"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
26.06.2013, 11:42
aazra
2141
Gledala Skyfall, s obzirom da ne volim akcije, najvise mi se dopala istoimena pjesma od Adele
James Bond, to jest, D. Craig mi je skroz bezveze a ovaj Javier Bardem mi je nakon Zemlje za starce jedan od omiljenih...ubio se za ulogu negativca, ali pametnog
Ovaj jedva čekam - pazi postave: Pitt, Bardem, Diaz, Cruz I Višnjić
27.06.2013, 11:07
aazra
2141
Ako je suditi po postavi bit ce mrak Bas sam napisala da mi je Javier jedan od omiljenih bit ce super gledati ga s Pittom, a bas me zanima kako ce se i Visnjic uklopiti..
Mislim da ce biti idealan za gledati ga u kinu
27.06.2013, 11:09
deset_a
151
ja sam sinoć gledala Fokerove ( 1 dio) :-) po ko zna koji put....i mogu reći da mi je jedan od drazih. Jos kako smo muz i ja nepunih godinu dana u braku...bas nam je uzivancija gledati ih :-)
27.06.2013, 13:57
Galicia
2433
Hocu da gledam Mama veceras. Valjal cemu?
27.06.2013, 14:06
aazra
2141
IZVORNA PORUKA: Galicia
Hocu da gledam Mama veceras. Valjal cemu?
Glup film, ne znam sta da ti kazem...komiran otac, maceha koja spasava njegovu djecu dok je on u pauzama između dvije kome.. posebno mi je glup kraj koji nekima izgleda kao pobjeda majcinske ljubavi, a meni vise na zrtvovanje...
Jeftini trikovi da dodam..
Pogledaj Sinister sa Ethanom Hawkeom, za par nijansi je ipak bolji
27.06.2013, 14:44
Galicia
2433
Ethana ne volim nikako, ali mozda i pogledam Sinister.
gledala neku noć, napet je do bola, jedva sam zaspala ali ga preporučujem
Jašta je, napet je i meni bio. Fakat ga je dobro pogledati, nismo ni svjesni čega sve ima u svijetu i u kakve zamke možemo ne daj Bože pasti. Opreza nikad dosta, pričam s mm o tom filmu, on kaže baš si luda o čemu razmišljaš taman će se to nekome ovdje desiti. Opet ja kako starim, sve sam više na oprezu u svim stvarima. Ja inače volim dobre trilere i horore, a ovo mi je jedan žešći, realan horor koji se negdje (na žalost) sigurno dešava svakodnevno.