cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: gdje kupiti za dijete?

clock-img

27.06.2011, 20:34

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

U Zari je bilo extra gaćica za dječake

2011.
2016.

clock-img

27.06.2011, 20:55

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Imaš u Lindexu u Importane centru, savršenih.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

27.06.2011, 21:30

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Imas u Skafi, ja veceras gledala 3 kom 5,5 km a imas kod nase forumasice 3 kom za 4 km.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

27.06.2011, 21:32

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Imas u Skafi, ja veceras gledala 3 kom 5,5 km a imas kod nase forumasice 3 kom za 4 km.

Jesil uFatila kolica??user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

27.06.2011, 21:38

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Ej draga vidjela sam imaju kolica neka 27 km, 49 i 69 km. Ovo dvoje prvih kazu da su do 3 god a moj maleni je krupniji pa mu neudobna, probali na licu mjesta. Za ova treca vidjecemo do plate user posted image

clock-img

27.06.2011, 21:42

clock-img

InLove

pencil-img

538

Ej draga vidjela sam imaju kolica neka 27 km, 49 i 69 km. Ovo dvoje prvih kazu da su do 3 god a moj maleni je krupniji pa mu neudobna, probali na licu mjesta. Za ova treca vidjecemo do plate user posted image

Do plate aBd bice jeftinija user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 27.6.2011 21:43:25 >

clock-img

27.06.2011, 21:46

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Do plate aBd bice jeftinija user posted image

user posted image  aBg hoce user posted image

clock-img

28.06.2011, 09:35

clock-img

Anoniman

jednobojnih carapica?

clock-img

28.06.2011, 09:49

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

ja kupovala u TL, ali tamo sada nema nista tako da ti nisam pametna.
na pijaci su sve spidermani i ekipa sarena, user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

28.06.2011, 09:55

clock-img

Anoniman

Dadada ja jednobojne carapice uzimam u cicibanu.

clock-img

28.06.2011, 12:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada ja jednobojne carapice uzimam u cicibanu.

tenkjuuser posted image
mala, i ja sam lani uzela u TL...krenulo opet...tek ono neeeeeema...gdje god da gledam sarene ...minimalno u dvije bojeuser posted image

clock-img

28.06.2011, 12:25

clock-img

Anoniman

Ni u cicibanu nije neki bas veliki izbor, ali npr prije par dana su imali sto se tice djecaka plave svjetlo, teget plave, zelene, bez i bijele. po 2,5km su. Ja sam uzimala one kratke, a ima i dugih.

clock-img

28.06.2011, 12:28

clock-img

Anoniman

i cijena im je dobrauser posted image svakakomoram da pogledam tene kozne...prerasli smo smedjeuser posted image

clock-img

28.06.2011, 12:32

clock-img

Anoniman

Da vidjela sam i u oviesse ali im je cijena od 5,5 do 7,5Km po komadu sto mi je malo previse, a slabiji je izbor, a iz iskustva mogu reci i slabiji kvalitet.

clock-img

29.06.2011, 13:16

clock-img

miracle

pencil-img

281

Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

< Poruku je uredio miracle -- 29.6.2011 13:17:01 >

clock-img

29.06.2011, 13:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: miracle

Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

kupi keseza zamrzavanje...ulikupiukrasni papir pa ga skupi i vrecice...ili napravi "tortu" od kutija a unutra bombone, cokolade, sokice...etc...imas i ovdje na nekoj temi ideje za te torte

clock-img

29.06.2011, 13:20

clock-img

InLove

pencil-img

538

Kupis kesice za zamrzivac, one naravno od 4 l :) ako nema nikakvih drugih..

clock-img

29.06.2011, 13:23

clock-img

miracle

pencil-img

281

Hvala...pomislila sam na to..ali ja htjela da budu malo ljepšeg izgleda...ništa jedino ove od zamrzivača pa ako ništa zavezati kakvom lijepom trakicom...user posted image

clock-img

29.06.2011, 13:24

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: dadada

kupi keseza zamrzavanje...ulikupiukrasni papir pa ga skupi i vrecice...ili napravi "tortu" od kutija a unutra bombone, cokolade, sokice...etc...imas i ovdje na nekoj temi ideje za te torte

user posted image user posted image

clock-img

29.06.2011, 13:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

miracle...ja sam nekada davno pravila tortu od kutija i u jedna sprat torte stavili mla ečokoldace, u durgi sprat torte bombone, treći sokiće....
čak na toj torti možete i svjećicu ispuhati u vrtićuuser posted image

ovako nešto
http://4.bp.blogspot.com/-lCAA77ZKfHY/TcbJ1j3iSzI/AAAAAAAABNw/LbYBez1ipiA/s1600/IMG_4803.jpg

< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.6.2011 13:32:36 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

29.06.2011, 13:40

clock-img

miracle

pencil-img

281

Hvala vam..super ste user posted image

clock-img

29.06.2011, 17:48

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice)....
Velicina je bas kao one iz DMuser posted image

Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

30.06.2011, 08:27

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

miracle...ja sam nekada davno pravila tortu od kutija i u jedna sprat torte stavili mla ečokoldace, u durgi sprat torte bombone, treći sokiće....
čak na toj torti možete i svjećicu ispuhati u vrtićuuser posted image

ovako nešto
http://4.bp.blogspot.com/-lCAA77ZKfHY/TcbJ1j3iSzI/AAAAAAAABNw/LbYBez1ipiA/s1600/IMG_4803.jpg

I ja sam ovo uradila sad za drugi rockas. Ma svi su se odusevili. Izgledalo je kao prava torta na 3 sprata, sa svijecama, ukrasila ih fino, a u nju stavila sve sto vole i smiju jesti.

clock-img

30.06.2011, 10:17

clock-img

dubravka01

pencil-img

784

E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

clock-img

30.06.2011, 11:06

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: dubravka01

E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

vidjela sma slatkih u wenice radnji za djecu u grand centru na ilidži

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img