sam vidjela je ukras za cvijece :)
10.04.2013, 23:36
Pretty mamma
1079
Gdje kupiti onu podlogu za kupanje bebe sto ide u kadu? U obliku mede ili cega vec.
22.04.2013, 13:03
drznica
764
Ima u Baby centru u BBI ta podloga za kupanje!
22.04.2013, 13:14
Visnja RR
15102
ne trebam igračku nego one tetovaže... bilo je u Smokiu...pa u pakovaanju od 4 ili 5 cokoladia žitonjskog carstva...
dakle tetovažice da je prođe sad da mi ne traži u 18. g
22.04.2013, 13:16
drznica
764
Da li neko zna gdje mogu kupiti ovo?!
22.04.2013, 13:23
Skvo RR
4542
tetovaze winks imas u trafici pored pumpe selex (hrasno)
22.04.2013, 13:39
canim
4126
IZVORNA PORUKA: drznica
Ja sam nesto slicno vidjela u Merkatoru na socijalnom a cini mi se da su imali i u Svjetlost knjizarama.
23.04.2013, 22:58
Dalia_88
238
Gdje se u Bih (ili ako znate u TK) moze kupiti ova mreza za igracke???
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
23.04.2013, 23:09
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: drznica
cini mi se da sam ja ovo vidjela kod malenee na fb