IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Hanady znaš li ti možda kako svi dobije rješenje na oko 360 a ja sam dobila na 453 čini mi se. Cijelo vrijeme se pitam kako to al šta.ću došlo kako je došlo i po tom primam ostatak. A često ne bude ni taj iznos pa.mi je baš bezveze. Opstina stari grad
Ti si dobila iznos koji jeste sattistički podatak jer očito je u opštini poznata činjenica da ćeš kod firme primati ostatak do 100% plaće...
tako da su pisali 360 i poslali to rješenje u opštinu tebi bi firma uplaćivala više a ti bi primala samim time više nego jeste 100% tvoje plaće...
no morate znati d ana kraju godine kad s eradi M4 obrazac piše se porodiljki dopust u isti pokaže se koliko novaca jeste dobili...
Mislim da se korektno rješenje odnosi na firme koje jesu one koje isplaćuju 100% da ti nebi svaki mjesec morala ići u firmu i nositi odrezak nakande koju si primila ( a koja vam kasni poprilično ) pa da ti tek onda firma uplaćuje razliku do 100%...
Ne možemo mi nikoga prevariti ...M4 obrazav kad tad pokaže godinu u kojoj jeste pordiljsko korišteno...prenaplata iznad 100% bi bila oporezovana na tvouj teret...
tako d aje tebi super ovako vjeruj mi