writing-img

RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

02.09.2011, 21:47

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

O drage moje trudnjace i one koje cete to tek biti (ovo mislim na helenu user posted image ) hvala vam puno. meni je samo bitno da stomo raste, mislim da ce me do Novembra prevaliti naprijed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni vi niste odavno stavile slikice, hanice, bebice hajde da vidimo dokle su stome.....vala mogla si i ti jednu Animagical da znamo kad dodjemo u tu nedelju sta nas ceka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2011, 21:52

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: zeze

IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: Semica

http://www.youtube.com/watch?v=jcuVwA8zzmw

Evo pupo uzivo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prelijepo.user posted image user posted image
Podsjeti me na pokrete moje Naide, ona nije imala ziva mira ni u stomaku , a ni sad user posted image user posted image

Prelijepooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Nejra isto nije imala ziva mira! Cak ni po noci,vazda aktivna u pupi, tako i danas isto! A Dzejla je bila prava mirnica okrene se tu i tamo! Al danas je ziva pravo user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

02.09.2011, 21:53

clock-img

animagical

pencil-img

5604

nemoj da prepadam zene ziva bilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2011, 21:53

clock-img

InLove

pencil-img

538

Sensia divan pupoooo a ti si prezgodna user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

02.09.2011, 21:55

clock-img

Silver

pencil-img

1008

Sensiaa...mama mia...user posted image user posted image user posted image user posted image  

moram se i ja slikati fino iz profila...nisam ni ja za baciti user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

02.09.2011, 21:56

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

IZVORNA PORUKA: animagical

nemoj da prepadam zene ziva bilauser posted image user posted image user posted image

if ne foliraj i kod tebe samo ko da si lubenicu progutala (malo vecu user posted image )....do juce bila u uskim farmerkama....sjecam se ja slikica nemoj da ti sad kopam i pokazujem....

clock-img

02.09.2011, 22:09

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

odusevljena sam user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

02.09.2011, 22:14

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

predivno user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.09.2011, 23:39

clock-img

zeze

pencil-img

1069

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: zeze

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prelijepo.user posted image user posted image
Podsjeti me na pokrete moje Naide, ona nije imala ziva mira ni u stomaku , a ni sad user posted image user posted image

Prelijepooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Nejra isto nije imala ziva mira! Cak ni po noci,vazda aktivna u pupi, tako i danas isto! A Dzejla je bila prava mirnica okrene se tu i tamo! Al danas je ziva pravo user posted image user posted image

Ja isto imam sliku stomaka sa rupom hehe

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

03.09.2011, 09:46

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Zeze,melly,rose,Selminja,Malena_A,maja78 hvala vam na lijepim rijecima...kazu eto da se beba pred porod smiri i ne vrti se mnogo jer nema ni prostora...ali eto moja pisuljica je hB aktivna svaki dan kao na snimciuser posted image user posted image cak mi zna i krevet zatresti kada se provrti...user posted image

Sensiaaaaa-----macka i po!!! sa trbom i pouser posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

clock-img

03.09.2011, 09:55

clock-img

Semica

pencil-img

1411

user posted image

Evooo i menee...sa +16kg i otocima na svim mogucim mjestimaaaauser posted image ...9 dana prije termina user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Semica -- 3.9.2011 10:06:13 >

clock-img

03.09.2011, 09:58

clock-img

Silver

pencil-img

1008

masallah pupe lijepe Semice...user posted image  Sarah je spremna cini mi se, samo sto nije provirila...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

03.09.2011, 09:59

clock-img

Semica

pencil-img

1411

IZVORNA PORUKA: Silver

masallah pupe lijepe Semice...user posted image  Sarah je spremna cini mi se, samo sto nije provirila...

Hvala ti user posted image Pa eto kazu mi svi da mi se pupo poceo spustati mada ja na sebi i ne primijetim neke velike promjeneee ali hajde de....aaa provirit ce ona ili milom ili silom svakako user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2011, 10:05

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

user posted image

Evooo i menee...sa +16kg i otocima na svim mogucim mjestimaaaauser posted image ...9 dana prije termina user posted image

Mašala jeste spao stomo user posted image  a sitno brojiš user posted image user posted image user posted image user posted image  a ja sam bila duplo veća pa evo mjesec dana prošlo a pola me nemauser posted image user posted image

clock-img

03.09.2011, 10:08

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Eeee Selmic moj...pa dvoje male djeceee-cudo bi bilo da su kile ostale...a i bolje je sto su otisle-bar ti je lakse podnijeti samu sebeee...okretnija si,spretnija...sjeti se samo kako je bilo kad si imala sve te kile na sebi...huh...bolje -ne prisjecaj se...user posted image user posted image

clock-img

03.09.2011, 10:16

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Joj Semice divno! Hocu i ja opet!
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

03.09.2011, 10:19

clock-img

Semica

pencil-img

1411

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Joj Semice divno! Hocu i ja opet!
user posted image

Hvala palachinkoooouser posted image Esi vidjela kako je mazuljica moja zivahna?...ma ne dam je nikomuser posted image

Pa hajde josss jedno-sta cekas user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2011, 11:03

clock-img

Sensia

pencil-img

1096

user posted image

user posted image

Semice aw aw aw meeeeeeeeed user posted image user posted image
zeno gdje si ti boje nafatala user posted image

clock-img

03.09.2011, 11:07

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Sensia,ja "vodu" nisam vidjela ovo ljeto ocima svojim...boju sam nafatala u setnjamauser posted image ...inace mi se lako primi boja...nisam s tim nikad prob imala...user posted image

Hvala na komplimentimaaaaaaaaaaaaaaa...user posted image

clock-img

03.09.2011, 11:12

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Semice prava sexy trudnica user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

03.09.2011, 11:22

clock-img

Semica

pencil-img

1411

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Semice prava sexy trudnica user posted image user posted image

hehehe sto me nasmijaaa...hvala ti milauser posted image ...samo sto se ja ne osjecam ni 1% sexy...Slonovi mi nisu sexy,a trenutno se kao slon osjecam heheheh

clock-img

03.09.2011, 11:25

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Ja se osjecam ko tuljan user posted image user posted image user posted image a stvarno super izgledas samo stomak veliki ovo ostalo sve top

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

03.09.2011, 11:28

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

semice super za tibuuser posted image i super izgledasuser posted image

GDJE SU NAM OSTALE XXL trudnice, sto ne postavljaju slikice user posted image

moracu i ja napraviti update mada se nije nesto puno promijenilo od zadnjeg putauser posted image

clock-img

03.09.2011, 12:38

clock-img

Semica

pencil-img

1411

Hajde hajde...update!!! Hocu i ja da se divim vasim pupamaaaa user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2011, 13:42

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas preslatke tibe

mozda i ja danas postavim svog trbu..

juce mi zena u radnji govori jos malo jel de..ma kakvi reko tek u 7. usla..a zea gleda i kaze aaa sigurno su dvojkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Zadnji članci

article-img