writing-img

RE: gdje kupiti za dijete?

clock-img

26.12.2010, 00:22

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image

mi imamo ovu, kupili u interexu, oko 16km bila i prezadovoljni smo, kupam je od rodjenja u njoj. ako hoces sliku same nje cu slikati i staviti.

Hvala Jelena, pogledat ću u Interexu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

27.12.2010, 14:14

clock-img

amy09

pencil-img

77

veliki poz naime mene zanima jel neko zna gdje mogu da nadzem...onaj kao sator...veliki konstrukcijama pa samo preko stavis onu plastiku neznam kako se to tacno zove da se djeca igraju ili one velike kucice..sto ima i u bbi u na donjem spratu jedna gdje se djeca mogu igrati...inace sve te kucice satori mogu se naci po igraonicama ali neznamoo gdje se ima kupiti...veliki pozz i hvala

clock-img

27.12.2010, 14:37

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Jelena, tnx! Našla u Interexu, sinoć smo se u tom kupali, i stvarno je od pomoći, bar meni koja je uvijek bila nesigurna sa novorođenčetom kod kupanja.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

27.12.2010, 16:42

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: amy09

veliki poz naime mene zanima jel neko zna gdje mogu da nadzem...onaj kao sator...veliki konstrukcijama pa samo preko stavis onu plastiku neznam kako se to tacno zove da se djeca igraju ili one velike kucice..sto ima i u bbi u na donjem spratu jedna gdje se djeca mogu igrati...inace sve te kucice satori mogu se naci po igraonicama ali neznamoo gdje se ima kupiti...veliki pozz i hvala

Bilo je u Fisu...
Cijena oko 20 KM..,

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.12.2010, 17:34

clock-img

melly__

pencil-img

695

i u Bingu ima ovih satora-kucica ..isto oko 20 kmuser posted image

17.06.

clock-img

27.12.2010, 18:14

clock-img

Šanti

pencil-img

59

Ima super satora, i za djevojcice i za djecake, u jednoj radnji kod Markala. Ja ne znam kako se zove radnja, ali je u ul. MM Baseskije, kad se ide od tramvajske kod Katedrale prema Markalama, ova radnja dodje na pola puta. Inace tu ima igracki za djecu, i za kucu stvari, posudje i sl.

clock-img

27.12.2010, 21:26

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mi smo kupili prije petnaestak dana u Merkuru na Stupu 14 km,ako se nije prodalo,ali ostao samo smedji,ali sta ima veze,bitno je da se mojoj princezi svidjauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

27.12.2010, 23:11

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Da li neko zna gdje mogu kupiti cipelice za djevojcicu, elegantnije lakovane crne, broj 20-21? user posted image  

clock-img

27.12.2010, 23:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li neko zna gdje mogu kupiti cipelice za djevojcicu, elegantnije lakovane crne, broj 20-21? user posted image  

prije 2-3 mjeseca sam vidjela u merkatoru u radnji planika/ alpina al su bile skupe, cini mi se oko 50km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.12.2010, 23:59

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Neca XXX probaj u Bati.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

28.12.2010, 01:46

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Teacher i Skvo, hvala vam puno na odgovorima. Pogledacu u Planici i Bati. Ali, iskreno ne daju mi se neke velike pare. Trebaju nam cisto da paradiramo kod Deda Mraza i za slikanje. user posted image Sumnjam da ce imati priliku da ih puno nosi do proljeca, a nogica rasteeeeeeeee. user posted image

clock-img

28.12.2010, 10:26

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

neca pogledaj u winku, bilo je preslatki cipleica za curice, sad ne znam baš, nisma vidjela crne, ali svakako je bilo crvenih i rozih

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

28.12.2010, 10:48

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Ako ti ne treba kvalitet, vec samo za paradiranje, onda u onim prodavnicama Cipelici (Ilidza, Nedzarici, Merkur Otoka i Rajlovac Robot)...
Cijene 10-15 KM...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

30.12.2010, 12:30

clock-img

mamana

pencil-img

531

fine balone

clock-img

01.01.2011, 16:56

clock-img

amy09

pencil-img

77

qqw

IZVORNA PORUKA: Šanti

Ima super satora, i za djevojcice i za djecake, u jednoj radnji kod Markala. Ja ne znam kako se zove radnja, ali je u ul. MM Baseskije, kad se ide od tramvajske kod Katedrale prema Markalama, ova radnja dodje na pola puta. Inace tu ima igracki za djecu, i za kucu stvari, posudje i sl.

e haval draga punoo...jel i to trebalooo biti negdje kod age tamoooo pozz

clock-img

01.01.2011, 16:58

clock-img

amy09

pencil-img

77

jel zna neko gdje se ima kupiti lijepih lustera i lampi za djecu ali nekako nizih...zato sto je kod nas austriska gradnja pa visoki plafonii...pozz i onih fotelja i lijepih oni stolica sto samo uletis u njih aahah poz i hvala curkeee na odgovorimaaa divne steee

clock-img

01.01.2011, 17:08

clock-img

Anoniman

jel zna neko gdje se ima kupiti lijepih lustera i lampi za djecu ali nekako nizih...zato sto je kod nas austriska gradnja pa visoki plafonii...pozz i onih fotelja i lijepih oni stolica sto samo uletis u njih aahah poz i hvala curkeee na odgovorimaaa divne steee

user posted image

nije mi jasno kako mislis nizih..ti mozes kupiti kakav god luster, samo uzmes kabl dug...tj. uzmes koliko zelis metara kabla

i nije mi jasno kakve su to stolice sto samo uletis u njihuser posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 17:56

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

možda misli na lezi bag foteljeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.01.2011, 22:32

clock-img

Medić*

pencil-img

29

danima trazimo vozic gdje su vagoncici sa magnetom, na mjestu gdje ih je bilo vise nema, da li je iko vidjao nesto slicno user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

01.01.2011, 22:46

clock-img

Anoniman

Bilo je prije par mjeseci u Mercatoru na Socijalnom ja kupovala, provjeri, mozda jos ima.

clock-img

01.01.2011, 22:48

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Bilo je prije par mjeseci u Mercatoru na Socijalnom ja kupovala, provjeri, mozda jos ima.

hvala mila user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

04.01.2011, 09:46

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Gdje kupiti korpu za igracke neku malo vecu i hulahopke za bebu od godinu dana trazim vec danima Hvala

clock-img

04.01.2011, 10:02

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Emice za korpu ti ne znam,ali hulahopke imaš na Siranu kod one žene što prodaje samo dječiju robicu:-)Mi smo tu kupovali,nedavno:-))

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

04.01.2011, 10:04

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

i na pijacama Otoka i Kumrovec, Sirano je možda i skuplji od ove dvije pijace

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

04.01.2011, 10:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img