IZVORNA PORUKA: frenkoza
lijepa prica Aicha.... masallah.... rijetke su takve price sa sretnim zavrsetkom.... tvoji roditelji su znali da su duboko u tebe usadili sjeme Islama... samo je trebalo vrijeme da proklija....
pa u sustini jeste, oni su znali kakva sam ja EKSCENTRICNA

i da uvijek odstupam od vecine zato su i imali povjerenja..
Allaha mi ja sam cak bila ljuta na njih sto me ne provjeravaju...i jednom se ne vratim do pravo kasno kuci a oni me zvali na tel..i na mob a ja se nisam htjela javiti(jer su me zaboravili par dana

) i ja se vratim pred zgradu kad babo stize a mene neki momak prati kuci i znate sta je moj babo???? vidio da sam zdrava ziva i okrenuo se i kuci???kaze mama dosao kuci i ISMIJAO SE
a ja slazem momku da su se naljutili roditelji na mene sto sam se kasno vratila da bih ga iskusala...
i onda sjednem i razmislim koja sam ja budala

i kako su lazne te "ljubavi" i nogiram momka

a Boga mi plah bio.estagfirullah

...i on ponekad klanjao i imao neku izfazoniranu bradicu

i onda nisam dugo htjela uopce da izlazim i onda po nekima "poekstremim" i onda Allah dadne da nakon izvjesnog vremena upoznam svog muza i za jednu vecer se sve dogovorimo i vjencanje,sta kad gdje i sve...i ja stanem tako na ludi kamen
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.