cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: gdje kupiti?

clock-img

27.11.2012, 20:04

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

OVO MI JE HITNOOOOOOOOOOOO

Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

27.11.2012, 20:17

clock-img

canim

pencil-img

4126

Meni se cini da sam vidjela ta krila u robotu na socijalnom u rozoj boji ali ne znam imaju li krzno, nisam zagledala vec samo usput primjetila, mozda se javi neko ko je kupovao pa zna detalje.

clock-img

27.11.2012, 20:22

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

nisi pogrijesilauser posted image . I ja sam vidjela u istom Robotu, ali se ne mogu sjetiti da li imaju krila

clock-img

27.11.2012, 20:24

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Gdje mogu kupiti krila ili štapić kao za princeze ali da ima na sebi krzno, po mogućnosti roza!!!!!

mi kupili u hrasniciuser posted image

clock-img

27.11.2012, 20:25

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: bananica

mi kupili u hrasniciuser posted image

nasa su ljubicasta, al bilo je i rozih

clock-img

27.11.2012, 20:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.11.2012, 20:38

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kupi krila bilo gdje (Mars, Robot...) i lijepi krzno po njima...
Mozes iskoristiti i onu vatu u ruzicastoj boji...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.11.2012, 20:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

ma poenta je smao krzna...napisla je na temi BB...
na bi s akrila skinula to jer joj trebauser posted image

a vidiš ideja sa rozom vatom može joj biti od pomoćiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.11.2012, 20:46

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

bananice jel imaju krzo/paperje na sebi..user posted image

naravno da ima

pretrazih kucu, jedva nadjoh krila, nema krzna, a bila sam ubjedjena da imauser posted image

< Poruku je uredio bananica -- 27.11.2012 20:59:34 >

clock-img

27.11.2012, 21:03

clock-img

Mamalica

pencil-img

129

Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe user posted image
Jel neko kupovao u zadnje vrijeme?

Moj mali princ - Adi 13.01.2011.

clock-img

27.11.2012, 21:10

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: Mamalica

Gdje da kupim gumene, futrovane cizme? Trebaju mi bas za snijega al ne bih da su nesto puno skupe user posted image

kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM

clock-img

27.11.2012, 21:11

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Ima u Cicibanu čizama, dole guma, a gore nepropusno platno, 26 KM.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

27.11.2012, 21:13

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

kao mama sa iskustvom u serijama i seriajam gumanjeka, moja preporuka ti ne NE futrovane, jer se nona znoji, kupi radije one samo kao onim pamukom tankim postavljene što su i termo čarape, imaš čizama na Ciglanama u Cipelićima do cca 15 KM

slazem se

clock-img

27.11.2012, 21:15

clock-img

Mamalica

pencil-img

129

Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji user posted image
Hvala mama alma user posted image

Moj mali princ - Adi 13.01.2011.

clock-img

27.11.2012, 21:50

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.

Ovo roza krzno moram naći do nedjelje.
http://www.dodaj.rs/f/3H/jE/38l06Rep/torta-sa-krznom.jpg

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

27.11.2012, 21:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ne može vata, baš mi treba ono paperje, krzno, ustvari samo mi to i treba pa sam pomislila da mogu naći na tim krilima pa da skinem. Evo postavit ćuz sliku da vidite šta mi treba.

pokušaj u metraži kod papagajke

clock-img

27.11.2012, 21:53

clock-img

bananica

pencil-img

4330

aj , imala sam ja sal na taj fazon, pink je bio ( ne pitajte za sta je sluzio)user posted image user posted image
sutra potrazim pa ti javim jesam li nasla

clock-img

27.11.2012, 21:54

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ma ja sam to mislila sebi kupiti prije nego sto snijeg napada mada nosim 36 broj, mozda mogu nesto naci za sebe i u djecijoj radnji user posted image
Hvala mama alma user posted image

ih za tebe ima da biraš u izbor trgovini u cipelićima

clock-img

27.11.2012, 21:58

clock-img

canim

pencil-img

4126

Ja kao da sam vidjela negdje ovakav šal djeciji ali po sebi je imao kao zakacene visece plastične zvjezdice, nemogu se sjetiti gdje, može biti u robotu ali nisam sigurna. Ako ne nadjes nigdje otidji u radnju sa materijalima i kupi krzno, pogledaj one 2 radnje u papagajci oni imaju najveći izbor.

clock-img

27.11.2012, 22:15

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

pokušaj u metraži kod papagajke

Nema išao muž danas.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

29.11.2012, 22:33

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 29.11.2012 22:34:55 >

clock-img

29.11.2012, 22:59

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se. A druga kisobran nam tako losa iako smo ih platili jako skupo da se vec jedan dio iskrivio, i beba se nakrivi kad je vozim. Ne bih da kupujem nova kolica radi kajseva, ako itko zna gdje bi to moglo biti molim savjet. Inace kolica smo kupili u bimacu i oni nemaju...

Ne bih znala gdje kupiti, ali je neka zenica prije par dana spominjala da je pravila kod tasnara te zamjenske kajseve , d ali je izgubila ili slomila ne sjecam se, ali nije mogla nigdje naci original da kupi.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

03.12.2012, 09:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za user posted image do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

03.12.2012, 10:00

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Molim vas ako tko zna gdje se mogu kupiti zamjenski kajsevi za kolica(ako to uopce ima).... Imam dvoja kolica graco, u jednim pukao onaj jedan mali dio na jednoj strani kajsica i beba cim se malo trzne odveze se.

Ako mislis na kopcu, tj. na plasticni dio, a ne platno...
mi smo kupovali na pijaci Otoka...imaju mnogo oblika i velicina...

Ako ti to treba javi, kupit cu ti...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

03.12.2012, 11:13

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: teacher75

zna li ko gdje ima kupiti povoljnih mantilica ili kaputica za user posted image do 18mj. ? ima li gdje sta snizeno od jesenje kolekcije (treba joj za proljece)

ja vidjela krasne mantilice u Azelu za curice, oko 30-tak KM..sad ne znam koji tacno brojevi, ali eto pogledaj user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Zadnji članci

article-img