IZVORNA PORUKA: Amrino
Gdje kupiti radni sto za djeciju sobu? Bila sam "begenisala" jedan u Jysku ali ga nemaju na stanju (nerviraju me sve vise zbog toga sto su im na akciji uvijek stvari kojih nema...). Nemam bas vremena da obilazim sve radnje namjestaja...pa ako neko zna ili ako je neko kupovao u zadnje vrijeme bila bih mnogo zahvalna...
uh draga što tražiš pitanje je...
meni je bila boja zeznuta...oker bordo...
pa sma htjela radnu ploču koja je duga 120 a široka najmnje 80 cm kada raširi knjigu i sveksu da nije usko...
ladice najmanje dvije, ormarić , polica i na sve to portor za ruksak...
eh sad...obišla sma sve živo...do kiseljaka i viteza stigla...
ima svega...i kvalitetom i cijenom...
imaš 130 Km radna ploča domavija ono na stupu tamo skretanje prije nadvožnjaka...jedna ladica i oramirć ispod...lijep kombinacija sa bojama, zelena i plava za vas recimo...nije skup dovoljan za jedno...mada meni je pouzak ako ćeš baš iskoritivo...
eh najbolje što bih preporučila je na kobiljači prema kiseljaku...čim dođeš na kobiljaču desno salon namještaja...
boja svijetlija oker..drvi kavčlitet zasita..ploča radna velika...sa obe strane ima ladice 5 komada a sa druge jedna ladica i sipod oramrić...200 KM...
da nisma napravila sebi što sma htjela ovaj bi bio moj uz doradu polica u bordo boji