Meni je neugodno kada mi se neko ulizuje,dok pričam sa takvom osobom ne mogu je gledati u oči jer je mene sramota zbog lažne patetike.Nastojim što manje komunicirati sa takvim osobama,e ,ali takve osobe imaju razlog zašto se ulizuju,i oni nastoje da ostvare svoje ciljeve i da što više laskaju. I onda dolazimo u neugodnu situaciju,ja pokušavam pobjeći a ta me osoba pokušava impresionirati laskanjem. Ja ne znam laskati,tek to bi me bilo sramota. I ja sam skoro vidjela sličnu situaciju kao Niobe,gdje je glavnokomandujući Općine pričao nebuloze a svi se oko njega grohotom smijali,kikotali,grcali od smijeha,ma mislila sam da će se utušiti
15.01.2010, 15:00
veeseelaa
20552
Onaj ko govori samo lijepe rijeci ima loš karakter.
15.01.2010, 15:08
tea lana
2255
15.01.2010, 16:05
milenium
6133
ne podilazim nikome niti se imam potrebe ulizivat. a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopala
15.01.2010, 16:10
ivana st
1361
IZVORNA PORUKA: milenium
ne podilazim nikome niti se imam potrebe ulizivat. a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopala
Potpisujem u potpunosti! Moja mama uvijek kaže "Čuvaj se onih što pune slade"
15.01.2010, 16:13
milenium
6133
uh dašta!al vidi se to na čoviku.vidi mu se u licu u očima kad se ulizuje.i to mi je tako jadnooooooo.
15.01.2010, 16:16
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: milenium
...a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopala
Zato meni FB služi samo za PRIJATELJE.