Ja sam razočarana...mislila sam da ćemo dobiti bar neke bodove od dijaspore, ali izgleda da su zakazali u glasanju i njima dajem 0 bodova ove godine. Meni je Vukašin bio super - odlična pjesma, fantastičan glas i zaista zgodan dečko Ali ne da nam se, ali šta mi drugo možemo i očekivati Ne mogu vjerovati da je čak i Srbija s onim sr od pjesme bolja od nas...a tek da se Grčka onako dobro plasirala....
Jedina utjeha ove godine mi je da je pobjedila stvarno dobra pjesma
30.05.2010, 09:49
w.pooh
1021
Meni je super pobjednička pjesma
30.05.2010, 11:25
milenium
6133
za njemačku odavno nisam čula bolje pjesme
30.05.2010, 11:45
elkina_mala
518
morala sam valla se i ja ovdje javit hahah;:d sinoc je bilo katastrofaaaaaaaaa em sto zbog glasanja em sto odoh na sjelo sa mm kod nekog zesceg naciste,pa nije ni jedna pjesma mogla proci a da on ne opsuje ili kaze nesto,cim je nemusliman neko...ok je nekog ne voliti ali brate svaka druga mu je nesto lose za druge...eto zato ja navijah za grcku!!! Ali meni naj je bila Rumunija,Turska i Grcka....nekako su mi bas simpa,i moram reci da je lenina pjesma bezveze...prvo sto text kako sam skuzila ide nekako "kupila sam donji ves plave boje" mislim....
30.05.2010, 11:52
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: elkina_mala kupila sam donji ves plave boje" mislim....
zato i je pjesma dobra
30.05.2010, 11:57
sporty mamaa
3211
Ma to je parodija na onu nasu balkansku "Da su kod tebe moje gacice......" Simpa je pjesma...
30.05.2010, 11:57
elkina_mala
518
hehehe onda bi trebali da su pobjedili litvanci makar kod njih sijaju gacice:d
22.02.2011, 14:47
amdi
518
Vrijeme je da se azurira ova tema...kako vam se cini izbor pjesme za eurosong? Meni je simpa skroz, malo neobicna a mislim da se to trazi...orginalnost
22.02.2011, 14:50
M kao Mama
5536
Ja sam zadovoljna, Dino je profesionalac, čovjek koji tolike godine drži se na estradnoj sceni, vjerujem da ćemo dobro proći, pjesma je takva, kakva se traži na tim skupovima parade i kića. Sve u svemu, zadovoljna sam ovogodišnjim predstavnikom, drago mi je što nije neki anonimus, pa ako je i po nacionalno ključu, barem ćemo imati predstavnika kako valja. Očekujem dobar plasman.
< Poruku je uredio mama alma RR -- 22.2.2011 14:57:03 >
22.02.2011, 14:54
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja sam zadovoljna, Dino je profesionalac, čovjek koji tolike godine drži se na estradnoj sceni, vjerujem da ćemo dobro proći, pjesma je takva, kakva se traži na tim skupovima parade i kića. Sve u svemu, zadovoljna sam ovogodišnjim predstavnikom, drago mi je što nije neki anonimu, pa ako je i po nacionalno ključu, barem ćemo imati predstavnika kako valja. Očekujem dobar plasman.
22.02.2011, 14:57
Honey3
3035
i meni je pjesma bas extra,samo mi je zao sto ne pjeva na nasem jeziku
22.02.2011, 15:07
Lady26
9177
Me don't like
22.02.2011, 15:11
Anoniman
ma eurosong je meni inace cirkus ...ali ga nikad ne propustam ako nemam nista bolje
22.02.2011, 15:20
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: dadada
ma eurosong je meni inace cirkus ...ali ga nikad ne propustam ako nemam nista bolje
ja volim cirkus pa ga i uvjek gledam... to su pjesmuljici koje nikad ne bih slušala ali ako se napravi neki dobar nastup onda bude ugodnih 2 sata za oči... i volim onaj dio kad se glasa
a vec rekoh Dinina pjesma mi je bezveze...
22.02.2011, 15:21
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
Me don't like
i meni se nesto ne svidja, malo mi lici na onu 10 mladja.mozda kad je cujem par puta mozda mi se svidi
22.02.2011, 15:27
SdZ
2784
Ja sam vec pisala na anketi. Dinu, zaista, volim slusati i svidjaju mi se njegove sve pjesme, svaka ima "ono nesto". Pjesma "predstavnica" mi nije nesto posebno. Nije mi njegov stil. Moze on, sigurno, bolje, iako ce, ja mislim, na Eurosongu dobro proci jer to je ono sto je tamo i potrebno. Ne svidja mi se sto je na engleskom, ali ko nas pita. Neko je vec rekao, i ja sam ocekivala nesto u stilu Harijeve "Lejle", ali eto... U svakom slucaju, ja mu zelim sto bolji plasman.
22.02.2011, 15:37
Blue rose RR
4361
Kao i svake godine, komercijalizacija čini svoje. Eurovizija je davno izgubila svoje čari, i da mi molimo Boga da ne pobijedimo, valja iskeširati organizaciju, a nikakve nafake od toga spektakla :)
Što se tiče pjesme, u Dininom je fazonu, ništa spektakularno. Vala meni se u sinoćnjem predstavljanju, ovaj tipUs posebno svidjeo, sa Dininom pjesmom:
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
22.02.2011, 15:45
la bomba
245
IZVORNA PORUKA: zaha
i meni je pjesma bas extra,samo mi je zao sto ne pjeva na nasem jeziku
Identično!!!
22.02.2011, 17:06
Galicia
2433
Dino je sa ovom pjesmom pokusao iskopirati Laku. Nazalost nije mu uspjelo. Nit' mu engleski ide bas najbolje, nit' taj stil.
Lose, lose skroz lose.
22.02.2011, 17:12
esmina i bebina mam
1694
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ja volim cirkus pa ga i uvjek gledam... to su pjesmuljici koje nikad ne bih slušala ali ako se napravi neki dobar nastup onda bude ugodnih 2 sata za oči... i volim onaj dio kad se glasa
a vec rekoh Dinina pjesma mi je bezveze...
Ne da mi se tipkati isto mislim
23.02.2011, 10:47
samedi
1047
Meni je pjesma odlicna,otkako sam je cula ne izlazi mi iz glave,samo pjevusim melodiju. NArocito mi se svidjela izvedba gosce iz Srbije,prve violine. Po meni pjesma bas lici na Dinu,pogotovo na pjesme sa zadnjih albuma i to mi se svidja jer mi se i ti albumi svidjaju. Nije on nikakva kopija Lake niti ga imitira,to je njegov stil vec odavno,sta je trebao,uvuci se u nekakvo odijelo i glumiti nekog frajera? Jedino imam malu zamjerku a to je pjevanje na engleskom,mnogo bolje bi bilo da je na nasem jeziku ali razumijem zasto je na engleskom,i tako ne zvuci lose. U svakom slucaju Dino je ispunio moja ocekivanja,a ocekivala sam puno od njega. Ne nadam se pobjedi,nego samo dobrom plasmanu.
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
23.02.2011, 10:53
la bomba
245
IZVORNA PORUKA: samedi
Meni je pjesma odlicna,otkako sam je cula ne izlazi mi iz glave,samo pjevusim melodiju. NArocito mi se svidjela izvedba gosce iz Srbije,prve violine. Po meni pjesma bas lici na Dinu,pogotovo na pjesme sa zadnjih albuma i to mi se svidja jer mi se i ti albumi svidjaju. Nije on nikakva kopija Lake niti ga imitira,to je njegov stil vec odavno,sta je trebao,uvuci se u nekakvo odijelo i glumiti nekog frajera? Jedino imam malu zamjerku a to je pjevanje na engleskom,mnogo bolje bi bilo da je na nasem jeziku ali razumijem zasto je na engleskom,i tako ne zvuci lose. U svakom slucaju Dino je ispunio moja ocekivanja,a ocekivala sam puno od njega. Ne nadam se pobjedi,nego samo dobrom plasmanu.
23.02.2011, 11:52
emma.L
2731
Meni se ti cirkusi, posebno ovo što mi imamo umjesto izbora predstavnika za pjesmu Evrovizije, nikako ne sviđaju. Iskreno, ne sviđa mi se Dino ni ono što radi, pa ni ova pjesmica (engleski tuga, tekst tuga, muzika hajd' može i proći). No ono što meni nije i nikada neće biti jasno je sljedeće: Kako mi nikada, ali nikada, ne možemo naći ljude koji uistinu sviraju instrumente koje drže u rukama dok su na pozornici, bez obzira na matricu i činjenicu da im isti trebaju samo zbog koreografije ili scenografije ? Gledam djevojku što je fol lupala po onoj klavijaturi, pa Bože da joj je bar netko rekao raspored prstiju da to na nešto liči. Ili djevojka sa defom . Za basistu znam da čovjek zna, a i nije bio nešto puno u kadru pa ne mogu reći. Kod nas je glavno da je cura lijepa a što violinu drži ko sjekiru preko ramena, pa nisu svi ludi, ljudi moji, bez veze se brukamo . E sad, za glasove vokala nemam što reći, oni mi se sviđaju i fino se slažu - da ne bude da sam totalno popljuvala.
23.02.2011, 11:57
la bomba
245
IZVORNA PORUKA: emma.L
Gledam djevojku što je fol lupala po onoj klavijaturi, pa Bože da joj je bar netko rekao raspored prstiju da to na nešto liči.
Djevojka je profesor klavira, ... cccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!