Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
eee od kada ga cekam kod nas nema da se skinen jos ima a l u losem snimku jedva cekam a bas mi je drago da je dobar :)))
Ja sam ga sinoc svukla sa torenta, dobar je snimak. Samo cekam na red za film. Kako ja volim ovog glumca (onog mlađeg, Gyllenhaala, a ni Jackman nije za bacit)
a meni odmah naumpadne brokeback mountain
20.11.2013, 08:35
palachinken
5397
20.11.2013, 08:40
MicoTico
340
Juče nađoh rip snimak ovog filma, čekala i dočekala. Večeras ću ga pristaviti, da se uklopim u raju
procitah da je dobar kazuu pravo dobar film , ovakve mm voli pa taman imam drustvo inace gledam sama
Ico TIco javi utiske , ja volim takve filmove ustvari ja volim svu vrstu filmova djelim ih na dobre i lose :)))
23.11.2013, 09:13
teacher75
5394
mm nije ljubitelj drama, posebno jos ako je kakva teska kao ova tako da sam sinoc sama gledala on voli spektakle i historijske a ja to ne volim, zajedno se nadjemo u komedijama i trilerima
23.11.2013, 10:40
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Ico TIco javi utiske , ja volim takve filmove ustvari ja volim svu vrstu filmova djelim ih na dobre i lose :)))
Ok je, meni je bio dobar i prvi dio, a kako se završio neizvjesno, tako da sam čekala i ovaj drugi. Onako pravo holivudski, dobri specijalni efekti i svega pomalo: i akcije i romantike i fantastike Većinom su muškarci u kinu bili + ja i jedna tinejdžerka Ko voli Brad Pitta, voljeće i Thora Mislim na fiz.izgled