IZVORNA PORUKA: hanumma
uh... filozofski odgovor
da li imate iskustva življenja u zajednici?! kako odmah u početku te odnose postaviti, da se roditelji mm-a ne miješaju u naš brak?
hanumma ako te tako strah onda nisi spremna

pricekaj il promijeni dzuvegiju, ocito te taj nije bacio s nogu
mozda ce me neko naruziti al tako bih ja svojoj kcerki savjetovala cim je strah kako ovo ono, batali
a zajednica? ja sam za to da se mladi odvoje ako imaju mogucnost, ja roditelje od mm vidim svako 15 dana i opet se uspijem nasekirati, valjda sto sam osjetljive prirode, tesko mi kad mi se prigovori il kad mi neko nesto dvosmisleno kaze, kad me kritikuju za dijete, posto nisam jezikara ja sve presutim al mi tesko I VJERUJ JEDVA CEKAM SVOJOJ KUCI OTICI

tako ako si slicne prirode ne upustaj se u avanturu zvanu zajednica ako imas mogucnost
i cesto savjetujem djevojkama nemojte ici u zajednicu ako niste za toga, il pod izgovorom "odvojicemo se za mjesec, dva" to je tek belaj, tesko je za mjesec, dva il tri "objasniti" zasto se odvajas, zato il se odmah odvoji il ako si spreman na zajednicu zivi al kako se postaviti nema pravila