Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
al stvarnooooo treba se pogledat nije holivud nije bolivudal je dobar zivotni film , preporucujem .
Ja sam awake skinula sa torrentz.eu
10.10.2013, 16:34
Mirkica
6978
nisma mislila na Awake nego na ovaj od TIki ne znam ni kako ej ovdje zalutao :)))) a i Awake cu potraziti da vidim o cemus e radi :)))
jel to onaj horor i fantazija ????
< Poruku je uredio Mirkica -- 10.10.2013 16:36:06 >
10.10.2013, 16:36
Anoniman
OK, onda :) Awake je malo tezak, ima nekih scena...nepredivdiv, iako mislis da je predvidiv. Nije los. Jes da je gl. glumac malo previse slatkast
Awake ti je nesto kao crimi triler.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 10.10.2013 16:38:06 >
10.10.2013, 16:39
Anoniman
Ja gledala sinoc Safe haven. Lagan, romantican, na kraju ima par recenica gdje sam se raspekmezila.
10.10.2013, 16:44
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
OK, onda :) Awake je malo tezak, ima nekih scena...nepredivdiv, iako mislis da je predvidiv. Nije los. Jes da je gl. glumac malo previse slatkast
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
10.10.2013, 18:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ovaj film ne mogu nigdje da nadjem na stranici gdje skidam filmove valjda dodje ponovo :)))
Kod nas lose vrjeme hahaha pa doslo vrjeme da se geldaju filmovi :)))
ovaj awake meni nije nesto. davno sam ga gledala al ja inace ne volim fantazije a ovaj gore argentinski sam gledala na lepritirici online. probaj i ti tako
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.10.2013 20:29:36 >
10.10.2013, 20:30
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Crnkica
Skoro je na nekom kanalu bio odličan norveški triller iz 2011.godine,zove se LOVCI NA GLAVE...Odličan je,ne mogu da ga pronađem ni na jednoj stranici
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
ovaj film je ODLICAN gledali za vikend hvala za preporuke :))
i da odgledah "u njenim ocima" takodje dobar film ona ljubav ubija , ali prvi mi je bolji mada i drugi ne mozes nista lose reci .
14.10.2013, 14:05
aazra
2141
Sinoc sam zavrsila čitanje psihološkog trilera "Prije nego što zaspim", kojeg je napisao psihijatar, stručnjak za rad s osobama s amnezijom...ne mogu opisati radost kad sam vidjela da ce uskoro zavrsiti snimanje istoimenog filma i to sa Nicol Kidman u glavnoj ulozi (jedna od mojih omiljenih glumica)