Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
21.09.2013, 10:15
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: bejbibi
neki dobar triler/misterija???? preporucujem:shutter island, seven, law abiding citizen...
tako mi je dobar ovaj film ostale nisam gledala
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
meni je dobar, mislim da je ocjena niza nego sto bi trebala biti. Ovo je za film za one koji vole fantastiku i avaturu. Sin od Will Smitha odlicno glumi
22.09.2013, 19:10
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: bejbibi
neki dobar triler/misterija???? preporucujem:shutter island, seven, law abiding citizen...
tako mi je dobar ovaj film ostale nisam gledala
i meni je odlican
22.09.2013, 19:16
Mya_81 RR
5531
Nakon dobrih preporuka, fakat sam ocekivala odlican film, ali me je razocarao. Bas mi je nekako nepovezan i pomalo dosadan. Mada se ima sta dobro vidjeti, da vam pravo kazem, ako me kontate
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ljubav, 25.06.2009.
22.09.2013, 19:18
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Nakon dobrih preporuka, fakat sam ocekivala odlican film, ali me je razocarao. Bas mi je nekako nepovezan i pomalo dosadan. Mada se ima sta dobro vidjeti, da vam pravo kazem, ako me kontate
dugo u noc nisam mogla zaspati, `bem ti osjetljiva insana, tako je jezivo sve to sto se desavalo tom djetetu pola filma sam preplakala, mm zaspao, nije njegov zanr. Nije za svakoga
< Poruku je uredio Maya_K -- 22.9.2013 21:35:34 >
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
28.09.2013, 08:55
teacher75
5394
preporucen davno, odlican film