Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zna li iko koji je najbolji nacin da se dodje do igracaka iz Srbije? Hamza je na Minimaxu ugledao nesto sto mnoooogo zeli a kako on bas rijetko nesto trazi a uz to mu je rođendan u subotu- ja prosto moram to da nabavim! Radi se o interaktivnoj mapi svijeta i Dinosvet- takođe interaktivna mapa. http://www.lavirint.rs Zna li iko imaju li oni neke zastupnike a ako ne onda mozda da nađem nekog da mi tamo kupi pa posalje busom. Ilipreko Fedexa?
neke stvari koje sam gledala na minimaxu sa M vidjela sam u beba kidsu kod nas...npr M se svidja onaj veliki zec sto hoda i govori al mu je cijena ludjacka
02.01.2013, 16:19
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: Amrino
Upomoooooc!
Zna li iko koji je najbolji nacin da se dodje do igracaka iz Srbije? Hamza je na Minimaxu ugledao nesto sto mnoooogo zeli a kako on bas rijetko nesto trazi a uz to mu je rođendan u subotu- ja prosto moram to da nabavim! Radi se o interaktivnoj mapi svijeta i Dinosvet- takođe interaktivna mapa. http://www.lavirint.rs Zna li iko imaju li oni neke zastupnike a ako ne onda mozda da nađem nekog da mi tamo kupi pa posalje busom. Ilipreko Fedexa?
neke stvari koje sam gledala na minimaxu sa M vidjela sam u beba kidsu kod nas...npr M se svidja onaj veliki zec sto hoda i govori al mu je cijena ludjacka
posalji im upit gdje se iam kupiti kod nas, tako sam ja dexyco i vamos toys, ono jeste da nisam dobila pravu info ali nema veze :)
21.02.2013, 11:08
treće
17
gdje kupiti haljinice ili drugu odjeću za barbike
21.02.2013, 11:12
chuci
804
treće mislim da ima u onoj radnji s igračkama na spratu merkatora na iliđi
21.02.2013, 11:18
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: treće
gdje kupiti haljinice ili drugu odjeću za barbike
U Bingu... manje od 1 KM po komadu...
Imaju "balske" haljine, komplete odjece, obucu...
Nije neki kvalitet, ali moze posluziti...
21.02.2013, 11:25
treće
17
hvala
12.03.2013, 17:44
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: Fleks
Jel iko zna gdje mogu kupiti malo biciklo igracku?..znam da su imali u BBi centru razne modele autica, al biciklo nisam vidjela..
kod nas u mostaru ima to biciklo u svakoj knjizari malo bolje opremljenoj i u darovnim sopovima. bas sam vidala i na izlozima cesto.
20.03.2013, 22:40
meli28
19
Jao kako je dobra ova kuhinja!
25.03.2013, 09:26
Fleks
39
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Fleks
Jel iko zna gdje mogu kupiti malo biciklo igracku?..znam da su imali u BBi centru razne modele autica, al biciklo nisam vidjela..
kod nas u mostaru ima to biciklo u svakoj knjizari malo bolje opremljenoj i u darovnim sopovima. bas sam vidala i na izlozima cesto.
Kod nas u Sarajevu nigdje..jedino sto sam vidjela je ukras za cvijece :)
10.04.2013, 23:36
Pretty mamma
1079
Gdje kupiti onu podlogu za kupanje bebe sto ide u kadu? U obliku mede ili cega vec.
22.04.2013, 13:03
drznica
764
Ima u Baby centru u BBI ta podloga za kupanje!
22.04.2013, 13:14
Visnja RR
15102
ne trebam igračku nego one tetovaže... bilo je u Smokiu...pa u pakovaanju od 4 ili 5 cokoladia žitonjskog carstva...
dakle tetovažice da je prođe sad da mi ne traži u 18. g
22.04.2013, 13:16
drznica
764
Da li neko zna gdje mogu kupiti ovo?!
22.04.2013, 13:23
Skvo RR
4542
tetovaze winks imas u trafici pored pumpe selex (hrasno)
22.04.2013, 13:39
canim
4126
IZVORNA PORUKA: drznica
Ja sam nesto slicno vidjela u Merkatoru na socijalnom a cini mi se da su imali i u Svjetlost knjizarama.
23.04.2013, 22:58
Dalia_88
238
Gdje se u Bih (ili ako znate u TK) moze kupiti ova mreza za igracke???
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
23.04.2013, 23:09
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: drznica
cini mi se da sam ja ovo vidjela kod malenee na fb