cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sto za cetvoro

clock-img

16.11.2009, 19:48

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Draga moja hanumice ..evo hvala ti i u moje ime..bas kao sto Maida rece probila si led i to je najbitnije...i naravno prvi sto za 4 je bio kod tebe..Saljem veliki poljubacc a sad hocemo slike

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

16.11.2009, 20:10

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

slike ce postaviti moje gosce jer ja nisam imala aparat cekamo od nijh hvala i vama na divnim rijecima...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.11.2009, 21:02

clock-img

leli§

pencil-img

1201

svaka vam cast!!! i goscama a pogotovo domacinu druzenjauser posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

16.11.2009, 21:17

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Bilo nam je super!
Nasoj dragoj domacici sve pohvale na divnom gostoprimstvu i jos divnijoj hrani! Svaka cast draga!!!user posted image user posted image user posted image
Sto se slika tice- morat cemo cekati skvo i juni jer su one slikale a ja sam ponjela aparat ali sa praznim baterijama- uzas...user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

16.11.2009, 22:01

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: mamine oci

da se zahvalim mojim slatkim goscama na drustvu bas mi je druzenje prijalo skvo zao mi sto ode a nestigoh ummi da posaljem bar cokoladu jer bia pripremila a zaboravila,sto se hrane tice ja necu komentarisati svoju kuhnju to ce moje gosce...zene nije nista strasno druzite se i kuhajte jedna za drugu...

svaka cast Adela,ne sumnjam da je sve bilo ukusno

clock-img

16.11.2009, 22:06

clock-img

juni

pencil-img

1102

Evo da se i ja napokon javim, Emil mi tek zaspao. Adela je bila i vise nego domacin, tako nas je divno ugostila da smo se osjecali kao kod kuce.
Hrana je bila ukusna, kukuruza za 5 a i ostalo se pojelo user posted image Kolac okusa medenog srca nas je na kraju dokrajcio user posted image

Bila je ovo zaista vatrena vecera ali bez posljedica (salveta je gorila user posted image )
Adeli hvala na lijepom druzenju i gostovanju (sto Skvo kaze), a kod mene se vidimo u iduci ponedjeljak!

P.S. Slike cu staviti sutra user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

16.11.2009, 22:11

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ja nestrpljivo ocekujem slike,kada nemogu da prisustvujem tom lijepom druzenju,da mi je bar slike da vidimuser posted image juni pozuriuser posted image ..mamine oci,svaka cast,sve si to lijepo organizovala,vidim gosce su prezadovoljneuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 22:32

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Draga moja kuharice,

Bilo mi je prelijepo!
Drage zenice, toliko mi je bilo ugodno, da vam ne mogu opisati,
Adela se bas potrudila, i oko dekoracije i oko servirane hrane! Jednostavno, sve je bilo tako lijepo, toplo, ukusno,,,,,;) Ovako narodski "Zeno, svaka cast!"!

Jos jednom hvala Adeli, hvala juni i Amrino, hvala djecici i naravno hvala meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sto smo imale tako ugodno druzenje!!!!!!

A u sljedecem postu cu druzenje prepricati kroz slikice!!!

Ljubim vas sve!!!!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.11.2009, 22:33

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

zenicee hvala na komplimentima zaista sam uzivala dok sam spremala hranu drago mi je da smo se lijepo druzile,evo ja cu ukratko reci sta je bilo na meniju a kad hanume stave slike napisacu recepte ale evo za predjelo je bilo:sandzacka proja,ili bosanska kukuruza
glavno jelo rolovana pileeca snicla punjena pavlakom,trapist sirom i salamom,pire krompir,i paprika punjena fasiranim mesom,
a za desert je bio kolac medeno srce sa slagom sumskog voca i kriskama kivija kao dekoracija...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.11.2009, 22:39

clock-img

reallove

pencil-img

5807

zenicee hvala na komplimentima zaista sam uzivala dok sam spremala hranu drago mi je da smo se lijepo druzile,evo ja cu ukratko reci sta je bilo na meniju a kad hanume stave slike napisacu recepte ale evo za predjelo je bilo:sandzacka proja,ili bosanska kukuruza
glavno jelo rolovana pileeca snicla punjena pavlakom,trapist sirom i salamom,pire krompir,i paprika punjena fasiranim mesom,
a za desert je bio kolac medeno srce sa slagom sumskog voca i kriskama kivija kao dekoracija...

mmmmmm zvuci suuupeeerrruser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 22:41

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

mamine oči, nisam ni sumnjala user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

16.11.2009, 22:43

clock-img

reallove

pencil-img

5807

gdje je hrana,tu smo acudesa i ja da damo svoj komentaruser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 22:46

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: reallove

gdje je hrana,tu smo acudesa i ja da damo svoj komentaruser posted image user posted image

ovo i jest tema za nas gurmaneuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

16.11.2009, 22:47

clock-img

reallove

pencil-img

5807

koliko ja pricam o hrani neko ce misliti da imam 100 kg,a nije zene stvarno nemam,pitajte acudesu...user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 22:50

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

koliko ja pricam o hrani neko ce misliti da imam 100 kg,a nije zene stvarno nemam,pitajte acudesu...user posted image

nebrini vidjela sam slike super izgledasuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.11.2009, 22:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo, prica kroz slicice

Nasa domacica, slikala sam je haman iz lifta!!! Priznajte da je i obucena za 5!
user posted image
Dekoracija, sve na mjestu!
user posted image

E, evo predjela,,,,mmmmmm,,,,,ja sve pojela, ostale nisu, cuvale se za kasnije, mene to nije omelo!!!
user posted image

Onda, glavno jelo, svi su sve pojeli,,,,,user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kolacccccc!!!!! Pogledajte sta pise,,,i tu ja zaplakah!!!!!

user posted image

I konacno serviran sa dekoracijom,,,ala mamine oci!!!
user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.11.2009, 22:53

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

zna ona kog treba pitati da je nahvaliuser posted image user posted image
ma, super izgleda, kao djevojka

clock-img

clock-img

reallove

pencil-img

5807

nebrini vidjela sam slike super izgledasuser posted image

user posted image hvalauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

no commentuser posted image user posted image user posted image mamine oči

clock-img

16.11.2009, 22:55

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mamine ociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 22:56

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ja bi medeno srceuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

16.11.2009, 22:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: skvo

Evo, prica kroz slicice

Nasa domacica, slikala sam je haman iz lifta!!! Priznajte da je i obucena za 5!
user posted image
Dekoracija, sve na mjestu!
user posted image

E, evo predjela,,,,mmmmmm,,,,,ja sve pojela, ostale nisu, cuvale se za kasnije, mene to nije omelo!!!
user posted image

Onda, glavno jelo, svi su sve pojeli,,,,,user posted image user posted image user posted image

user posted image

Kolacccccc!!!!! Pogledajte sta pise,,,i tu ja zaplakah!!!!!

user posted image

I konacno serviran sa dekoracijom,,,ala mamine oci!!!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Preeeeeeedivno, nisam ni sumnjala u kulinarske sposobnosti nase Mamine oci, kao ni u njenu zelju da goste najbolje sto moze ugosti.

< Poruku je uredio pahuljica farah -- 16.11.2009 22:58:49 >

clock-img

16.11.2009, 22:57

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

skvo hvala za slike...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.11.2009, 22:58

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Je li se pojelo ovo STO sa tortice....ako nije, ja bih radouser posted image

clock-img

16.11.2009, 23:00

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: noaa

ja bi medeno srceuser posted image user posted image

bujrum ima jos

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008