cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE

clock-img

20.12.2011, 00:26

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: bebacha

mozemol mi posudit ove roditeljske knjige nakon vase detaljne obrade:):)

Ove roditeljske sam skinula sa neta(nisam sigurna kakvu sliku o meni ka roditelju ovo dajeuser posted image ) otidji na stranicu bane prevoz pa tamo potrazi Elizabeth Pantley Kako uspavati dijete bez plakanja i John Friel 7 najvecih pogresaka u odgoju djece a mogu ti ih i ja narezat na cd

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

20.12.2011, 00:28

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

nemoras ako se moze skinut.ovo odma cu ja to.hvala

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

22.12.2011, 10:28

clock-img

emy24

pencil-img

222

procitala sam nedavno knjigu lovac na zmajeve ali na kopjuteru,i juce slucajno u fisu ugledam one iz Konzuma sto su po 4.95km,kad ostalo jos knjiga lovac na zmajeve i nisam joj mogla odoliti iako sam je vec procitala...tako ako neko trazi nek potrazi u konzumu

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

clock-img

22.12.2011, 10:34

clock-img

Anoniman

Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.

Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...

clock-img

22.12.2011, 10:38

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Upravo procitah Istina o Melody Browne. Bas je ostavila na mene dojam...znalo mi se desiti dok je citam, da je ostavim i idem djecu izljubiti...bas onako potresna na svoj nacin.

Neki dan sam uzela Klub bozicnih kolacica i Tajna Pustinje. Kolacice sam pocela citati pa javim utiske...

Potpisujem!!!user posted image user posted image user posted image
Kolacice jos nisam procitala...a Tajna piustinje mi je isto odlicna!!user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

22.12.2011, 13:15

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslovuser posted image .

Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.

Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar.
A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane.
Preporučila bih  knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.

clock-img

23.12.2011, 14:15

clock-img

neki x

pencil-img

704

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Ja sam isto prošle godine pročitala ovu knjigu Istina o Melody Browne, ali sam potpuno zaboravila o čemu se radi. A i inače mi se događa da zaboravim i pisca i naslovuser posted image .

Pingvina izgleda da nam jeste ukus sličan. Ja sam Princezu Sultanu dobila od kolegice na čitanje, i stvarno me je priča oduševila.Bez riječi sam ostajala, dok sam je čitala, gdje god idem pričam o toj knjizi.

Lovac na zmajeve, "1000 zlatnih sunaca" fine knjige , ali ni u pola dojmljiv kao Princeza, meni bar.
A kjnige od Nure B.H. isto su i mene razočarale. Baš onako ostanem bez teksta (al u negativnom kontekstu) na kraju svake pročitane.
Preporučila bih  knjigu Car si ove hefte od Nedžada Ibrišimovića, onako malo ludo štivo, narodski ispričano, mala knjižica ali meni bila zanimljiva.

Citanje Princeze Sultane je meni bilo cisto gubljenje vremena,isto sam se razocarala,kao kod Ljubav je sihirbaz,babo...Mislim ima zanimljivih dijelova,ali mi eto nije nesto,dok su mi Hiljadu sjajnih sunaca i Lovac na zmajeve FANTASTICNE,procitala sam ih u jednom dahuuser posted image
Ali eto,ukusi su razliciti,bitno je da citamouser posted image

Potrazicu tog Carauser posted image

< Poruku je uredio neki x -- 23.12.2011 14:16:30 >

clock-img

23.12.2011, 14:22

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad.
Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala.
Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom....
Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.

clock-img

23.12.2011, 14:27

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: mišur

Zadnje što sam pročitala je biografska knjig Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad.
Sa nestrpljenjem sam je čekala da se pojavi na kioscima, i bila oduševljena kad sam je pročitala.
Nisam je ispuštala dok je nisam pročitala. Divna, dirljiva, tužna, iskrena, potresna, napisana sa dušom....
Mislim da je vrijedi pročitati, a svi koje znam da su je čitali, ostali su pod istim utiskom kao i ja.

ja sam tu knjigu vec na par mjesta vidjela da hvale, i  sad na sajmu knjige sam oblijetala oko nje, ali nisam ju kupilauser posted image . a na kojoj trafici si je ti misur uzela?

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

06.01.2012, 22:56

clock-img

neki x

pencil-img

704

Konacno zavrsena "Kopile Istanbula"user posted image
Dooobra,ali je kraj mogao biti malcice ljepsi,ali eto,dobra je fakatuser posted image

clock-img

06.01.2012, 22:59

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

06.01.2012, 23:05

clock-img

neki x

pencil-img

704

IZVORNA PORUKA: klemzi

Zar je već na tržištu...ja tek skoro čula za nju...morat ću je pročitati...volim Ž.Lauševića...evo baš sad gledam film NOŽ na BN...brrrr

Joooooooooooj,gledala davno taj film i fakat covjek ne zna sta bi reko...I tuzan i svakakav nekakav u isto vrijeme...Bas brrrrr

clock-img

06.01.2012, 23:07

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Je li neko čitao ili ima knjigu, ili zna gdje ima kupiti od Michaela Winterhoff-a: Zašto nam djeca postaju tirani?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

20.01.2012, 16:33

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

lovac na zmajeve ,upravo procitana i dobra je zaista

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

06.02.2012, 09:25

clock-img

HAHA

pencil-img

685

"Malo dijete,veliki istraživač"-Anka Došen Dobud;"Kad djeca pišu,broje,računaju"-Edita Slunjski;"Rano učenje"-Adila Pašalić Kreso.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

06.02.2012, 11:05

clock-img

sabinos

pencil-img

1236

Ime mi je Selma-meni je pretuznauser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.2.2012 11:06:47 >

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

clock-img

06.02.2012, 14:31

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Kopile Istanbula-Elif Shafak

Neodoljivi sarmer-Susan Elizabeth Phillips

Tajna pustinje-Sara Sheridan

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

06.02.2012, 14:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sabinos

I meniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2012, 14:41

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: sabinos

al divnauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

08.02.2012, 11:13

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Ljubiteljima trilera toplo preporucujem Lee Childa - 61 sat te
Jedan hitac,od istog autora.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

08.02.2012, 11:17

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Amani12

Ljubiteljima trilera toplo preporucujem Lee Childa - 61 sat te
Jedan hitac,od istog autora.user posted image

na cekanju suuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.02.2012, 16:49

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Kada si otisao- Megi O` Farel

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.02.2012, 13:24

clock-img

Anoniman

zene,
jel mi mozete  preporuciti  neku izdavacku kucu u vasem gradu ako znate za neku

clock-img

16.02.2012, 13:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: triputmama

zene,
jel mi mozete  preporuciti  neku izdavacku kucu u vasem gradu ako znate za neku

Šahinpašić
Bosanska knjiga
sarajevo Publishing
Klett
Bosanska riječ

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.02.2012, 16:07

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Doba Sive-Manil Suri

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img