ne znam ni ja, ja uletih ko padobranac i nadodah se na nečiji post
04.10.2012, 14:41
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i kakve to veze ima sa priblemom anonimne.
Ma vidim ja da je bilo proklizavanja guma .
04.10.2012, 14:43
veeseelaa
20552
Ma vidim ja da je bilo proklizavanja guma user posted image .
nemoj da sad opalim o gumama
04.10.2012, 14:44
djoisa
-220
i kakve to veze ima sa priblemom anonimne.
ko prizna pola mu se prasta..
04.10.2012, 14:44
veeseelaa
20552
samo hoću da kažem da čuvate svoje majke, pazite ih i mazite, ništa nije vrijednije od vremena provedenih s njima ja tako mislim i s tim ću umrijeti
04.10.2012, 14:45
jasmin
4600
Ma vidim ja da je bilo proklizavanja guma user posted image .
nemoj da sad opalim o gumama
Sljedeci put ne ulazi bRez lanaca .
04.10.2012, 14:47
jasmin
4600
samo hoću da kažem da čuvate svoje majke, pazite ih i mazite, ništa nije vrijednije od vremena provedenih s njima ja tako mislim i s tim ću umrijeti
Tacno tako,sve ovo ima mjesta. Ali cuvajte i vase muzeve,njegujte vasu ljubav,pogotovo ako je dobar covjek i dobar prema vama. Ove sitnice se daju mudroscu rijesiti. Mudrost je tu da se uporabi . Razgovor i postovanje sve rijese.
04.10.2012, 14:48
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
04.10.2012, 14:49
veeseelaa
20552
Ali cuvajte i vase muzeve,njegujte vasu ljubav,pogotovo ako je dobar covjek i dobar prema vama
naravno, ja nisam ni rekla drugačije, to što volim i poštujem svoju majku nije smetnja mom odnosu sa suprugom, i nikada nadam se neće ni biti, niti bi trebalo ako je normalan insan u biti za sve ima ljubavi, različite al je ima
04.10.2012, 14:49
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Iman83
Potpisala bih te od-do.
Ne žalite sekunde provedene s njima...jednog dana ćete žaliti što svo svoje vrijeme niste posvetile samo njima. Nemoguće, znam...ali znaćete jednog dana...
Iman dušo
04.10.2012, 14:52
EEDITH
1217
vesela je u pravu,ali ne treba ni biti stalno kod svojih,pa bi li ti živjela sa mužem ili sa mamom.ja živim blizu i svoje mame i svekrve ali idemo skroz rijetko,nemamo vremena
04.10.2012, 14:54
damma
1281
mene mm zove kaze danas poslije posla imam nekog posla a ti idi kod svojih ako hoces za to vrijeme..i tako milion put sam kaze hajmo na kafu ili kao danas odveze me do njih dok on obavi svoje..
nismo svi isti i ne mozemo se mjeriti iskustvima drugih...
04.10.2012, 14:56
Jeca_Perec
181
ja i moj muz smo rodom iz istog grada.. kad idemo roditeljima, svako spava kod svoje mame i nama i njima ugodnije sto bi se ja nesto pred svekrvom nezgodila ili zasto bi on "morao" da spava kod punice u pidjamici, a kod svoje mame fino u gacama
04.10.2012, 14:58
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: eldinky
vesela je u pravu,ali ne treba ni biti stalno kod svojih,pa bi li ti živjela sa mužem ili sa mamom.ja živim blizu i svoje mame i svekrve ali idemo skroz rijetko,nemamo vremena
za prave stvari se uvijek ima vremena izbaci se koja kafica, koje suludo hodanje po tržnim centrima i eto nama svima vremena ja sam imala gubitak jednog roditelja i bila sam uzorno dijete, uvijek na usluzi al stalno se presabiram i pitam se dal sam mogla više i bolje.....
04.10.2012, 14:59
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec
ja i moj muz smo rodom iz istog grada.. kad idemo roditeljima, svako spava kod svoje mame i nama i njima ugodnije sto bi se ja nesto pred svekrvom nezgodila ili zasto bi on "morao" da spava kod punice u pidjamici, a kod svoje mame fino u gacama
Meni je ovo smijesno,a posebno ovo boldirano
04.10.2012, 15:03
veeseelaa
20552
odosmo mi od teme anonimna šakom ti od sto lutko moja, kako kažu dok te mami i medom te hrani kad namami i kruh zabrani ne daj se ti omesti, nego lijepo kaži majka me rodila, odgojila, uložila u mene ja joj odoh i ni riječ neću da čujem samo budi direktna, bez umotavanja, budeš li se snebivala reći šta osjećaš postaćeš rob a ni svjesna biti nećeš na kraju ćeš njegovo mišljenje i stav (ko neke) pretspavljati kao stav i tvoje mišljenje
04.10.2012, 15:10
Nedi
1147
odosmo mi od teme anonimna šakom ti od sto lutko moja, kako kažu dok te mami i medom te hrani kad namami i kruh zabrani ne daj se ti omesti, nego lijepo kaži majka me rodila, odgojila, uložila u mene ja joj odoh i ni riječ neću da čujem samo budi direktna, bez umotavanja, budeš li se snebivala reći šta osjećaš postaćeš rob a ni svjesna biti nećeš na kraju ćeš njegovo mišljenje i stav (ko neke) pretspavljati kao stav i tvoje mišljenje
Opet ona cccccc
Pa da anonimna tako funkcionise vec bi ona to uradila. Ne moze tako, fino ti je rekla. Treba umotati u kojekakve sarene papire a nas je pitala kakav papir da odabere
04.10.2012, 15:14
jasmin
4600
E jadan mi je dogovor koji pocne lupanjem sake o stol !!! Za mene brak nije samo da biva onako kako jedan partner odluci. Brak cine dvoje,kompromisom,normalnim i pristojnim razgovorom. Lupanje rukom,ili cak nesto manje od toga,da prosto povisis ton,izlazi iz granica normale i pristojnosti. Ja uvijek tiho napomenem da veoma dobro cujem svakome onome ko i malo povisi ton kada prica. A da lupeta rukama ne bih ni pokusala cuti sta ce da lupeta jezikom .
< Poruku je uredio jasmin -- 4.10.2012 15:15:03 >
04.10.2012, 15:15
minja_
655
Ja bih bila tuzna kada bi za 20-30 godina moja kćerka bila u prilici da bira između supruga i roditelja, u svrhu očuvanja kućnog mira. i da joj svaki dolazak u roditeljsku kuću obojen grižom savjesti jer misli da radi nešto loše i da time vrijeđa supruga. Da li njemu tvoj odlazak roditeljima predstavlja finansijski problem, 8 sati u vožnji, to je oko 150-200 KM goriva? Kako misli, ugrozavas vasu buducnost? Sta je njemu optimalno viđanje, da vidis roditelje za dva Bajrama, ili Bozic i Uskrs? Mogu li tebi dolaziti tvoji roditelji, tako bi putovala svaki drugi mjesec.
04.10.2012, 15:21
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: jasmin
E jadan mi je dogovor koji pocne lupanjem sake o stol !!! Za mene brak nije samo da biva onako kako jedan partner odluci. Brak cine dvoje,kompromisom,normalnim i pristojnim razgovorom. Lupanje rukom,ili cak nesto manje od toga,da prosto povisis ton,izlazi iz granica normale i pristojnosti. Ja uvijek tiho napomenem da veoma dobro cujem svakome onome ko i malo povisi ton kada prica. A da lupeta rukama ne bih ni pokusala cuti sta ce da lupeta jezikom .
lupanje šakom od sto je figurativno, kad to kažem mislim na jasno iznošenje svog stava meni mm nije svetac ni njegovo mišljenje, u uporedbi s mojom majkom je ne bitan da se tako duhovito izrazim mislim kad bi bio tako bezobrazan da ima nešto protiv jer bi ja u posjetu majci
ja nikad nisam imala potrebu mm lupati šakom od sto, ni bukvalno ni figurativno mm je normalan, pristojan, svjestan da je majka svakom svetinja, moja meni, njegova njemu i tu se ne barka, nema tu dogovora, to se zna i vozdra
ne kupujemo store ni frizider da se dogovaramo
04.10.2012, 15:21
veeseelaa
20552
Ja bih bila tuzna kada bi za 20-30 godina moja kćerka bila u prilici da bira između supruga i roditelja
ja bi bila tužna isto spoznajom da sam krampu odgojila koja je si izabrala šu*ka za muža, pretužna
04.10.2012, 15:22
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
e hvala ti za ovo spavanje tm kod mame u gacama
04.10.2012, 15:23
veeseelaa
20552
e moze tako, fino ti je rekla. Treba umotati u kojekakve sarene papire a nas je pitala kakav papir da odabereuser posted image
oko toga ne znam ništa ja ne umotavam, ja pravo u sridu, i sve pet i svi sretni
04.10.2012, 15:23
Medić*
29
Anonimna moja djeca vide muzeve roditelje svake sedmice,a moje jednom u 2-3 mjeseca,ja nisam uopce ljubomorna na to,tako je to u zivotu,ja se ne bi previse opterecivala time,mislim da to nije vrijedno zatezanja neke situacije
U pravu si Emice.
Nasi si kilometrima udaljeni. Ja svojima idem svaka 3-4 mjeseca. Medjutim ako bi nesto iskrslo otisla bih i prije.
Mogla bih ici svaki mjesec sto se njega tice, ali nema potrebe stvarno, pricamo i gledamo se skoro svaki dan. Oni u medjuvremen dolaze kod nas.
Dakle kao sto Emica rece nemoj se opterecivati time.
04.10.2012, 15:25
Cickolini
1172
Izvini Jeca, ali i meni je ovo smijesno... Meni je logicnije zajedno pa jednu noc kod jednih, a drugu noc kod drugih... ali odvojeno