writing-img

RE: sto za cetvoro

clock-img

12.12.2009, 23:32

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Evo draga ima i tebe! user posted image

Skvo- paparazzo user posted image , Hamza bulji u tv...Juni geda kroz prozor i Mamine oci u potrazi za Fatihom

user posted image     user posted image  
user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

12.12.2009, 23:34

clock-img

Anoniman

Ma bravo Amra, a skvo morat ces na popravni za fotke, zato sto tebe nemauser posted image

clock-img

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Fotkice su prelijepe, baš je uživancija gledati vas kako i šta ručkateuser posted image
Odmah sam i ja ogladnilauser posted image

Amrino, sve pohvale za specijalitete, ali i za izgled...
Super mi izgledašuser posted image

< Poruku je uredio mišur -- 12.12.2009 23:35:14 >

clock-img

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hahhaaha, hvala Amrino, pa da se zna da sam i ja papala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.12.2009, 23:38

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

super, super...pa, žene vi sve bolje i bolje
user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

clock-img

Anoniman

braFo tuzlankamauser posted image user posted image user posted image braFo sarajkamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

jos jednom vekiko bravouser posted image i hvala nasaoj Amriciuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.12.2009, 23:39

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: mamine oci

jos jednom vekiko bravouser posted image i hvala nasaoj Amriciuser posted image

vid mene umjesto veliko ja vekiko ja jos uvjek jedemuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.12.2009, 23:39

clock-img

Anoniman

Ovaj tiramisu mi je privlačan pravo mmmmmmmmm...Čestitke Amrino user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:41

clock-img

Anoniman

cak vidimo i cose odakle amrino chatauser posted image user posted image user posted image user posted image koja ti je  to biljcicauser posted image

clock-img

12.12.2009, 23:44

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Nema na cemu zene! Bila mi je uzivancija spremati ovo. Ako ste uzivale upola kao i ja- odlicno! user posted image user posted image user posted image
Hvala vam sto ste mi dosle i uljepsale mi dan user posted image user posted image user posted image .

A vi ostale- hvala vam svima na komplimentima user posted image user posted image user posted image ...
P.S Juni tnx sto si ovo ovako lijepo uslikala user posted image .

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

12.12.2009, 23:44

clock-img

tweety

pencil-img

1407

Slike su sve odlične a naravno slike ne bih bile takve da nisu žene predivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hrana je izgledala mljaaaaaaaaaaaaaaac a vjerujem da je bila i ukusna.

Skvo tebe sam zamišljala skroz drugačije,definitivno ne sa kratkom kosom user posted image ali super ti stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amrino predivno izgledaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juni moja draga Mostarka super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od w.pooh sam mislila da je veeseelaa user posted image user posted image user posted image prelijepa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manuela prava mlada mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Breskva odlična!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nunichi kao i po postovima prelijepa i sa frizom nitamo ni vamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw. i ja sam u istom fazonu nitamo ni vamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamine oči fantastična!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

12.12.2009, 23:45

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: dadada

cak vidimo i cose odakle amrino chatauser posted image user posted image user posted image user posted image koja ti je  to biljcicauser posted image

Ona sto "upija" zracenje user posted image . Lici na Kalu a nemam pojma kako se zove...Spa...nesto. Ima bijele cvjetove user posted image user posted image user posted image .

HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

12.12.2009, 23:48

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: tweety

Skvo tebe sam zamišljala skroz drugačije,definitivno ne sa kratkom kosom user posted image ali super ti stoji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerovatno sa pletenicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Hvala draga na komplimentima!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2009, 23:58

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

joj ja sad moram da azuriram to vase druzenje...
ako se ne varam (ili se ipak varam) postoje dvije SA grupe i jedna truzlanska???
HELP! user posted image

PIRAJAVLJUJTE SE ZENE

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.12.2009, 00:04

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Jedna u Tz i jedna u Sa. Za sad. user posted image

Tweety, drugarice po ni tam ni vam user posted image hvala puno. user posted image

Slike su odlicne, hrana izgleda mmm, ja sad imam tremu za svoj rucak. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve ste mi medene, bas ste sastavile jepu grupicu. smajlikojipodilazi user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 00:04

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ova SA Grupa-

Amrino RR
juni
mamine oci
Skvo

user posted image

clock-img

13.12.2009, 00:05

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pregledah slike, cure divne steuser posted image user posted image user posted image  manuela, breska, nunichi, skvo, juni, amrino, w.pooh, mamine oči sve ste prelijepe
Svaka čast  domaćicama manueli i amrinouser posted image user posted image user posted image
ovom prilikom želim posebno pohvaliti moju drugaricu mamine oči, prelijepa si, divno obučena, ma svaka čast, samo tako nastavi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2009, 00:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

samo da znate "budno oko" sve posmatra...
kad se sve zene (vrijednice) izredaju bice glasanje
I pobjednica dobija poklon (nadjoh sponzora) user posted image

Tek sad, vidjeh ovo!!!user posted image Pa da rastabirim!!!!!

Nego, kako glasamo, koja su pravila, mozemo li malo o sponzoru i nagradi!!!!!

clock-img

13.12.2009, 00:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja vala Višnja, pobliže ti to nama objasni

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2009, 00:43

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

a se zahvalim mojim hanumama na komplimentima za moj izgleduser posted image user posted image hvala punouser posted image user posted image i drago mi je da se ova ideja uspjesno realizovala..

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.12.2009, 01:36

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

kad se zavrsi "sto za cetvero" prvog kruga
npr SA kruga... postavicu novu temu sa svim fotkama i impresijama onih koje su papale...
na osnovu toga mi glasamo sa ocjenom od 1 do 4 ...dakle 4 dobije ona za koju mislimo da je bila najbolja pa tri, dva i jedan ...
i nema ono: jao ja ne mogu sve su mi iste... ocjenjujemo trud i estetiku tj. sve to u globalu...

zatim nakon toga ide drugi krug i dobijamo pobjednicu drugog kruga...

pa ako bude treceg...

na kraju se pobjednice takmice...
user posted image

sponzor je jedna prodavnica bjele tehnike i kucanskih aparata (o sponzoru cu vise kad dobijem zeleno svjetlo od "tate RR" user posted image ...
pa ce najDomacica dobiti jedan koristan poklon ...potrudicemo se da bude bas onaj koji treba (mogu ja sponzoru i sapnuti user posted image )

< Poruku je uredio Visnja RR -- 13.12.2009 1:39:24 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.12.2009, 01:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

nakon ovih divnih sličica odluka je pala...

prijavljume se za 1 učesnika još jednog ''stola za četvoro''.

samo napominjem da bi se isti trebao desiti odmah u prvoj sedmici janura jer ovi praznični dani pred nama  su mi uveliko prebukirani.

Eto čekam ostale tri članice javite se curke iz Sa a može i iz okoline of course

a vama koje ste to ovako divno provele čestitke i duboki nakolon

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.12.2009, 09:39

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Drage moje hvala na komplimentimauser posted image Amrino svaka čast i na ručku i na dekoraciji user posted image user posted image ja već sad imam tremu šta i kako da spremamuser posted image user posted image user posted image
Višnja i tebi svaka čast kad si nas ovako lijepo iznenadila i obradovalauser posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

13.12.2009, 09:52

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uf samo ne znam kako ćemo nekom dati 1user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

Zadnji članci

article-img