writing-img

RE: Porodiljska naknada

clock-img

11.07.2009, 12:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

pa ovo preko 400, svaki mjesec nije bas isti opa ne znam tacno,oooooo, odoh se zakljucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZdraFo...jel' ono zelene zgradeuser posted image user posted image user posted image ...pristavi kaHvuuser posted image

clock-img

11.07.2009, 12:45

clock-img

slono

pencil-img

379

Sory, ne shvatih da pitas saharu, ja bas bukvalna!!!! Heheheheh!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

clock-img

11.07.2009, 12:46

clock-img

neki

pencil-img

3476

Bio i moj Eminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stari Grad,452KM,naravno te dvije njemu za kafice,i hoda po ovoj kisiuser posted image

clock-img

11.07.2009, 12:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

pa ovo preko 400, svaki mjesec nije bas isti opa ne znam tacno,oooooo, odoh se zakljucatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZdraFo...jel' ono zelene zgradeuser posted image user posted image user posted image ...pristavi kaHvuuser posted image

ma uzni taxi, ja placamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2009, 12:49

clock-img

tajjra

pencil-img

276

cuj stari grad 452 Km user posted image

clock-img

11.07.2009, 12:50

clock-img

daca/maca

pencil-img

71

kako svi primaju 432???? MENI POŠTAR ISPORUČI 435, a 5 mu dam za kafu....Sarajevo, Centar...valjda je to To....

Jeli iko primio u CENTRU???

clock-img

11.07.2009, 12:50

clock-img

neki

pencil-img

3476

I ja se iznenadilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti sahara odmah na temi more user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Blago tebi dragauser posted image

clock-img

11.07.2009, 12:51

clock-img

Anoniman

ooooooo taxi..to se odmah raspistoljiliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2009, 12:52

clock-img

Anoniman

heheheheh, ma to je ipak Ajna dobila, moram je pripaziti jos vise, blago nam svima kad imamo nasu djecicu, ali eto neka i parauser posted image

clock-img

clock-img

tajjra

pencil-img

276

Aaaa nisu isti iznosi nesto nije okuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

ooooooo taxi..to se odmah raspistoljiliuser posted image user posted image user posted image

ima se, moze seuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2009, 12:53

clock-img

Anoniman

hocu i jaaaaa taj Gelduser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2009, 12:53

clock-img

Anoniman

ima se, moze seuser posted image user posted image user posted image user posted image

neka, neka...ne ureklo seuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 11.7.2009 12:54:31 >

clock-img

11.07.2009, 13:30

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Mog cika postara jos nema user posted image  A i nije nesto poletan, a vala ni fin, ni ljubazan. user posted image  

Ja ne dajem nista... Ima on za kafe. To mu je posao i ne radi ga za dzaba i ne dolazi maksuz. Tako ja na to gledam. Kad skontas da jadni penzioneri i ljudi od djecijeg doplatka otkidaju od usta njemu za kafe - on fino zaradi jos jednu platu.... Stoga.... A i 120KM je, nema sice. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

11.07.2009, 13:32

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Stiglo i u novo sarajevo, 447 KMuser posted image user posted image user posted image , dala čika poštaru 2 Km za kafe iako vala nije zaslužuo, neljubazan je pravouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.07.2009, 22:56

clock-img

Vana

pencil-img

88

Eh ja sada nista ne kontam user posted image user posted image user posted image U 3 opcine razliciti iznosi naknade...Kako to sada????
I ja jos nisam dobila naknadu (Saraj polje)user posted image user posted image user posted image
Bas cu naruziti postara..Izgleda da mu se neda raditi subotom.Sipak mu na kafu markica user posted image

Iris mamin Anđeo 27.10.2008.

clock-img

12.07.2009, 23:03

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

IZVORNA PORUKA: daca/maca

kako svi primaju 432???? MENI POŠTAR ISPORUČI 435, a 5 mu dam za kafu....Sarajevo, Centar...valjda je to To....

Jeli iko primio u CENTRU???

5 za kafu??? to je draga,kafa,sok i cokolada.....

nemojte se ljutiti,al ovaj nas narod pravi korumpirane ljude,mi naucili svugdje davati. sto cu mu davati,on ima posao ja ne, i to dobar,siguran posao....neka radi,sta mu fali.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

12.07.2009, 23:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

jel bila isplata u Novom gradu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.07.2009, 23:09

clock-img

malena_t

pencil-img

599

Zene meni se postar narucio za sutra do podne, Ilidza. 

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

13.07.2009, 10:56

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

ja se pravo obradovala ovih dana....:))) prvo mi u subotu dosla porodiljska a vec sam je bila otpisal. negdje na prethodnim stranicama objasnih kako sam ja porodiljsku pocela primat od jula ( Dz je rodjena u julu al sam porodiljsko otvorila u junu) ja kotam zeznuse me jer koga god pitam dobivali su od dana otvaranja porodiljskog. i kotam ja zavrsava mi porodiljska ispala sa 6.6. kad sam gotova sa porodiljskim kad ono dodje i za juni:)))) i jos ovaj dodak 260 od kantona danas dodje a ja uopste nisam mislil da meni to pripada??? jer sam zaposlena .....haj sa znaj ....
valjda mi kasnije nece traziti natrag:))))

taman sam se nasekirala nesto na polsu pa da se razveselim i obradujem svog curetka necim....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

13.07.2009, 10:59

clock-img

new mama

pencil-img

2578

user posted image user posted image user posted image user posted image ,a znaci to je ipak ta 13 nankada,ali eto bolje ista nego nista,znaci i ja cu to dobituser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

13.07.2009, 11:08

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

jeste ...objasnio mi postar....
ja bas pitam otkud meni sad to nisamo cekivala ....on kaze narod se bunio sto je samo jedna i samo za neke pa su kao sad poceli djeliti svima samo bez ikakvog reda...hvala im pa se mene sjetise:))))
jeste jedna na zalost al eto ni nju nisam ocekivala pa se stvarno obradovah...
otprilike kad znaci sve primis onda ocekujes jos +1

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

13.07.2009, 13:02

clock-img

taze_mlada

pencil-img

377

joj jest mi bezze sjediti kuci da cekam postara umjesto da setam sa svojim cedom po lijepom vremenu...

clock-img

13.07.2009, 13:04

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jel bila isplata u Novom gradu?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.07.2009, 13:32

clock-img

Adana

pencil-img

2777

I meni je tek danas dosla naknada (Stari Grad)... Nekad oko 11h jutros. Dobro se sjetio...user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Zadnji članci

article-img