Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu
najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/ ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnije
to su tzv. kroksice...joj ticerko...kako to ne znas ...salim se kroksice su super...al ja bih voljela orginalne...barem za sebe
ma znam da su kroksice al se u sekundid nisam mogla sjetiti kako se zovu a u visokoj trudnoci ih nisam skidala, nista udobnije u zivotu nisam nosila
20.06.2011, 21:59
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Lady26
11KM u Planet obuca I ja cu aBd Lani jedne kupiti
Uh Majo tvoje jeftinije
a mi dobili iz amerike kao poklon, najjeftinije smo prosli
20.06.2011, 22:00
maja78 RR
4163
Uh Majo tvoje jeftinije
fakat su bile prejeftine, a super, evo sad su na moru sa drugim djetetom :)
20.06.2011, 22:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: salmy
Gdje da kupim najobicnije sandalice za plazu? obisli smo skoros ve djecije radnje i nema nista,ili su japanke ili kozne sandalice?nama trebaju obicne za vodu
najbolje je da mu kupis ovakve sandalice http://swgloves.wordpress.com/2010/09/10/rubber-news-3/ ja sam lani prvo kontala kupiti one gumene za plazu kao sto smo mi kao djeca nosili, a onda sam citala da se cesto usjecaju u nogicu i zuljaju i sjetila sam se da sam i ja kao dijete imala problema sa tim, pa smo joj kupili ovakve i super su udobne. imam i ja slicne pa znam kako nema nista udobnije
to su tzv. kroksice...joj ticerko...kako to ne znas ...salim se kroksice su super...al ja bih voljela orginalne...barem za sebe
ma znam da su kroksice al se u sekundid nisam mogla sjetiti kako se zovu a u visokoj trudnoci ih nisam skidala, nista udobnije u zivotu nisam nosila
zato sto nisi probala ugsice ...najruznija obuca je uvijek najudobnija ...al da ne idem viseu ot i ja planiram ove godine probati i kroksice A. pa cemo kombinirati ...na kraju cu doktorirati na sandalama za more
< Poruku je uredio dadada -- 20.6.2011 22:02:29 >
20.06.2011, 22:18
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Uh Majo tvoje jeftinije
fakat su bile prejeftine, a super, evo sad su na moru sa drugim djetetom :)
Jedva cekam iduci bazar da mi kazes kako sam smrsala
20.06.2011, 22:41
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
iima u turbo limaču kod nas u Mostaru,pa pretpostavljam da ima i kod vas,a vidjela sam i u robotu sličan
20.06.2011, 22:43
Visnja RR
15102
hvala ...moram uskoro u potragu...
20.06.2011, 22:50
slavuj
41
Gdje kupiti edukativne,interaktivne cd-ove. Uceje slova,boja i sl. Gledala sam u nekoliko TC i knjizara i nemaju. Pa ako je neko skoro vidjeo neka javi. Hvala
21.06.2011, 08:05
Anoniman
Eh vakooo, mene je tata zamolio da kupim sestri neku knjigu da malo cita nas...njoj je 14 god.dakle trebalo bi mi nesto zabavno, tinejdzerski, lagano (posto ona ne zivi ovdje)...nesto sto ce je zainteresovati...znaci nista pametno ...e u moje vrijeme su bile tog tipa beverli hils romani ...a sta je sad u modi? nisam u toku ...pa eto...ko znanek mi pise
< Poruku je uredio dadada -- 21.6.2011 8:07:10 >
21.06.2011, 08:38
canim
4126
Eh vakooo, mene je tata zamolio da kupim sestri neku knjigu da malo cita nas...njoj je 14 god.dakle trebalo bi mi nesto zabavno, tinejdzerski, lagano (posto ona ne zivi ovdje)...nesto sto ce je zainteresovati...znaci nista pametno ...e u moje vrijeme su bile tog tipa beverli hils romani ...a sta je sad u modi? nisam u toku ...pa eto...ko znanek mi pise
I sad su ti ti romani ala beverli hils u modi, samo sto se ne zovu beverli hils ja imam sestru 15 godina i ona stalno kupuje te neke knjige sa lakim stivom i saljivim pricicama o curama, momcima i ostalim temama trenutno ni jedan naslov mi ne pada na pamet ali cini mi se da je vecinom to sve bilo na ekavskom, dakle izdavaci su vjerovatno iz Srbije i kupovala je sve te knjige po sajmovima. A za kapicu nadam se da cemo se dogovoriti bar ovo ljeto da je preuzmes pa da je momak moze bar na jesen nositi
21.06.2011, 08:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: canim
I sad su ti ti romani ala beverli hils u modi, samo sto se ne zovu beverli hils ja imam sestru 15 godina i ona stalno kupuje te neke knjige sa lakim stivom i saljivim pricicama o curama, momcima i ostalim temama trenutno ni jedan naslov mi ne pada na pamet ali cini mi se da je vecinom to sve bilo na ekavskom, dakle izdavaci su vjerovatno iz Srbije i kupovala je sve te knjige po sajmovima. A za kapicu nadam se da cemo se dogovoriti bar ovo ljeto da je preuzmes pa da je momak moze bar na jesen nositi
pa eto...bio bi red ...ti znas gdje sam ja...ja nemam pojma gdje si ti ...nekako cemo se valjda vec uganjati...nije sa ny
nego pitaj ti sestru za naslove...nebil ti tesko...nek je na ekavici...samo da nije na cirilici,je cirilicu, nazalost, ne zna
21.06.2011, 08:46
teacher75
5394
dadada, znam da su ludi za sumrak sagom
21.06.2011, 08:48
canim
4126
dadada pitat cu je u toku dana, ona sad sigurno uveliko spava raspust...uziva djete
21.06.2011, 08:49
Anoniman
sta je to?...samo da nisu njaki vampiri i tako to da me tata ne kvrcne...to nekona sama sebi kupuje...ja cu joj "ljubice"
21.06.2011, 08:52
teacher75
5394
sta je to?...samo da nisu njaki vampiri i tako to da me tata ne kvrcne...to nekona sama sebi kupuje...ja cu joj "ljubice"
naravno da jesu, to je bas to twilight
21.06.2011, 08:52
canim
4126
kupi ti njoj knjigu recepata da pitu nauci praviti da vidis kako ce ti se tata obradovati
21.06.2011, 08:55
Adana
2777
Sumrak saga je super, ljubavna vampirska trilogija... Meni odlicna!
Ja sada citam Vamprisku Akademiju od Richelle Mead.
A imaju i neki Vampirski dnevnici...
Da napomenem, nije nista strasno, ja se ''bojim'' vamprira od malena, ali ovo smijem da citam.
Knjige od MIR-JAM su meni OK...
< Poruku je uredio Adana -- 21.6.2011 8:56:17 >
21.06.2011, 09:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana
Sumrak saga je super, ljubavna vampirska trilogija... Meni odlicna!
Ja sada citam Vamprisku Akademiju od Richelle Mead.
A imaju i neki Vampirski dnevnici...
Da napomenem, nije nista strasno, ja se ''bojim'' vamprira od malena, ali ovo smijem da citam.
Knjige od MIR-JAM su meni OK...
halo ba...ti si VELIKA
ne smijem joj fakat te "vampirske"...znam da se prosle godine lozila na one vjestice njake...al to je bas djetinjasto...mislim, njihovi razgovorii problemi ...nego dami je nesto u tom fazonu...al tinejdzersko...ja bih joj najradije h pottera...al nije ona tip da je to nesto spec.zainteresuje...barem momentalno...film, da...al knjiga...ma jok...ona je sad u fazonu "smizle"
21.06.2011, 09:04
Adana
2777
A 'Mi djeca s kolodvora Zoo'? Ja sam u tim godina za knjige koje 'otvaraju' oci...hehehehehehe
Ima i jedna knjiga, pisala je tinejdzerka, o tome kako je odvedena u bijelo roblje.... Super knjiga da nikome ne padne na pamet da se bavi sumnjivim manekenskih poslovima. :)
Helem, poslah ti i PP pa vidi ima li sta zanimljivo. :)
21.06.2011, 09:07
M kao Mama
5536
Adana nađel ti kostim, ja jučer kupila tri, dječija da se razumijemo
21.06.2011, 09:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana
A 'Mi djeca s kolodvora Zoo'? Ja sam u tim godina za knjige koje 'otvaraju' oci...hehehehehehe
Ima i jedna knjiga, pisala je tinejdzerka, o tome kako je odvedena u bijelo roblje.... Super knjiga da nikome ne padne na pamet da se bavi sumnjivim manekenskih poslovima. :)
Helem, poslah ti i PP pa vidi ima li sta zanimljivo. :)
ovo jeimeni palo na pamet...sjecam se da sam je bas u tomuzrastu negdje citala...al sam je sama uzela...ne bih joj to voljela nametati...staja znam da li je ona spremna...knjiga nije nimalo lagana...a ona meni inace djelujepuno djetinjastija nego sto sam ja bila u tim godinama...ilise jane sjecam...mamalo cuprosurfatiovu str.stosi mi poslala...ai pitacu u knjizari...nacicu valjda nesto
21.06.2011, 09:10
teacher75
5394
kupi joj agatu kristi ili serloka holmsa, ja sam to najvise citala u njenim godinama
Adana
2777
Princezini dnevnici - Meg Kabot
Kako da vaspitas svoje roditelje - Katrin Malten i Bernadet Kosta - Prad
Moj tata je lud za mnom - Vjekoslava Huljic
Samo da smo zajedno - Dzudi Blum
Boze, da l` si tu? Ja sam, Margaret - Dzudi Blum
< Poruku je uredio Adana -- 21.6.2011 9:19:49 >
Adana
2777
kupi joj agatu kristi ili serloka holmsa, ja sam to najvise citala u njenim gopdinam
I ja
21.06.2011, 09:11
Adana
2777
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Adana nađel ti kostim, ja jučer kupila tri, dječija da se razumijemo
Jok ja... A gdje, hajde poblize objasni molim te! Ulaz od Slatkog Coseta pa onda...