Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja svaku pjesmu za E.Song tek nakon nekoliko slušanju mogu da procijenim da li mi se sviđa ili ne. A što se tiče samog takmičenja - odavno je izgubilo smisao.
I meni se sviđa Ninin vokal, i ova pjesma mi se sviđa. Osim što ću po lokalpatriotizmu navijati za nas naravno, navijaću za Kaliopi. Iako nisam čula još pjesmu koju će izvoditi, ona je za mene najbolji ženski vokal u Regionu, šta god da otpjeva sa onakvim glasom, rasturit će.
22.02.2012, 14:20
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Ja svaku pjesmu za E.Song tek nakon nekoliko slušanju mogu da procijenim da li mi se sviđa ili ne. A što se tiče samog takmičenja - odavno je izgubilo smisao.
isto mi se desava..
jutros citam temu i taman kontam za ovu nininu - ma nije mi nesto i hajde upalim je da je opet poslusam - fakat udje u uho - lijepa pjesmica.. inace volim Ninu i bas je u njenom fazonu..
23.02.2012, 00:15
anidla
3683
Meni je Ninina pjesma malo *poteska* za evroviziju, ne znam...moje misljenje....
Inace Ninu bas volim
11.03.2012, 12:49
Visnja RR
15102
pjesma mi nije dovoljno jaka kao Lane...lijepa u njegovom stilu , to da.. jos prije nego se pjesma predstavila su stavili Joksa na 2 mjesto (sto je smjesno...kako to ?) ne znam kakve su druge ali ce vjerovatno biti medju prve 3...
nasa pjesma se predstavlja 15. ...ali ne ocekujem nista od nje pored imena kao sto su Joks, Nina, Kaliopi, Rambo nema sanse za ulazak u finale ...
11.03.2012, 12:59
vjestica
4335
svaku od ovih pjesmi sam počela slušati i odustala nakon par sekundi u svemu tome me zanima rambova pjesma, ali je ne mogu naći
11.03.2012, 13:00
Visnja RR
15102
vjerovatno je nije jos ni predstavio ...
ali me bas zanima kako neko na kladionicama moze biti rangiran ako pjesma nije predstavljena ..npr za nasu kazu da ce biti iza 20. mjesta kao i sve druge pjesme s balkana...za ramba kazu da ce biti medju zadnjim...
Ma on je rekao da ide predstaviti ljepote CG a pjesma nije bitna ..garant ce neku cirkusijadu napraviti
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.3.2012 13:01:50 >
15.03.2012, 20:13
Visnja RR
15102
pocinje emisija gdje ce predstaviti nasa pjesma
15.03.2012, 20:56
ElmaB
4568
A joj užasa! Pa pjesma ni refrena nema, katastrofa!
kad smo haman svi govorili da cemo cemo biti prvi bili smo u sredini nekako... kad govorimo da cemo biti zadnji, dao Bog da budemo prvi, nikad se ne zna... pjesma je lijepa ali je ovako za pjevanje... a sad za euorosong... vidjet cemo!
15.03.2012, 21:13
Visnja RR
15102
ma kakvo polufinale
sad bas slusam SRB englesku verziju... bas je dobra
kad smo haman svi govorili da cemo cemo biti prvi bili smo u sredini nekako... kad govorimo da cemo biti zadnji, dao Bog da budemo prvi, nikad se ne zna... pjesma je lijepa ali je ovako za pjevanje... a sad za euorosong... vidjet cemo!
draga hurmo mi nikad nismo bili u sredini... uvek smo bili medju prvih 10 ili 15... od 40 i 50 ucesnika to je lijepo....
ocito se niko od nasih ne zeli boriti sa Ninom, Zeljkom, Kaliopi...daj Boze da nam nasi susjedi daju 2 ili 3 boda...a stranci nas nece ni pamtiti kao sto vise ni ja ne pamtim pjesmu...ko sl;ager iz 76 g