I šta znam, ne smrdi, ne miriše, onako. Ili sam možda ja previše očekivala na osnovu najave
21.04.2013, 13:40
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: chuci
ja volim sf mnogo ma volim sve osim horora
Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf. Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.
< Poruku je uredio MicoTico -- 21.4.2013 13:41:50 >
21.04.2013, 18:05
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja procitah sada o ovom ubistvu tuga pa ona imala termin 12 a oni je 8 ubili:(
Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj
Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...
Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...
a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije
< Poruku je uredio aazra -- 21.4.2013 18:07:52 >
21.04.2013, 18:41
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: aazra
Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...
Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...
http://www.filmski.net/filmovi/485
a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije
meni je bolja knjiga
ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga
21.04.2013, 20:06
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga
Slazem se s tim, bas je neko spomenuo "Velika očekivanja" od Dickensa...sumnjam da film moze opisati sve one detalje kojih ima u knjizi, unutrasnji svijet likova...
Pa jedan od mojih omiljenih filmova "Prohujalo s vihorom" koji je takodjer radjen po knjizi i mada je dostigao svjetsku slavu, opet nije bolji od romana...
E jedini film koji je po mom ukusu nadmašio knjigu je Breakfast at Tiffany s Audrey Hepburn...
22.04.2013, 09:50
Storm
183
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aazra
http://www.filmski.net/filmovi/485
meni je bolja knjiga
isto mi je, uvijek se razocaram
22.04.2013, 16:44
chuci
804
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: chuci
ja volim sf mnogo ma volim sve osim horora
Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf. Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.
sad nešto kontam. mogla bi ja gledati i horor ali bez zvuka. meni je zvuk najstrašniji, kad je dobro urađen uh
23.04.2013, 08:35
Mirkica
6978
Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.
23.04.2013, 20:01
MicoTico
340
Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.
Ma bježi bona, ja to ne bih gledala ni uz muža , ma ni da tata moj sjedne pored mene(a uz njega se ničeg ne bojim). Meni su ti horori sa djecom najgori. A eto mm obožava.
23.04.2013, 21:22
maja78 RR
4163
znaci mamu pogledati
23.04.2013, 22:27
aazra
2141
Evo i ja sam se zainteresovala...sumnjam da moze biti gori od onog famoznog filma s Nicole Kidman i njenih dvoje djece...
Ne znam za vas, ali ja s vremena na vrijeme jednostavno moram pogledati dobar horor .
Imam jedino averziju od akcija, mm je gledao neku noc jednu...ja kad vidim da je film te vrste bjezim
< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:29:37 >
23.04.2013, 22:29
teacher75
5394
mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr
< Poruku je uredio teacher75 -- 23.4.2013 22:30:24 >
23.04.2013, 22:31
palachinken
5397
Ja volim akcije s Jasonom Stathamom
23.04.2013, 22:33
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja volim akcije s Jasonom Stathamom
who's that guy odoh googlati
teacher75
5394
vidjeh, meni bezveze skroz
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: teacher75
mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr
Nisam ni znala da se tako zove film u originalu...meni je sve jezivo...likovi kako su prikazani od pomocnog osoblja do ovih glavnih...
Ali izdvojila bih onaj momenat kada Nicole gleda u dijete na podu, a ona se okrene s licem one bake..