IZVORNA PORUKA: D_K
P.S. mozda sam endemska vrsta ali fakat ne kontam ko je 'iza nicka' - niti me interesuje.. drago mi je ako mogu pomoci ali kad se stvari pocnu 'odmotavati' vidim da su problemi malo drugaciji od onog sto se na prvu isprica.. ko ce vam upratiti sve to drage moje
tako to obicno biva..prvo izlaganje problema nije problem nego uvod..ali kako god forumi postoje da se dobije podrska, savjet i misljenje svih kako bi osoba mogla sve to posloziti u svojoj glavi.
Ponekad samo jedan savjet u osobi probudi svjetlo, razbistri joj se i zna kuda i kako dalje..jer se osvijesti, uvidi svoj problem. Kad to postigne onda poznaje i rješenje.
raduje me sto je ovdje dosta zena iskreno pokusalo dati anonimnoj savjet
anonimna i ja ti zelim reci da, kao sto je neko rekao, pokusas razmisliti da li ides s konja na magarca..pa stavi sve na papir, odgovori sebi postoje li dobri razlozi da se uhvatis u kostac da bolesti tm, da se boris kao lavica da pocne kontinuirano uzimati terapiju, jer ako ne probas istinski, iskonski..neces znati da li je vrijedilo ili ne. No risk no fan, no risk no belaj. Ja sam za opciju "do kraja", truditi se, uvidjeti ide li na bolje..mozda jednog dana budete presretna porodica, ti ispunjena, muz bolje..ne kazem da ce biti tako niti da ce biti lako, ali vrijedi probati.
Ne brini za pojedine komentare. I ako se odlucis za drugu varijantu - to je tvoj zivot i tvoj izbor, vecina te zena nece osuditi..ja barem tako mislim.
KO JE ČOVJEK DA DRUGOM SUDI, KAD I SAM ČEKA DAN SUĐENJA
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru