Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

.....ma slatkice nasa....ma vidi ti nje!!!!!....mashallah....ne znam sta je ljepse....boja maice....zida ...ili pupo
 .....ma slatkice nasa....ma vidi ti nje!!!!!....mashallah....ne znam sta je ljepse....boja maice....zida ...ili pupo 

.Znači do 19 nedelje dobila 3 kg a do 23 još 4,ukupno 7 ljudi moji.Bit ću ko tenk,a muž me zeza da ću i njega još malo i prestić
 .Znači do 19 nedelje dobila 3 kg a do 23 još 4,ukupno 7 ljudi moji.Bit ću ko tenk,a muž me zeza da ću i njega još malo i prestić 
  kraj 38-me sedmice! Jos maloo...
   kraj 38-me sedmice! Jos maloo... 
											 evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec....
  evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec.... evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah
  evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah  eeee.....drage moje....evo nas opet
  eeee.....drage moje....evo nas opet   evo nas opett.....sutra ulazimo u 8.....masallah
  evo nas opett.....sutra ulazimo u 8.....masallah drage moje,evo nas jos jednom,na samom pragu 9.mjeseca.......
 drage moje,evo nas jos jednom,na samom pragu 9.mjeseca.......