Gdje imati kupiti lijepih pantalonica za curice, a da nisu bas preskupe?
šta podrazumjevaš pod preskupe i koja veličina, da li tražiš teksat, samt, boja
12.10.2011, 18:27
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Izvještaj o trenerkama na Siranu:
Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM. Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez. Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.
Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.
Hvala ziva i zdrava bila . Idem sutra do Sirana .
12.10.2011, 21:11
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: Amrino
Joj leona kraljice . I sama sam ti ista- ja sto iskopam u Azelu, Harisu, Bingu i ostalim budjacima svi ostanu paf . Zato kad krenem nesto namjenski da trazim pa zalutam u ove "regularne" radnje zamal me hercika ne opali od cijena . Mi se svi kolektivno oblacimo u Azelu, da se onom gazdi u sevape upise sto ga je otvorio. Djeci na snizenju nagemam Zarinih majica po 3 KM da se godinama nanosaju, zimske jakne po 30 KM gore- eno ih jos u funciji. O sebi da ne pricam . Meni je jedini problem sto imam malo vremena sama sa sobom pa da odem cesce...narocito kad mi ovako nesto treba. Nasla i ja prosli put u Hariju Zarine majice Spiderman folovi za 7 KM. Definitivno moram i po ostalim Azelima i Harisima prohodati- u zadnje vrijeme ovi na Dobrinji su mi zakazali . Eh da- kome treba u Azelu je bilo krasnih djecijih cizmica- ja svome pasukanu kupila kozne futrovane, fensi smensi za 30 KM.
Nasmija ti mene ovim postom,posebno ovim oznacenim djelom. Ja u Azelu nisam nista kupovala do prije mjeses-dva,uvijek mi izgledalo da je tamo polovna roba....ali sad sam se navukla pravo.Hani kupila Zarinu jaknu za jesen,pa za zimu (obe po 30 KM),za bebe mnogo Zarinih bodica po 4 KM...ma tonu nekih sitnica.Problem mi predstavlja samo to sto nikad nema ono sto meni treba nego uzmem ono sto mi se svidi i mislim da bi moglo zatrebati. A nasla sam i sebi zimsku jaknu i bas mi se svidja,ne smijem je hvalit da je ne ureknem.
12.10.2011, 21:27
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Izvještaj o trenerkama na Siranu:
Donji dijelova ima krasnih, sa nekom aplikacijom ili natpisom, ne napadnom. Sa gumom i bez gume. Ovi za veću djecu (4 godine na dalje) koštaju 10KM. Duksevi su skuplji 20-30KM, isto ima lijepih, sa kapuljačom i bez. Ima i toplijih majica koje bi se mogle iskombinovati sa donjim dijelom trenerke po 10KM.
Dvodjelnih trenerki u kompletu nema.
Hvala ziva i zdrava bila . Idem sutra do Sirana .
Reci prodavačici (moje visine, crne duže kose) da sam ja dolazila danas i da sam te poslala, znat će sigurno. Meni se najviše svidjeli svjetlosivi donji dijelovi, imaju onu našu dole gumu, a imaju neke aplikacije duž jedne noge. Ima i tamnih boja.
13.10.2011, 08:37
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: bebacha
bodica veliki brojeva bez rukava ima u Fisu,odlicni su-oko 6KM
jesu li deblji ili tanji? nama trebaju bas tanji ispod majice, deblji su mi nepraktični..da bezveze ne idemo do fisa
13.10.2011, 08:39
bebacha
1170
tanji,skroz pamucni.odlicni.mi sve kod nih kupujemo bodice
13.10.2011, 09:15
pocahontas
2546
super..hvala..bas odem..je li to ovaj fis kod nas u SA ili moram u vitez?
13.10.2011, 09:19
bebacha
1170
ja sam kupila u Gracanici al tih bodica ima u svakom Fisu
13.10.2011, 09:41
Neca xxx
1126
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim. Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.
Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca?
13.10.2011, 11:13
hampsi
303
Neco imas u Robotu u Hrasnom, oko 25 KM. Nas je tamo uputila skorpija i od tada smo stalne musterije Ima svega, od stola za peglanje pa ... Mi smo u potrazi za onim malim plasticnim stolom i stolicama, ako neko zna gdje ima ... pocahontas mi smo prije 10-tak dana kupovali u ovom nasem FIS-u. Ima i velicina i boja, mada su meni najbolji cisto bijeli, ne potrgaju se brzo na onim drikerima.
< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:19:47 >
13.10.2011, 11:21
chuci
804
sto i stolice
ja vidjela u DP onom novom dole na stupu (merkur gdje je i interex) ali ne pogledah koliko koštaju. ima i u tvornici snova pogledaj na stranici koliko košta
13.10.2011, 11:25
mamana
531
Da li neko zna gdje mogu kupiti kuhinju za djevojcice. Naravno igracku, ali da bude veca, sa sporetom i rernom koja se otvara i onim nekim điđama, posuđem, napom... nadam se da znate na šta mislim. Moja malecka je sada počela da "kuha" i jako joj se dopala kuhinjica u jednoj igraonici, ali je posebno bila fascinirana rernom koja se može otvoriti da u nju staviš nešto.
Vidjela sam ovakvu kuhinjicu u Baby centru u BBI, ali košta 100 KM. Da li neko zna može li se negdje naći nešto slično za manje novaca
Ima lijepa Barby kuhinja u Vrtuljku na Dobrinji, ali je cijena tu negdje oko 100 KM.
13.10.2011, 11:25
hampsi
303
chuci hvala na brzom odgovoru Vidjela sam na sajtu Bimaca iz Sirokog B ali je tamo 81 KM. To mi je malo previse za onu minijaturu a opet sta znam- mozda se tako i krecu cijene tog. Pogledacu u DP
< Poruku je uredio hampsi -- 13.10.2011 11:26:19 >
13.10.2011, 11:53
Neca xxx
1126
hampsi hvala na odgovoru. Dakle, pravac Robot. ma i ja sam pretpostavila da bi toga moglo biti i kod njih, po malo nizim cijenama.
mamana i ova u baby centru je barbie i stvarno je divna, ali bi mi bila jos ljepsa da je barem malo jeftinija.
a i ja trazim sto i stolice. nasla sam krasne, naravno na IKEA stranici, tako da nista od toga. gledala sam i u Tvornici snova i stvarno su divni stolovi i stolice, ali stolica kosta 55 KM, a stolic 75 KM. Opet mi je i ovo puno, skoro 190 KM za stolic i dvije stolice.
13.10.2011, 15:04
zagy
351
Sto i stolice su imali u TL na Dobrinji i u Merkatoru na socijalnom, cijene ne znam, ali nisu male sigurno. Jeftinija varijanta bi se mogla naći u Marsu, ali one nemaju komplete nego odvojeno, pa da kombinuješ. A mi imamo baby kuhinjau iz robota, plastična, ništa posebno, ali odgovora kvalitet cijeni. Ja zaljubljena u kuhinjice iz igraonica, one fine, ako prave samo umanjene (joj mi pojašnjenja),ali oni nabavljaju uglavom nabavljaju iz IKEA, i one su oko 120 eura pa ih još treba i prebacit u našu kasabu.
13.10.2011, 17:11
haidy
549
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: haidy
Alma, trebaju mi teksasne ili neki deblji materijal, samo da nije samt. A da nisu skuplje od 20KM
13.10.2011, 17:26
Anoniman
Nekad u Azelu mozes naletiti na super Zarine hlace. Ja sam F. nedavno kupila predivne farmerke za cijelih 15KM
Alma, trebaju mi teksasne ili neki deblji materijal, samo da nije samt. A da nisu skuplje od 20KM
13.10.2011, 17:29
bambi7
672
sad bila u Harisu, za curice od 10 do 15km pantalona i tanjih i debljih
14.10.2011, 12:57
Amrino
2613
Evo i ja da podnesem izvjestaj . Obisla sam tri Harisa i na kraju nasla u onom na Koreji trenerku . Trenerka- oba dijela+ majica= 22 KM (u svim ostalim radnjama u koje sam zavirila za te pare ne moze ni majica a kamoli trenerka :-))).
Nasla mu jos jednu Zarinu majicu sa Spidrmanom- cijelih 7 KM
Helem- u Harisu se fakat moze naci samo se treba nahodati i dobro sve pregledati. Za curice da ne pricam- deset_ puta veci izbor. Do Sirana nisam ni stigla jer je malac spavao u autu i ja sam samo izljetala iz auta dok je MM cekao i uspuhivao .
< Poruku je uredio Amrino -- 14.10.2011 12:58:28 >
16.10.2011, 00:08
leona81
6373
na ciglanama, na platou gdje su paris, london i bingo ima jedna mala knizara, tamo je tabla sa postoljem 23 KM, a ima i bez postolja malo manja i najmanja, i dosta su jeftine:)
16.10.2011, 17:54
Lejla Ka
5544
Koji ti je broj ova trenerka da se pikam odmah kad je staviš na BB
16.10.2011, 19:22
M kao Mama
5536
ja divne danas vidjel 22,90 u waikikiju
16.10.2011, 23:46
gvendolina
1896
samo da javim svim mamama koje su trzile trenerkice da ima super izbor u Harisu u robotu na socijalnom.Ja sam uzela d.dio i cijena je 8 KM,a za djevojcice su naravno puuuno ljepse sa h.kitty ...za uzrast 1,2,3,4
16.10.2011, 23:48
bananica
4330
u Mercatoru super izbor kapa,salova i rukavica za sve uzraste
17.10.2011, 08:43
Almaa
1983
gdje kupiti vrecicu za spavanje sa rukavima?