PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
tema je za 10 _____________________________***Gospodaru naš, podari nam hajr...***
Ovo su fotografije mog omiljenog BiH fotografa (a i prijatelja) Nine Maricica!!!! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Evo nesto malo i od mene...nadam se da nisam fulala:) < Poruku je uredio Rabi -- 21.11.2009 10:50:37 > _____________________________06.09.2008. Adnan 02.12.2010. Ajša
On meni uvjek popravi dan < Poruku je uredio ena23 -- 23.11.2009 1:43:54 > _____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
ena23 ni ti ne znas sta valja
IZVORNA PORUKA: ena23 On meni uvjek popravi dan
Divno!
i malo humora:) < Poruku je uredio jabuka28 -- 23.11.2009 9:36:13 >
< Poruku je uredio jabuka28 -- 23.11.2009 9:48:01 >
_____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici
Dječak star 13 godina spasio je majku te mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzburka...
RR Porodica
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama
Kada vratiti dijete u vrtić nakon dugotrajne infekcije? Koliko su druga djeca \"opasna\" za dijet...
Vrtić