IZVORNA PORUKA:  veeseelaa 

A da imam para k'o pljeve, znala bih uživati, trošiti i ne razmišljati o poslu.. 

ma da, al nijedna od nas nema, svi radimo jer nam novac treba e sad naravno nekom manje nekom više.... 
 i mm fino zaradjuje al ja se ne bi usudila ne raditi na današnjem vaktu radi toga najprije a poslije dolaze i razni drugi razlozi, koje si ti već navela, kao što je promjena okruženja i meni a i djetetu 

Mislim u današnjem vaktu tvrditi da je bolje ne raditi mi je van pameti izuzev ako se nekom može, a to baš moraš biti gigant
  izuzev ako se nekom može, a to baš moraš biti gigant  

ja sam vesela pisla u nekoliko navrata na ovu temu.... 
 ja da mogu bez svoje plaće ''podmirit'' sve što mi je obveza...prem djeci i majci ja bih sjedila kući.... 
 al to sjedenje nebi bilo u smilu da se mogu zatvoriti...ne ...trebala bih s anjima šetati, hodati i provoditi se...sa muževom platom to nebi mogle...jedna je nedovoljna za to... 
 nisam tip da mogu sjediti...po prilično sam radoholičar.... 
 ali bih voljela da moja djeca nauče i shate da mama ide da radi od njih jer tako je najbolje za sve nas.... 
 U sarajevu sa jednom plaćom teže je nego ud rugim kantonima   
 ja sma mogla na ovo što imama sada imati i više...ali sam birala da u 16.45 moram pokupiti djecu s ačuvanja... 
 vikoe pozicije i na platu plaćanje nisu me privukli u smislu karijere jer bi to mojojd jeci uzelo mene u ovim bar vikend satima i popodnevnim satima...   
 mislim da ne griješim... 
 ispunjena sam i u jednom i drugom... 
 a imama mogućnost i jedno i drugo d amjenjam....   
 da imama više djece.... 
 da napustim posao 
 da nemam više djece... 
 da guram karijeru   
 ili najbolje ovako...imama lijep posao u svojoj struci, nikome ništa ne fali, poredla sma prioritete organiziral se...i biće još djece aBd pa ćemo se opet buditi noću