Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kod mene ovo ne funkcionise. Na sto god kliknem ne reaguje.
12.03.2014, 12:32
SdZ
2784
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
http://www.imdb.com/title/tt0454876/ Tople preporuke. Fil je totalno zanimljiv, neobican je, drzi paznju... Iskreno, sumnjala sam u njega i ovu ocjenu koju mu dadose, ali bas je dobar i vrijedi ga pogledati.
I mi smo ga gledali. Preporucujem. Iako se cini dosadnim, zaista drzi paznju od pocetka do kraja.
12.03.2014, 12:34
SdZ
2784
IZVORNA PORUKA: aazra
Gledala sam Pijev zivot, ispočetka je malo dosadan ali predivni snimci i pomalo tuzan kraj, pravi avanturistički Nije dzaba dobio oskara
Ko voli teorije zavjere, preporučujem ovaj sf, horor po istinitom dogadjaju o tajnoj NASA-inoj ekspediciji s "onu" stranu mjeseca, astronauti koji se nikad nisu vratili...
Kod mene ovo ne funkcionise. Na sto god kliknem ne reaguje.
Pa jesi li ga download prvo? Moraš skinuti ovaj neki programčić koji se zove Popcorn Time, nudi ti download now na ovom linku. Instaliraš ga i u njemu more filmova, razvrstano po žanrovima. Titlovi imaju, ali nema naših jezika, ima engleski, njemački, španski i slični
12.03.2014, 14:36
Hannica
2920
Probala sam,nece,pise da vise nije dostopno.
22.03.2014, 20:19
Miracle*3
463
Ima li neko dobru komediju preporuciti ali da se moze sa djecom gledati
22.03.2014, 20:43
Vanne
389
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Ima li neko dobru komediju preporuciti ali da se moze sa djecom gledati
Ne znam da li sta gledali grown ups,imaju dva dijela..meni je to zakon porodicnih komedija...takodje marley i ja je prelijep film... White chicks isto presmijesna komedija...
I ja volim porodicne komedije pa ako neko ima prijedlog samo recite Bas bi voljela s mm neku pogledati veceras...
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
Gledala Nou, jest da je sto puta ispričana priča, ali vrijedi gledati zbog glumaca (Russel Crow, Anthony Hopkins), a i ipak je nešto drugačije...nema onih pomalo patetičnih obraćanja "odozgo", a priča više djeluje kao neka iz budućnosti, čak je i Noa prikazan u pomalo negativnom svjetlu