i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.
19.02.2013, 13:10
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: chuci
ja uglavnom skidam titl n a engleskom. oni naši kad počnu na sluh prevoditi pa ti triler dođe ko komedija kad čitaš prevod i slušaš šta pričaju.
I ja isto. Previše sam naviknuta na titl da mogu gledati bez njega. Samo mi oči lete u dno ekrana Ali se nedavno ismijah srpskom titlu za film 50/50
19.02.2013, 13:13
teacher75
5394
Lady, pogresno sam se izrazila gore, nisam mislila da online gledam film bez prevoda vec bez skidanja titlova. nema sanse da gledam bez prevoda jer skroz smanjimo kad gledamo da ne probudimo djecu
19.02.2013, 13:13
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Lady26
i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.
ma ovo je meni komplikovano, fino gledanje online
19.02.2013, 13:15
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: palachinken
ja uglavnom skidam titl n a engleskom. oni naši kad počnu na sluh prevoditi pa ti triler dođe ko komedija kad čitaš prevod i slušaš šta pričaju.
I ja isto. Previše sam naviknuta na titl da mogu gledati bez njega. Samo mi oči lete u dno ekrana Ali se nedavno ismijah srpskom titlu za film 50/50
ovo je super za vjezbanje engleskoh, al eto ja ne mogu tako zbog mm
19.02.2013, 13:16
chuci
804
tiki nabavite slušalice pa jednu ti jednu tm, a tako se morate i stisnuti dok gledate :D. a pristaviš fil da se skida u 7. ja prevode skidam sa podnapisi.net tamo uvijek nađem. imaju filteri postaviš ih na eng, bos, srp, hrv i samo ti te izbaci. vrlo često nađemo titl od istog korisnika pa je onda sve uštimano odmah.
kad smo već kod gledanja filmova dok djeca spavaju. mm i ja tako mrsko nam gledati u dnevnoj pa odemo u spavaću, a ahmed je nemiran pa često ustaje. kaže mm neku noć evo me ko zec kad ga vidim da se mrda sav se ukočim i prepadnem i u sebi kontam nemoj molim te ustati, pa sa strahom okrenem glavu da vidim je li ustao
19.02.2013, 13:23
teacher75
5394
stisnemo se mi kad gledamo i bez slusalica, to je jedinstvena prilika da se stisnemo inace smo ostatak vremena kod kuce ja za laptopom a on za svojim komp., pravi ovisnici...
19.02.2013, 13:50
draguljče
1049
Skroz sam zaboravila za film Miris žene. Preksinoć sam ga gledala po drugi put i ponovo me oduševila gluma Al Paćina, ali i sam film.
19.02.2013, 14:06
palachinken
5397
Ja sam Game of Thrones pregledala s M. konektovanim na (.) Neke epizode je prespavao, neke predojio, ali jedino smo tako mogli pogledati bilo šta
20.02.2013, 10:16
Storm
183
IZVORNA PORUKA: teacher75
stisnemo se mi kad gledamo i bez slusalica, to je jedinstvena prilika da se stisnemo inace smo ostatak vremena kod kuce ja za laptopom a on za svojim komp., pravi ovisnici...
joj ovo mi je tako poznato , isto nam je, haj dobro je da nismo jedini ludjaci
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.