Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Meni se cini da sam vidjela ta krila u robotu na socijalnom u rozoj boji ali ne znam imaju li krzno, nisam zagledala vec samo usput primjetila, mozda se javi neko ko je kupovao pa zna detalje.
27.11.2012, 20:22
ninuska
1939
nisi pogrijesila . I ja sam vidjela u istom Robotu, ali se ne mogu sjetiti da li imaju krila
27.11.2012, 20:24
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: ElmaB
OVO MI JE HITNOOOOOOOOOOOO
Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!
mi kupili u hrasnici
27.11.2012, 20:25
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: bananica
OVO MI JE HITNOOOOOOOOOOOO
Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!
mi kupili u hrasnici
nasa su ljubicasta, al bilo je i rozih
27.11.2012, 20:26
Hanady RR
18727
bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..
27.11.2012, 20:38
R&T@
5982
Kupi krila bilo gdje (Mars, Robot...) i lijepi krzno po njima... Mozes iskoristiti i onu vatu u ruzicastoj boji...
27.11.2012, 20:39
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Kupi krila bilo gdje (Mars, Robot...) i lijepi krzno po njima... Mozes iskoristiti i onu vatu u ruzicastoj boji...
ma poenta je smao krzna...napisla je na temi BB... na bi s akrila skinula to jer joj treba
a vidiš ideja sa rozom vatom može joj biti od pomoći
27.11.2012, 20:46
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..
naravno da ima
pretrazih kucu, jedva nadjoh krila, nema krzna, a bila sam ubjedjena da ima
< Poruku je uredio bananica -- 27.11.2012 20:59:34 >
27.11.2012, 21:03
Mamalica
129
Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe Jel neko kupovao u zadnje vrijeme?
27.11.2012, 21:10
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: Mamalica
Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe Jel neko kupovao u zadnje vrijeme?
kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM
27.11.2012, 21:11
draguljče
1049
Ima u Cicibanu čizama, dole guma, a gore nepropusno platno, 26 KM.
27.11.2012, 21:13
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM
slazem se
27.11.2012, 21:15
Mamalica
129
Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji Hvala mama alma
27.11.2012, 21:50
ElmaB
4568
Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.
Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.
aj , imala sam ja sal na taj fazon, pink je bio ( ne pitajte za sta je sluzio) sutra potrazim pa ti javim jesam li nasla
27.11.2012, 21:54
M kao Mama
5536
Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji Hvala mama alma
ih za tebe ima da biraš u izbor trgovini u cipelićima
27.11.2012, 21:58
canim
4126
Ja kao da sam vidjela negdje ovakav šal djeciji ali po sebi je imao kao zakacene visece plastične zvjezdice, nemogu se sjetiti gdje, može biti u robotu ali nisam sigurna. Ako ne nadjes nigdje otidji u radnju sa materijalima i kupi krzno, pogledaj one 2 radnje u papagajci oni imaju najveći izbor.
27.11.2012, 22:15
ElmaB
4568
Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 29.11.2012 22:34:55 >
29.11.2012, 22:59
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...
Ne bih znala gdje kupiti, ali je neka zenica prije par dana spominjala da je pravila kod tasnara te zamjenske kajseve , d ali je izgubila ili slomila ne sjecam se, ali nije mogla nigdje naci original da kupi.
03.12.2012, 09:44
teacher75
5394
zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)
03.12.2012, 10:00
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se.
Ako mislis na kopcu, tj. na plasticni dio, a ne platno... mi smo kupovali na pijaci Otoka...imaju mnogo oblika i velicina...
Ako ti to treba javi, kupit cu ti...
03.12.2012, 11:13
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: teacher75
zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)
ja vidjela krasne mantilice u Azelu za curice, oko 30-tak KM..sad ne znam koji tacno brojevi, ali eto pogledaj