PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
blizanke...plastika ili priroda.. _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
prirodna plastika _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
a gledajte andjelka.... .... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
hoce li poletiti na kraju pjesme.... vjecita dilema... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
a nije ona andjeo,ona je neka pticurina.. _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
trudnjaco sta ti je al dobar fol sa onim crtanjem na pjesku kuzi ovih ko Let 3 ...samo im fali Severina _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
imamo i ruzne patuljke.... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
IZVORNA PORUKA: Visnja RR trudnjaco sta ti je al dobar fol sa onim crtanjem na pjesku kuzi ovih ko Let 3 ...samo im fali Severina
kaze Asja vidi Bumbe ahahahahaha _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR kaze Asja vidi Bumbe ahahahahaha
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Visnja RR kaze Asja vidi Bumbe ahahahahaha Fisek bend.
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: Visnja RR kaze Asja vidi Bumbe ahahahahaha Fisek bend. Čunjoglavci
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ovaj swed garant ima nase gene _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR ovaj swed garant ima nase gene
Iza ovo s Kipra sve kontam pojavice se Jox sa Laane mooojeee _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
do sada smo definitivno najbolji
pih..ne znam sta bih rekla...ma gremlin mi je dosad najbolji
jel ova teta istetovirana il joj je ovo njaki fazon
lijepa joj ova peruska... jejejejejeje... _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
IZVORNA PORUKA: dadada jel ova teta istetovirana il joj je ovo njaki fazon
IZVORNA PORUKA: triputmama a da pitam sta ona zena u pesmi dina merlina kaze jel sito ili sitno bas ne kontam il da trazim na google
jas makedonac, a ona rusinka
Majda Dinu odgledala u jednom dahu i jos pljesce, nisam joj nista ja govorila Bilo mi je tako smijesno, cura navija kao prava. A moram priznati da je i kod Belgije rekla bravo. A kod Austrije je trazila Bumbu _____________________________Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
IZVORNA PORUKA: bananica jas makedonac, a ona rusinka
a vidi nam Dane...jos se drzi _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Dosad su prvačići u Bavarskoj prvo morali učiti štampana slova, a tek krajem prvog razreda dolazi...
Škola
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Čudesna priča djevojčice koja je pravi borac. Ali i liječnika koji su pokazali svoju stručnost i ...
Porođajne priče
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost