writing-img

RE: gdje kupiti za dijete?

clock-img

12.02.2012, 22:36

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

već danima tražim rukavice, skijaške, najbolje sa jednim prstom, za tri godine, pomozite nema gdje nisam tražila, svugdje mi kažu bilo-ali se rasprodalo, ili ima ali roze ili ljubičaste, a ne uklapa nam se to u outfit

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.02.2012, 22:38

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

e, imamo i mi roze sa crvenim, hahahah, znači ništa od tih boja, njoj su pomale, ali ja ih forsiram, jer nisu joj mokre ruke,

clock-img

13.02.2012, 08:54

clock-img

juni

pencil-img

1102

Jesi li gledala u Lindexu, tamo su imali.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

13.02.2012, 09:54

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: juni

Jesi li gledala u Lindexu, tamo su imali.

e još samo tamo nisamuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

13.02.2012, 12:27

clock-img

eko beba

pencil-img

265

bila je gomila rukavica skijaskiih za djevojcice ... bas te kakve trazis škorpija u BBI u Northland-u ... kad udjes sa desne strane ... na gomili ... ali nisam sigurna za cijene mozda 30-ak km bile su marke Brugi

clock-img

13.02.2012, 12:30

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

ja koliko sam skontala, Škorpija traži rukavice za dječaka user posted image Čini mi se da sam vidjela u Fisu u Rajlovcu crne sa teget plavim prugama, oko 5-6 maraka.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

13.02.2012, 12:32

clock-img

eko beba

pencil-img

265

ima i za djecake ... ja kontala kupiti .. ali odustaa ... jos mu mogu one od prose godine ... ai sam to vidjea ima i 20 dana ... ne znam kakva je situacija trenutno

clock-img

13.02.2012, 12:32

clock-img

eko beba

pencil-img

265

ughh sto me zeza tastatura

clock-img

13.02.2012, 13:16

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: škorpija

već danima tražim rukavice, skijaške, najbolje sa jednim prstom, za tri godine, pomozite nema gdje nisam tražila, svugdje mi kažu bilo-ali se rasprodalo, ili ima ali roze ili ljubičaste, a ne uklapa nam se to u outfit

škorpija, pogledaj obavezno u lindexu ili intersportu u mercatoru...sigurno tamo imas odličnih skijaških sa jednim prstom, pravo su dugačke i imaju ona kaiščić da se stegne preko zgloba da ne spadaju i snijeg nema šanse da ulazi jer su do haman do laktova rukavice ..odličneuser posted image user posted image ..Thinsulate marka čini mi se user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

13.02.2012, 15:19

clock-img

babina beba

pencil-img

825

user posted image
Jeste li vidjeli ovo gdje kod nas?

clock-img

13.02.2012, 19:31

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: škorpija

Imas u BBI na cini mi se drugom spratu... radnje sa skijaskom opremom i slicnim dzidzama... bilo bas veliko snizenje ...
a imas i na autopijaci ... 5 km user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.02.2012, 19:37

clock-img

bananica

pencil-img

4330

meni jos uvijek trebaju stramplice, neke malo svecanije i baletankice........gdje da to nadjem

i

< Poruku je uredio mama alma RR -- 13.2.2012 20:58:12 >

clock-img

13.02.2012, 20:26

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: bananica

meni jos uvijek trebaju stramplice, neke malo svecanije i baletankice........gdje da to nadjem

Pretpostavljam da si ti u Sarajevu, pa ti ne mogu baš pomoći. Kod nas u BL ima butik Čarapko, ima super štramplica za odrasle i za djecu, vjerovatno takav neki sličan imate i vi. Imate li Didaco? Oni su kao parfimerija,ali uvoze neke super fancy štramplice za curice. Ja sam svojoj kad je slavila rođendan kupila preslatke štramplice sa malim roze satenskim vrpcama koje se vežu u mašnu oko zgloba.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

13.02.2012, 20:30

clock-img

bananica

pencil-img

4330

MicoTico hvala ti......potrazit cuuser posted image

clock-img

13.02.2012, 20:31

clock-img

bananica

pencil-img

4330

MicoTico hvala ti......potrazit cuuser posted image

clock-img

13.02.2012, 20:36

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Evo našla sam sličicu tih štramplica, samo što su kod moje curice roze. Bile su prilično jeftine , oko 6-7 KM.
http://www.penti.com/corap/cocuk-coraplari/pretty-vanessa-klt.html

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

13.02.2012, 20:45

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Evo našla sam sličicu tih štramplica, samo što su kod moje curice roze. Bile su prilično jeftine , oko 6-7 KM.
http://www.penti.com/corap/cocuk-coraplari/pretty-vanessa-klt.html

preslatke suuser posted image user posted image

clock-img

13.02.2012, 20:57

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ima na vie mjesta od 4 do 13 KM,

evo gdje ja uzimam u Robotu, Bingu ili Konzumu, to su golden lady dječije imaju tanje, imaju grilon, odlične, a ima i u Skenderiji radnja sa veom, i ima čarapa, imaju i dječije, ja sam Lali za rođendan uzela, na snienju 11 KM, ali nisu preivjele igraonu, a ima i ove u Didako radnji u Ferhadiji

e, svašta osvanu post gdje ne treba, hahahahaha

clock-img

13.02.2012, 20:59

clock-img

bananica

pencil-img

4330

clock-img

13.02.2012, 21:00

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ima na vie mjesta od 4 do 13 KM,

evo gdje ja uzimam u Robotu, Bingu ili Konzumu, to su golden lady dječije imaju tanje, imaju grilon, odlične, a ima i u Skenderiji radnja sa veom, i ima čarapa, imaju i dječije, ja sam Lali za rođendan uzela, na snienju 11 KM, ali nisu preivjele igraonu, a ima i ove u Didako radnji u Ferhadiji

e, svašta osvanu post gdje ne treba, hahahahaha

ovo tek vidimuser posted image

uh Ferhadija, kad cu ja cak do tamouser posted image

clock-img

13.02.2012, 21:01

clock-img

bananica

pencil-img

4330

user posted image

evo haljine, jos stramplice i neke baletankice,cipelice,...

clock-img

13.02.2012, 21:02

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

user posted image

uz ovu haljinu u robotu imaš brat bratu najmanje 5 modela, da biraš, robot u Rajlovcu, najskuplje 5 KM

clock-img

13.02.2012, 21:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

user posted image

uz ovu haljinu u robotu imaš brat bratu najmanje 5 modela, da biraš, robot u Rajlovcu, najskuplje 5 KM

uz ovu haljinu idu jednobojne...
ha sive tamnije il svijetle, bordo iste ovakve,
u škafi more jednobojnih glat štrampli reko bi grilonka a nisu nego debele...po 3 i 90 KM

a baletanke...bogami crne najbolje il srebrene...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.02.2012, 21:09

clock-img

bananica

pencil-img

4330

bordo stramplice i crne cipelice, a sta cu joj na glavu, gdje ima krunica, to kod nas ne smije falitiuser posted image

clock-img

13.02.2012, 21:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

bordo stramplice i crne cipelice, a sta cu joj na glavu, gdje ima krunica, to kod nas ne smije falitiuser posted image

user posted image
napravi mama...

a imaš u škafi one kolekcije krune i šnalice i dždiže...uzemš jedna komlet u kome ima samo raif srebrena dijadema i eto ga..ne treba previše...nadždiažt ćeš dijeteuser posted image

samo kad kreneš po štrample ponesi haljinu da potrefiš nijansu...nisma jednomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img