Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Skorpija ja sam uzimala predibre helankice,oni ih zovu duge gace, na siranu kod one tete sa dobrom robom(boks u zgradi) 6 KM i stvarno su extra,moram mu jos koje uzeti jer ga od stramlica srklet fata :)
10.12.2012, 09:45
shpagica
574
Vidjam po gradu kod ljudi u kolicima one krznene podmetace kao jambolijice mekane ali namjenski skrojene za kolica. Znate li gdje mogu kupiti tako nesto i koja je cijena otprilike?
10.12.2012, 09:57
škorpija
6649
Gvendy hvala na info i mi mrzimo štramplice, pune su sintetike,
10.12.2012, 10:08
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: gvendolina
Skorpija ja sam uzimala predibre helankice,oni ih zovu duge gace, na siranu kod one tete sa dobrom robom(boks u zgradi) 6 KM i stvarno su extra,moram mu jos koje uzeti jer ga od stramlica srklet fata :)
i ja ovdje kupujem duge gace
10.12.2012, 10:21
gvendolina
1896
extra su vjeruj mi, pamucne su i nisu uske kao helanke, a ima ih u vise boja nisu bijele
10.12.2012, 15:07
pocahontas
2546
škorpija, zasto ne probate sa dugim gacama H&M? malo jesu skuplje (2 kom 25 KM) ali nam su perfektne...nisu siroke, uze su ali jako ugodne, pamucne 100%...ja imam jedno 4 para svih boja
10.12.2012, 16:15
R&T@
5982
Joj, ovih svekrvica sto su razmazile sinove
10.12.2012, 16:22
Medi_87
1472
10.12.2012, 16:31
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: tajra
10.12.2012, 17:57
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
jah da se ćunči ne nažulja , gdje će oni štrample, te grebe, te bocka
10.12.2012, 20:11
draguljče
1049
Moram ovdje pitati Hitno mi je. Gdje bih mogla kupiti helanke sa ovakvim uzorkom? Za odrasle.
10.12.2012, 20:14
R&T@
5982
Draguljce, mislim da je ovo lindex motiv...
10.12.2012, 20:18
draguljče
1049
I ja sam to prvo pomislila. Tražila sam na njihovoj stranici i nema. Otići ću da provjerim. Hvala ti.
10.12.2012, 20:22
D_K
2669
Slikaj, ali mi napisi i dimenzije (sve su razlicite)... obecavam da cu ti potraziti...
I platit ces mi Znam ja koliko sam bila sretna kad sam to pronasla i nadam se da ce biti i za vas...
tajra, meni treba dio da fiksiram kais na autosjedalici.. nema gdje nisam trazila, OBI, Peni, bilesi su me na autopijacu slali.. mozes li mi reci gdje na Otoci si nasla ove djelove? ja pretpostavljam da otvorenoj, na vrhu gdje ima saso-mange dijelova.. joj, ako ovo upali bicu ti zahvalna do kraja zivota a i poslije
10.12.2012, 20:32
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: D_K
tajra, meni treba dio da fiksiram kais na autosjedalici.. nema gdje nisam trazila, OBI, Peni, bilesi su me na autopijacu slali.. mozes li mi reci gdje na Otoci si nasla ove djelove? ja pretpostavljam da otvorenoj, na vrhu gdje ima saso-mange dijelova.. joj, ako ovo upali bicu ti zahvalna do kraja zivota a i poslije
Jos kad bih znala objasniti...
Jeste otvorena pijaca, onaj dio kad se spustis niz nekoliko stepenica... ali ne prvi, vec drugi dio... S lijeve strane, mislim drugi box... imaju mnogo dugmica i ostalih sitnica...
Moram otici sutra da potrazim SM pa ti javim detaljno...
Ako hoces reci sta ti tacno treba...
10.12.2012, 21:10
D_K
2669
ne bih da te zahmetim.. svakako odem na Otoku da kupujem neke dzidze za nakit pa mi super dodje da prolunjam.. a kad sam objasnjavala ljudima sta mi treba bilo je masi rukicama - masi nogicama tako da razumijem ovo tvoje objasnjenje :)
kod mene je bio plasticni dio a moze i metalni, samo da se moze zategnuti kais i da ga fiksira.. i da bude siguran off course
10.12.2012, 21:14
R&T@
5982
Cini mi se da su najpametniji oni koji su te slali na autopijacu... To dolje ima garant jer imaju mnogo sjedalica u stanju raspadanja...
10.12.2012, 21:15
D_K
2669
Cini mi se da su najpametniji oni koji su te slali na autopijacu... To dolje ima garant jer imaju mnogo sjedalica u stanju raspadanja...
isla.. vidjela.. mahal rukicama - mahala nogicama.. nista evo kaze mi muzek da pogledamo na ebayu
< Poruku je uredio D_K -- 10.12.2012 21:16:07 >
10.12.2012, 21:18
Hanady RR
18727
D_K imam ja sjedalicu za bebe ovaj tip...ona Romer... komlet nju da ti dam...pa skini šta ti treba... jer ima ovaj štos naprijed ...hajde slikam ti sutra i stavim na ovu temu ako je to to tvoja je pa je rasmandraljajte do onoga šta vam treba
10.12.2012, 21:23
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
D_K imam ja sjedalicu za bebe ovaj tip...ona Romer... komlet nju da ti dam...pa skini šta ti treba... jer ima ovaj štos naprijed ...hajde slikam ti sutra i stavim na ovu temu ako je to to tvoja je pa je rasmandraljajte do onoga šta vam treba
hvala duso moja ja ovu mislim prodavati tako da nema smisla da uzimam kao poklon nama vise ne treba, mi smo na boosteru a samo ovaj dio mi fali.. kad sam je prala rasformirala je svu i sad mi ovaj dio fali .. tipicno sigurna sam da ces ti naci neku mamicu kojoj treba nova sjedalica, bolje da je neko koristi nego da je ja rasformiram ljubim
< Poruku je uredio D_K -- 10.12.2012 21:24:39 >
10.12.2012, 21:28
Hanady RR
18727
ma ja bih nju davno nekome dala da valja :) naime mi smo je dobili slučajno kad smo dogojili djecu u bihamku u nekoj nagardnoj igri...polovna...stariji model haman...i na sv eto onaj dio stiropolski sav ispucao...nažalost nikome nije mogla koristiti... slikam aja vama...eto nek kosriti za djelove
10.12.2012, 21:41
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma ja bih nju davno nekome dala da valja :) naime mi smo je dobili slučajno kad smo dogojili djecu u bihamku u nekoj nagardnoj igri...polovna...stariji model haman...i na sv eto onaj dio stiropolski sav ispucao...nažalost nikome nije mogla koristiti... slikam aja vama...eto nek kosriti za djelove
onda moze.. ako budes mogla slikaj taj kljucni dio da ga kuznem.. hvala jos jednom
i ako neko vidi spavacice kratkih ili dugih rukava sa minnie ili princezama disney ili vilama tinkerbell i sl nek mi javi mogu i haljine s istim motivima
11.12.2012, 22:12
magbi
294
ja danas bila u lindexu nema bas ovakava sa ovom piggi ali ove boje i ovo ovako slicno ima