IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Moj muž se samozadovoljava, a ja sam mu tu uvijek kao žena. Nikad ga nisam odbila. Nastojim da mu pružim maksimum. Sex nam je rijedak, a sad vidim i zašto. Nekako mi se poslije ovog saznanja toliko ogadio. Šta taj pokušava? Dokazat da može bez sexa? Šta biste vi uradile?
ja ne vidim ništa loše tu
pa šta ako se samozadovoljava?
ti to ne radiš?
ja bi mu se pridružila
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Pored vlastite zene se samozadovoljava??? Jos uvijek ne mogu da dodjem sebi.. da mu bar nije pruzeno sve, pa hajd..
kakve to veze ime, ne dešava se samozadovoljvanaje isključivo zbog nedostatka sexa
a što se dešava samozadovoljavanje u braku u kojem muškarac ne prilazi supruzi nego to sam radi a ona željna sex-a?
i u kakvoj je vezi dali ona to čini i uopšte kada da to čini ako živi u braku u kojem sex-a nema i muškarcu je očito to dovoljno, njoj očito nije...inače ne bi pisala ovdje...
Ili je zaista toliko normalno da se svaki partner ponaosob samozadovoljva jer je to biva cool, nije konzervirano i da tako jedno kraj drugog svako sebe ''pipka'' i sex im i ne treba...šta li????
Meni bi savršeno bilo jasno da je ova žena napisala da on to radi a ona to ne voli al njihovom sexualnom životu to ne smeta...
međutim žena piše totalno suprotno tome...i mene zaista kao neiskusnu ženu koja je u svom životu immla jednog te istog partnera do sada zanima dali je ovo zaista normlana situacija u braku, ma i mimo braka između dva partnera kada je u pitanju sex-ualni život????
Ove me zaista zanima ako sutra dođem u ovakvu situaciju da znam da ne ostavljam supruga...jer sa moje tačke gledišta taj mene nebi više vidio očima...da ja ležim i čekam da se on sam ispipka pa da ja sebe pipkam i to nam sex-ualni život u braku...izvinite ja to ne bih mogla...ja bih njega pitala, poslala psihologu fino ako neće ...kud koji mili moji...on neće ima bogami ko hoće, ha ja?