Mislim da ne vrijedi više ništa pisati,ima milion savjeta ali Boga mi svaki je dobronamjeran i koristan,nije do savjeta,ne može se reći "da nisu dobri" biće da je do bebane,slažem se da će najvjerovatnije ostati sa svojim mužem kakav god on bio,jer čini mi se da je i nje sramota razvesti se,a i strah je kako dalje sama,šta će reći narod i ostali,sve ja to razumijem,svi mi želimo ostariti pored svojih muževa ali ako ne ide onda ne ide!
Fali ovdje dio priče.Čitam sve postove,i sve mi manje jasno,njegovo ponašanje nimalo ne opravdavam,pogotovo prigovaranje za hranu i ovo za pelene
ali neki dan si pisala da ćeš uzeti pare za frizuru (ne znam da li jesi) pa i ako bude galamio,ne kontam,imala si tad možda 10 ak pelena,pa meni bi u takvoj situaciji zadnja frizura bila na pameti,ili si spominjala dolazak u sa,a ako je on baš onakav kakvim ga opisuješ malo koja bi se i usudila ga to pitati,ne smatram da je takav odnos ok,ali realno gledajući ja bih se bojala svađe ili udarca.
Sve mi je to malo čudno,čudno mi je da se on toliko promjenio,a ti nikako ne možeš ni naslutiti koji je razlog tome.
A vezano za svekrvu da ti ispričam nešto,moja prijateljica je bila u sličnj situaciji,goroj,njen muž je počeo hodati,piti,nju tukao,vezao,nije imala kud,sina imala od 2 god. njena svekrva joj dala pare da ode od njega,i 1.5 god. njoj i malom slala pare od svoje penzije,on nije znao gdje je,prestao je piti,našao posao,danas su opet skupa,imaju i curicu,ja ne mogu vjerovati da e to taj isti čovjek,hvala Bogu ljudi se mjenjaju ipak moguće je,ali da je ostala s njim Bog zna kako bi završila,a njenoj svekrvi SVAKA ČAST,treba joj noge ljubiti,kada joj je njena majka okrenula leđa ona joj bila podrška.
A ti se uzdaš u svoju svekrvu i vjeruješ da će ona sve riješiti,a tvoj maleni nema pelena...ma goni je!
Draga,uzmi život u svoje ruke (ili ga ostavi ili riješi problem),od srca ti to želim,ne dozvoli da tvoj Ibrahim sutra gleda kako njegov babo i mama nemaju šta progovoriti međusobno,pa to je žalosno.