Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
08.04.2015, 23:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Galicia
Rosewater obavezno pogledaj, strani je. GLumi onaj tip iz Y tu mama tambien.
Gael garcia bernal jedan od meni drazih glumaca. Vidjela sam ga uzivo proslog ljeta na sarajevo film festivalu. Jako je prijatan i skroman Jesi li ga gledala u filmu bad education od almodovara? Tamo je bio odlican!
Odgledah i http://www.imdb.com/title/tt1809398/?ref_=nv_sr_1 Prema istinitoj ziv. prici film snimljen, tezak...Ali odlicno obradjen film, odlicna gluma i opet topla preporuka ko voli takve(malo teze zivotne price)filmove gledati.
25.05.2015, 11:12
teacher75
5394
spominjala sam i ja ovdje ubroken. odlican.
25.05.2015, 11:13
BraMar
78
Sorry ako ponavljam nečiju preporuku ali meni je Sonja&bik fantastičan film (gledala sa yout..)! Inače ne volim domaće filmove (ex yu) ali sam ovaj na preporuku odgledala i nisam se pokajala
25.05.2015, 14:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
spominjala sam i ja ovdje ubroken. odlican.
Po tvojoj preporuci sam ga i odgledala.
25.05.2015, 18:19
teacher75
5394
I mi se navukli na the walking dead. Bas dobra serija