writing-img

RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)

clock-img

13.06.2011, 13:46

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: shejla

MEMENTO se zove user posted image (i ne glumi Tim Roth user posted image )

Jedan od boljih filmova ikad!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.06.2011, 13:53

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Sinoc gledali, Mamurluk 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

13.06.2011, 18:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Leena

A ja sam zaspala u zivotu samo uz jedan film Satanski tango, ali film traje 7.5 sati, a prvih 45 min. statican kadar i krave... I tako rade sve sto mogu raditi krave na livadi... bilo je ili zaspati ili pobjeci, a udobna stolica u kinu. i zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 6 od 7.5 h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image 7,5h ja bih ga za 7 godina izgledalauser posted image ...Kako to neko može snimiti uopšte, puno mi je i 2h...

IZVORNA PORUKA: henna ze

gledala sam i hangover 2 ..dobar je..kao i onaj..umrijeti od smijeha...mada mi je prvi bolji...ovaj sto sam napisala hall pass..je isto komedija na sličan fazon ali po meni mnogo, mnogo bolja...glumi owen wilson..valjda se tako piše..a znaćete koji je lik..
neku noć sam gledala...next three days glumi russell crowe...triler

Prvi dio je uvijek bolji, ali me interesuje i drugi dio, ma mora bit dobaruser posted image , joj jedva čekam da gledam...a i ovaj hall pass čim sam vidjela da glumi Oven V. mora da valja

clock-img

13.06.2011, 21:46

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: shejla
da li ste gledali ovaj novi sa Nicolasom Cageom - "Lov na vjestice"??? Valja li sta, to mi je ooomiiiiljeeeniiii glumac user posted image

Gledala sam, malo je bezveznjikav. I ja volim NC, al moze on i bolje.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

14.06.2011, 09:58

clock-img

Leena

pencil-img

2841

IZVORNA PORUKA: Coma

Ja volim trilere i horore, tako da sam se počastila dobrim trilerom koji preporučujem: "The Clinic"
(o.a. možde ne baš trudnicama, jer je tematika malo...hmmm...)
Snimljen je po istinitom događaju... ostala sam zaprepaštena... kao i nakon "Hostel-a"...
Poslije "Hostel-a" sam Tarantina proglasila ludim i psihopatom, dok nisam saznala da je i taj film snimljen po istinitom događaju...

user posted image user posted image user posted image user posted image Moja prijateljica je trudna gledala Rosemary's Baby Romana Polanskog i nije mogla spavati poslije toga, budaletinauser posted image user posted image user posted image user posted image

A moja mama je dok je mene nosila otisla u kino "na preporuku" rođaka na Petak13., i prokrvarila, jedva su me sacuvali... Tako da strah nije preporučljiv trudnicama, a od Rosemary's Baby bjezite k'o od vragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

14.06.2011, 10:00

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Breskva, ne znam stvarno sta mu je, gledala sam ja filmove i od 4 h, ali sedam i po CRNO-BIJELOG filma bez smisla...-Sadista pravi

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

14.06.2011, 14:28

clock-img

Coma

pencil-img

16

user posted image user posted image user posted image user posted image Moja prijateljica je trudna gledala Rosemary's Baby Romana Polanskog i nije mogla spavati poslije toga, budaletinauser posted image user posted image user posted image user posted image

A moja mama je dok je mene nosila otisla u kino "na preporuku" rođaka na Petak13., i prokrvarila, jedva su me sacuvali... Tako da strah nije preporučljiv trudnicama, a od Rosemary's Baby bjezite k'o od vragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Trudnice - Upozorenje - Sorry !!! Ne gledajte film "The Clinic" !!!user posted image user posted image user posted image
Ne želim biti odgovorna za nečiji prijevremeni porod!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U biti film nije strašan, ono, kao neki niskobudžetni hororčić... samo je... hmmm... kako reći a da ne otkrijem o čemu se radi??? Ostaneš u nevjerici, to mogu reći... Vrijedi pogledati u svakom slučaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2011, 14:34

clock-img

Chupka

pencil-img

35

green mile,najbolji...
da vincijev kod

clock-img

25.06.2011, 14:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

veceras na ftv u 20.00, divan film, ko nije gledao nek obavezno pogleda:
http://mojtv.hr/film/7704/la-vie-en-rose.aspx

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.06.2011, 14:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ispravka, nije na ftv nego na bht1user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.06.2011, 14:46

clock-img

Anoniman

Teacher, divan ti avataruser posted image user posted image

clock-img

25.06.2011, 14:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Teacher, divan ti avataruser posted image user posted image

hvalauser posted image

clock-img

25.06.2011, 17:47

clock-img

leona81

pencil-img

6373

the next three days i the adjustment bureau...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

26.06.2011, 15:56

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: henna ze

hall pass..u životu se nisam ismijala

Na tvoju preporuku pogledala user posted image . Odlican je user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

07.07.2011, 10:00

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

The client list user posted image
Beastly
Bride wars - za odmor mozga user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.07.2011, 10:01

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

E meni treba tih nekih chick flicks za odmor mozga dok čekam da krenu kontrakcije ili već šta bude prvo user posted image
Znači da skinem bride wars user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

07.07.2011, 10:04

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Moze i Beastly....
Na fazon bajke "ljepotica i zvijer".... samo moderna i zgodna zvijer user posted image a i ona je prelijepa....
http://www.imdb.com/title/tt1152398/

The client list je po istinitom dogadjaju, glumi sinoc sam legla iza 1, nisam mogla da ne pregledam do kraja... http://www.imdb.com/title/tt1625340/ sa Jennifer Love Hewitt

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.7.2011 10:06:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.07.2011, 10:34

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Ja izčekujem 15.juli da odgledam kraj  http://www.imdb.com/rg/hdgallery/top_hd_title/title/tt1201607/ a po traileru izgleda do sad najbolji od svih 7 djelova user posted image

clock-img

07.07.2011, 10:36

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ja nisam pogledala nijedan user posted image , a moj brat i mm bez da trepnu pregledaju.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

07.07.2011, 10:38

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja izčekujem 15.juli da odgledam kraj  http://www.imdb.com/rg/hdgallery/top_hd_title/title/tt1201607/ a po traileru izgleda do sad najbolji od svih 7 djelova user posted image

Isto! user posted image

clock-img

07.07.2011, 10:40

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja nisam pogledala nijedan user posted image , a moj brat i mm bez da trepnu pregledaju.... user posted image

Joj ja sam i skoro sve djelove knjiga pročitala i kolekciju imama čekam samo još ovaj kraj user posted image  a njega i Gospodara prestenova bi mogla gledati da mi nikada ne dodije.............

clock-img

07.07.2011, 11:01

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj ja sam i skoro sve djelove knjiga pročitala i kolekciju imama čekam samo još ovaj kraj user posted image  a njega i Gospodara prestenova bi mogla gledati da mi nikada ne dodije.............

Mi imamo produženo izdanje, po 4h jedan dio i onda, jednom godišnje napravimo filmski maraton. Malo smo user posted image user posted image user posted image ali ja baš volim Prstenove i Pottera.

clock-img

07.07.2011, 11:04

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image

Predobaruser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

07.07.2011, 11:24

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi imamo produženo izdanje, po 4h jedan dio i onda, jednom godišnje napravimo filmski maraton. Malo smo user posted image user posted image user posted image ali ja baš volim Prstenove i Pottera.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2011, 13:12

clock-img

dzanka

pencil-img

46

http://www.youtube.com/watch?v=uycOpnYnd5g
Znaci opsjednuta sam sa njim:)