Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zna li iko gdje kupiti tene, one sa svjetlucavim momentima ono kad se hoda, one nesto šljašte
Bila bih jako zahvalna
U onoj radnji obuće do DM-a u Grand centru na Ilidži.
05.09.2012, 08:09
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: mala_sa
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Marija13
Recite mi gdje cu kupiti finu pamucnu zimsku ogradicu (sa posteljinom) za krevetac? Ovo sto sam gledala po nekim djecijim radnjicama nema veze sa pamukom...
Ako zelis da je platis 70 KM-u Fisu ili Bingu... Ako zelis da je platis 120KM-u onoj radnji na Socijalnom...
Iskreno, najbolje bi bilo kupiti samo ogradicu za neku solidnu cijenu i s dezenom po zelji... A onda izabrati uz nju jednobojne carsafe...
Jer bebi ne treba jastuk, a i mali jorgani se ne iskoriste... Kad sracunas komad platna (carsaf) ti naplate 30KM...
Potpis na ovo s je napisala Tajra.
Imamo 2 poseljine, od kojih koristim samo carsafe (sve ostalo je viska).Moj savjet ti je da kupis 3-4 carsafa na gumu, u bojama koje su na ogradici, i rijesila si problem.
Ja sam kupila plisanu ogradicu iz koje se spuzvice vade pa se ista lako pere/susi, u Bingu - 25km.
05.09.2012, 08:09
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
Zna li iko gdje kupiti tene, one sa svjetlucavim momentima ono kad se hoda, one nesto šljašte
Bila bih jako zahvalna
U onoj radnji obuće do DM-a u Grand centru na Ilidži.
U WINKu imaju patikice od kojih djon svijetli kada dijete gazi, nekih 27km kostaju. Inace ponekad imaju od Sketcers-a svjetlucave tene u OFFICE shoes-u ali su dosta skuplje.
05.09.2012, 08:54
Emica_sa
1463
Ooo, hvala vam mnogo Jel'''' to onaj u gradu, Emice da si ti vidjela? Blue Rose, ja sam vec bila dolje u Grandu, i nisu imali skoro nikakve, nazalost. Lulu, hvala, pogledat cemo i u Winku
Hvala vam zaista
< Poruku je uredio Trnoruzica -- 5.9.2012 9:03:25 >
05.09.2012, 09:12
Emica_sa
1463
Ooo, hvala vam mnogo Jel'''' to onaj u gradu, Emice da si ti vidjela? Blue Rose, ja sam vec bila dolje u Grandu, i nisu imali skoro nikakve, nazalost. Lulu, hvala, pogledat cemo i u Winku
Hvala vam zaista
Ja vidila u Alti u njihovoj radnji zadnji put,bio je bas dobar izbor
05.09.2012, 09:40
Trnoruzica
478
Super, hvala ti jos jednom! Idemo danas u Altu
05.09.2012, 13:43
zagy
351
Imaš u office shoes u gradu (pored tržnice) extra izbor i boja i veličina, u BBI manji izbor (ova i prodavnica u Grandu su iste, dok je ova u Ferhadiji drugi gazda i veći izbor). Cijana svugdje ista.
06.09.2012, 10:51
RICI
222
gdje kupiti djecije roletne kao i pokrivac za krevet za curicu, samo nam jos to nedostaje u preuredjenoj sobici. mame javite se
10.09.2012, 08:29
draguljče
1049
Drsage moje, molim vas da mi kažete gdje bih mogla kupiti Revlon Color Stay tečni puder?
10.09.2012, 08:40
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: RICI
i pokrivac za krevet za curicu,
I nama bi trebali lijepi prekrivaci...
Draguljce, tema je Gdje kupiti za dijete
10.09.2012, 09:08
Full Moon
534
Te prekrivace provjerite u Dalasu na Otoci, ima tamo posteljina i tih stvari, a i u onoj radnji exlusive gdje se prodaju zavjese
< Poruku je uredio Full Moon -- 10.9.2012 9:10:08 >
10.09.2012, 09:17
malenaa
1616
merkur otoka, apoteka herbalis u prizemlju :)) u onom dijelu gdje je market
IZVORNA PORUKA: draguljče
Drsage moje, molim vas da mi kažete gdje bih mogla kupiti Revlon Color Stay tečni puder?
< Poruku je uredio malenaa -- 10.9.2012 9:18:31 >
10.09.2012, 20:53
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: škorpija
jooj kako sam se ja zeznula kad sam kupovala ogradicu, kupila sam ogradicu, jastuk i čaršaf isti dezen, no uopće nisam razmišljala da na to ide jastučnica i navlaka za jorgan, naravno nisam mogla naći isti dezen posteljine, i uošte mi nije izgledala kao komlpet, a vidim u dosta radnji prodaju ogradicu , jastuk i jorgan istog dezena
ja ne kontam ovo pa jel bolje da je isti dezen?!
milenium kad vidim kako sam napisala ni meni ne bi bilo jasno , problem je što su ograda, jorgan i jastuk istog dezena, ali nema navlaka (jastučnice i navlake za jrogan) istog dezena, kao ovo troje prvo, pa kad kupiš posebno navalake, opet ti u krevetiću ne izgleda kao komplet, ograda je jedan dezen, a vide se samo navalake na jorgani u jastuku koje su drugog dezena, , jooooj valjda objasnih
10.09.2012, 21:14
draguljče
1049
IZVORNA PORUKA: RICI
i pokrivac za krevet za curicu,
I nama bi trebali lijepi prekrivaci...
Draguljce, tema je Gdje kupiti za dijete
Tajra dušo, nigdje u naslovu nije precizirano da je za dijete. Piše samo gdje kupiti. Ja nisam našla gdje bih drugo pitala.
10.09.2012, 21:15
draguljče
1049
IZVORNA PORUKA: malenaa
merkur otoka, apoteka herbalis u prizemlju :)) u onom dijelu gdje je market
Hvala do neba. Nikad mi nije palo na pamet tu da potražim.
10.09.2012, 21:19
R&T@
5982
Tajra dušo, nigdje u naslovu nije precizirano da je za dijete. Piše samo gdje kupiti. Ja nisam našla gdje bih drugo pitala.
E, koliko puta su mene moderatori upozorili na ovoj temi...
Pise: Forum > [Dijete] > Dječija oprema > RE: gdje kupiti?
10.09.2012, 21:44
Full Moon
534
tajra, mogu li u wc, hihihi, ti kao u skoli
10.09.2012, 22:06
draguljče
1049
E, koliko puta su mene moderatori upozorili na ovoj temi...
Pise: Forum > [Dijete] > Dječija oprema > RE: gdje kupiti?
Ma bježi. Ti baš obraćaš pažnju na svašta.
10.09.2012, 22:09
R&T@
5982
Eto, sad ja kriva... Kad vam metla dodje, cik stisnite pa zezajte
10.09.2012, 22:13
draguljče
1049
Malo šale nije na odmet. Tako nam je život ljepši.
12.09.2012, 12:58
djoisa
-220
lijepe pape za obdaniste? za djecaka?
12.09.2012, 15:48
leona81
6373
u harisu ima super stvari i za djecake i djevojcice - ja sam M nasla majice dugih rukava hm po 7 KM, haljinu za 5 KM.(haris vijecnica) ima donjih pidzamica i to dobrog kvaliteta - po 5 KM najvise za djecake(haris skenderija) ima dukserica za djecake i to termo...i uzeh tajice sebi
12.09.2012, 16:25
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: djoisa
lijepe pape za obdaniste? za djecaka?
astra, planika, borovo (froddo), ciciban
15.09.2012, 08:27
/MMK/
278
Molim Vas, prilično je hitno, gdje kupiti i kako se tačno zove prostirka ili tepih po kojoj djeca pišu nekim vodenim flomasterima. Ima li u Sa i koliko košta? Hvala