Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
trenerke iz waikikija se uzasno zaperutaju, treba ih sisati iza pranja... bolej su s pijace...
usput, ima na siranu ona teta s h&m i lindex stvarima, ima i kod nje toga
06.02.2013, 13:14
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: škorpija
u tifaniju sam bila neki dan, nisu imali brojeva, a u oviese ću vala ponovo otići možda sam slijepa kod očiju
zavisi u koji ides, u bbi ja nista ne nadjem a u intershopu ima svasta
06.02.2013, 13:24
gvendolina
1896
IZVORNA PORUKA: animagical
trenerke iz waikikija se uzasno zaperutaju, treba ih sisati iza pranja... bolej su s pijace...
usput, ima na siranu ona teta s h&m i lindex stvarima, ima i kod nje toga
evo i ja cu opet pomenuti tetu na siranu,jest da su nekako neljubazni ali imaju finih stvari. donji dijelovi trenerki su po 12-15KM.mada i kod njih zavisi kada odes,jer im se brzo probere, iako nama nisu odgovarali modeli koje su imali jer su presiroki. a sta je sa orchestrom,dali im je proslo snizenje?
i mi u ovisese slabo sta nadjemo,pogotovo u BBI nema nista za djecake
06.02.2013, 14:49
pocahontas
2546
Gdje kupiti donje dijelove trenerke za dječaka, kvalitetne, pamučne i lijepe, da mogu i za za čaršije :-) veličina 110-116
meni su super trenerke iz OVS u interexu... doduse ja sam uzimala 98, ali pretpostavljam da ima i vecih
Cici, oviesse ti je zakon za trenerke..sad imas snizenje i ja ih uglavnom nadjem i tokom godine po 15-17 KM plafon...
08.02.2013, 10:08
Nellica
220
Zna li neko gdje mogu naći neku opremu, odjelce , masku ... isl. za karneval za djevojčice ali da je u nekoj razumnoj cijeni?
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
08.02.2013, 10:40
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Nellica
Zna li neko gdje mogu naći neku opremu, odjelce , masku ... isl. za karneval za djevojčice ali da je u nekoj razumnoj cijeni?
U FIS-u.
08.02.2013, 12:30
zagy
351
Bilo je i u bingu, bubamara i bundeva, preslatko.
08.02.2013, 13:04
aazra
2141
Gdje vi kupujete veš za dječake - ja potkošulje u "Almi Ras", ali mi se ne sviđaju njihove gačice imaju prejaku gumu, u Robotu nađem ponešto, ali nigdje ne mogu ad nađem kvalitetne bokserice
Šta više uzimate - gačice ili bokserice i gdje ? Da nije jaka guma i da se ne uvlače u guzu.
08.02.2013, 13:16
minie
165
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Gdje kupiti donje dijelove trenerke za dječaka, kvalitetne, pamučne i lijepe, da mogu i za za čaršije :-) veličina 110-116
meni su super trenerke iz OVS u interexu... doduse ja sam uzimala 98, ali pretpostavljam da ima i vecih
Cici, oviesse ti je zakon za trenerke..sad imas snizenje i ja ih uglavnom nadjem i tokom godine po 15-17 KM plafon...
Moj R je dobio na babine par trenerkica i majica turske marke E&H i ja sam stvarno prezadovoljna, bukvalno su peri - deri. Imas ih kupiti u nekim baby shopovima, ali i na pijaci, pa eto vidi
11.02.2013, 09:40
Marija13
-611
Zna li neko gdje mame kupuju one sipercice kao marama??? vidjela sam to kod beba ali ne vidjeh da se negdje prodaju???
11.02.2013, 09:42
škorpija
6649
možeš kupiti kod žena koje šiju, preslatki su, ako hoćeš poslat ću ti lin na pp
11.02.2013, 09:49
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Marija13
Zna li neko gdje mame kupuju one sipercice kao marama??? vidjela sam to kod beba ali ne vidjeh da se negdje prodaju???
donijecu ti ja na bazar ako hoces,pa pogledaj, imam nekoliko a mom ne trebaju
11.02.2013, 09:54
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: aazra
Gdje vi kupujete veš za dječake - ja potkošulje u "Almi Ras", ali mi se ne sviđaju njihove gačice imaju prejaku gumu, u Robotu nađem ponešto, ali nigdje ne mogu ad nađem kvalitetne bokserice
Šta više uzimate - gačice ili bokserice i gdje ? Da nije jaka guma i da se ne uvlače u guzu.
Ja uzimam gacice Alma Ras i to one obicne od 2.5-3 km, ne slip bas zbog tog razloga - guma. A bokserice mu je moja mama kupovala tamo kod nas
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.02.2013, 10:02
Marija13
-611
obavezno
11.02.2013, 10:03
Marija13
-611
ponesi nam
IZVORNA PORUKA: teacher75
donijecu ti ja na bazar ako hoces,pa pogledaj, imam nekoliko a mom ne trebaju
11.02.2013, 10:08
teacher75
5394
obavezno
Donijecu ti ja i ljetnih stvari za 3-6 mj. pa proberi, da ne slikam
11.02.2013, 10:12
Marija13
-611
vazi evo stavih napomenu da te potrazim na bazaru obavezno..
IZVORNA PORUKA: teacher75
obavezno
Donijecu ti ja i ljetnih stvari za 3-6 mj. pa proberi, da ne slikam
11.02.2013, 21:42
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: aazra
Ja uzimam gacice Alma Ras i to one obicne od 2.5-3 km, ne slip bas zbog tog razloga - guma. A bokserice mu je moja mama kupovala tamo kod nas
Ne znam gdje tačno misliš, nije ni vazno, nasla sam neke u Robotu, izgledaju dobre...Potkošulje nađem i obično uzimam od Alme Ras, ali s boksericama se mučim..
I mi smo se ovih dana ponovili trenerkom u Oviessu i farmerkama u Okaidiju, sve naravno na snizenju , s tim da smo trenerku morali mijenjati za veci broj...ali, bitno je da smo je nasli, najednom nam sve okracalo, pa nam treba svega
< Poruku je uredio aazra -- 11.2.2013 21:49:40 >
16.02.2013, 14:48
ninuska
1939
jeste li gdje vidjeli plasticni sto za djecu, da ima malo deblje noge. Nesto ovako
i samo je jednom koristili. meni nije bilo zgodno uopšte. Kupili je u u Tempu, ima godina. Mada je ona bila prilagođena isključivo za našu kadicu. Možda 10-ak KM bila.