Zadnji članci

Treba li roditelj uvijek djecu stavljati na prvo mjesto
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega

Da, neki roditelji zaista imaju OMILJENO DIJETE
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Odgoj, razvoj i njega

, imam i ja probadanje u jajnicima i bol u krstima ali mislim da je to PMS.
, dosta mi je negativne energije i ljudi, ipak smo mi ovdje sve da se ohrabrimo i pomognemo jedna drugoj da dodjemo brze do istog cilja
Pocela sam i ja sa macinom travom i vrkutom prosli mjesec. Ciklusi su mi bili poprilicno redovni od 26/28, ponekad dodje dan ranije ili zakasni 2/3 dana. Zadnja mi je poranila i to poprilicno, dosla nakon 24 dana, sto mi se prije nije desavalo. Moguce je da mi je od cajeva poranila, i jos me iznenadilo da je dosla bez ikakve najave, bez bolova u stomaku i bez glavobolje koje sam uvijek imala. Primijetila sam ovaj put i da mi se prozirna sluz javljala cesto, ili je ja prije nisam primjecivala
..e sad,palo mi je na pamet da vas pitam dal se uopšte smije kombinovati ovaj čaj sa vrkutom i da li mi možda i on može pomoći u začeću. Inače moram napomenuti da ovaj mjesec imam neka čudna probadanja još od onog dana kada sam čini mi se imala O i to već neko vrijeme traje...a isto tako i pojačanu sluz a mm i ja smo jaaako aktivni ovaj mjesec-kao nikada do sad
doci..to mi je i super,inače sam imala strasne bolove..
tek sam je danas kupila i mislim da je necu piti, da i ja vidim sta ce se sada desiti, hoce li
...