writing-img

RE: gdje kupiti za dijete?

clock-img

01.02.2011, 09:12

clock-img

alenas

pencil-img

19

Imaš u Robotu, sa likovima iz crtića, mi imamo Tom i Jerry, imaš ptičicu Twity, raznih, nisu skupi, koštaju oko 5 km.

clock-img

01.02.2011, 09:18

clock-img

Anoniman

bum pogledala...hvala

a jeste negdje vidjele u obliku zivotinja...ono da izgledaju ko igracke...to sam nasla na netuuser posted image

clock-img

01.02.2011, 11:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po graduuser posted image ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.02.2011, 11:03

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: škorpija

evo opet da pitam gdje ima bodija lijepih (za po graduuser posted image ) kratkih rukava veći od broj 98, dobili smo C&A 92 ali su mu mali, ne znam jel do broja ili, i gdje ima lijepih donjih dijelova trenerki ili trenerki komplet ali d aje gornji dio bez kapuljače i rajfešlusa

čuj ove -  za pogradu kratkih rukava u februaru user posted image user posted image
donji dio trenerke-waikiki vidjela, u onoj radnji wenice u robotu u hrasnom i modiana mercator onaj mali zeleni na alipašinom polju kod pijace-tmao je bilo mrak stvari za djecu, najviše trenerke i tako to....

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

01.02.2011, 11:08

clock-img

Anoniman

Ja sam uzela u waikiki-ju dva donja dijela trenerkih i dva puta oprala i vec mi se rutaju user posted image , a i nisu 100% pamuk. A sto se tice bodija zaova Ani neki dan kupila par bodija u bingu i super su, mogu po gradu, prelijepi su, bas kao majicice, na prugice, te sa nekim aplikacijama, a nisu oni siroki okovratnici koji se razvuku. Sad da li ima za djecake ne znam. Sto se tice trenerkih nisam bila u wenice, ali Anci ima par njihovih trenerkih sestra moja joj kupovala i prezadovoljna sam. Jednu nosa vec par mjeseci i nije se sekunde promijenila, a vidjela sam da ima wenice i u Mercatoru na Ilidži.

clock-img

01.02.2011, 11:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dadada

Da li ste negdje vidjeli torbice za cd/dvd ..djecije?...znaci da nisu crne...dosadneuser posted image

bilo je u konzumu na koreji među igračkama oko 5 Km su bili...ja uzela onaj disnay princeze da čuvaju svoje crtiće unutrauser posted image

a to u obliku neke živujke nisma nažalost vidjela.

Škorpijo u Importane ima radnja u prizemlju od igraonice druga po redu...eh sad ubij me nisma sigurna jel Vrtuljak ili mališa nazivuser posted image ali ima super trenerki donji dio po 6 KM...filmarove i na sniženju su a ima izbora brojeva. Eh ima i komplet trenerki i košta 26 KM...al su gore dukserice fakat prelijepe pa se mogu nositi i na pantalone nisu sa kapuljom i rajfešluzom nego okrugli vrat... eto pa pohgledaj.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.02.2011, 11:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukavauser posted image , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjakuser posted image

clock-img

01.02.2011, 12:36

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

hvala svima, a pocy u nas su sve bodiji kratkih rukava, ne znam zašto, al nekako mi praktičnije, ajdin mrzi da ima dva para rukavauser posted image , a kontam u tržnim centrima nekad bude prevruće ili u igraonici pa kad mu skinem duksericu da dijete ne bude ko otrnjakuser posted image

ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako je obučen po kuci.....

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

01.02.2011, 12:40

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ma meni nisu zgodni ti bodiji kratkih rukava za ovo doba godine-ako mu nesto preko obučem, skuha se, ako je samo u tome-ma nije mi bas da bude u kratkim rukavima po kuci..tako da su mi savršeno rješenje bodiji dugih rukava-tako je obučen po kuci.....

A jeli ima preko bodija trenerkicu ,majicu ili samo body? ja sinoc svom user posted image kupih potkosuljuuser posted image user posted image kontam da treba imati ispod bodijauser posted image a mozda grijesim

clock-img

01.02.2011, 13:44

clock-img

ziki

pencil-img

1815

As od 15 do 30 kg, maxi cosi rodi xps ili xr ili recaro. U TL više izgleda nema a ja ne znam gdje da tražim.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

01.02.2011, 13:45

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Ziki jesil gledala u etni

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

01.02.2011, 13:50

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Gledala Brevi i nije mi se svidjela nikako, čak mi je ona u Bigu mnogo bolja, isto Brevi al drugi model

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

01.02.2011, 13:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Lady26

Boga mi Lana nosi bodi dugih rukava i preko majicu, po potrebi i gornji dio trenerke...
Doduse mi zivimo u kuci, pohladno je ujutro...
Al zato ljeti u toj istoj kuci - i gola i bosa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh draga, kod mene je us tanu temperatura sada 24 C, u spavaćoj je 22 C..kakva crna majica preko i trenerkauser posted image ...joj, pa bio bi u goloj vodi....samo bodi dugih rukava....nista preko ni ispod...dole trenerkica i čarapice sa onim dole gumama protiv proklizavanja user posted image -u papama mu noge budu mokre od znoja tako da mi nema smisla da mu ih oblačim...

imas bodija dugih rukava nase proizvodnje (nase je za mene ex yuuser posted image ) dobri su...deblji pamuk...u merkuru...drugi sprat...nova radnja...pored igraonice...vidjeces...8,5 KM sam ja platila cini mi se

jos napomena...zarovi se sama...jer ona cura nema pojma sto tamo radiuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 1.2.2011 13:52:57 >

clock-img

03.02.2011, 09:59

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

.Na siranu kod tete sa H&M stavrima u četvratk se očekuje nova roba pa bi moglo biti ali moglo...sada nema baš neki izbor ni dezena ni brojevauser posted image

Mozes li mi objasniti gdje je ova teta?! Hvalaaaaaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

03.02.2011, 10:34

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Hanady plizzzzzzzzzzzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.2.2011 10:36:48 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

03.02.2011, 10:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Uđeš na Sirano od vječne vatre pa ideš kroz na desnu stranu...u zgradama na desnoj strani je boa njen... negdje na smaoj sredini...ali nećeš fuliti jer jedino je to box u zgradi sa dječijom garadrobomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.02.2011, 10:40

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ok hvalaaaaaaaaaa, popise mi kolegice mozak, ja im spomenula al ne znam gdje se nalazi, malo su opterecene kupovinom a h&m odjecom
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

05.02.2011, 15:25

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

gdje mogu najpovoljnije kupiti za dijete istison ili tepeih sa onim stazicama za autiće i koliko se cijene kreću

clock-img

05.02.2011, 15:26

clock-img

Anoniman

Imas u uniproetu i u dalasu na otoci, a bilo je i u elpiju na grbavici, a cijene stvarno ne znam. Znam da je bilo i tepiha vec po mjerama, a i itison pa ti mjeru odredis, mada meni se cinilo da su ti tepisi samo obradjeni itisoni, koje ti obrade i inace kad kupis.

clock-img

05.02.2011, 15:29

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hvala jelena

clock-img

05.02.2011, 18:24

clock-img

de_de

pencil-img

639

Skorpija, ja nisam iz sarajeva, iz tk-a sam i bas smo danas u gracanici gledali takve etisone (auto staze, zeleni)  9 KM metar kvadratni. Sijeku koliko treba i obrade. Ne vjerujem da je bas velika razlika u cijenam izmedju tk i sarajeva.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

05.02.2011, 19:50

clock-img

Anoniman

de_de je li ovakav
user posted image

clock-img

05.02.2011, 20:52

clock-img

de_de

pencil-img

639

Jeste Breskva i to izmedju Binga i Goramonja, ima skladiste gradjevinskog materijala i u krugu tog skladista je i salon tepiha.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

05.02.2011, 22:38

clock-img

Adana

pencil-img

2777

IZVORNA PORUKA: dadada

a jeste negdje vidjele u obliku zivotinja...ono da izgledaju ko igracke...to sam nasla na netuuser posted image

Bilo je nesto na taj fazon u Robotu u Hrasnom u podrumu, kao plisani psic - futrola za CDove... Mozda jos uvijek ima. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

06.02.2011, 16:03

clock-img

Hannah

pencil-img

277

Gdje ima kupiti Braun toplomjer za uho?

Zadnji članci

article-img