cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: PROBLEMI U BRAKU

clock-img

23.06.2010, 17:37

clock-img

Miau

pencil-img

758

Joj i ja sam takva! Mm jednom dosao s treninga, brzo se otusirao, sredio i izjurio iz kuce kaze ide tu do jednog prijatelja treba mu nesto napraviti na kompu. Meni to sve nekako bilo cudno i zovem ga ja na tel. za 10-ak min pitam di je, kaze on izlazim iz taksija. Kakvog Bozijeg taxija, mi zivimo u strogom centru u pjesackoj zoni, a taj prijatelj takoder u pjesackoj zoni nekih 3 min pjeske od nas!?! Ja svasta na njega da sta laze, bla bla bla, na kraju ispalo on za mene narucio novi mobitel i isao ga podici! Htio me iznenaditi. user posted image E jesam se glupo poslije osjecala!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 17:48

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

I ja istouser posted image user posted image

clock-img

23.06.2010, 18:02

clock-img

selina

pencil-img

1126

nekad mi zene mozemo biti stvarno teske i komplikovane ali ipak bolje biti oprezan nego ruzno iznenadjen!

clock-img

23.06.2010, 18:12

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

bas mi je drago da su poceli nesto rijesavati,zelim vam bebana puno sreceuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

24.06.2010, 15:30

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

Evo mene cure drage
da vam javim da smo ok nabacila sam novi friz imaju slike na fb a stavit cu vam i ovdje da vidite drugu bebanu puno odlucniju,cvrscu i sretniju sve zahvaljujuci vama
sinoc smo bili ponovo kod zauve on pokazuje puno paznje prema malom sto je meni drago i to je sve sredila njegova mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim vam sve i jos jednom punooooooooooo vam hvala

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

24.06.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

bas mi je drago bebana a najvise zbog malenog pilencetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s.
gledala sam slikice friz je extra user posted image tako treba zenouser posted image ......

clock-img

24.06.2010, 15:34

clock-img

mynxlee

pencil-img

1186

Nekad je bolje izbrojati do 5, pa onda nesto reci, ali nama zenama je jezik obicno brzi od pameti, a kud i tvrdoglave, pa necemo priznati da smo pogrijesile... Ma haos.

Bebana, drago mi je zbog tebe, Ibrahima i tvog muza, da zivite ponovo kao normalna sretna porodica.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

clock-img

24.06.2010, 15:36

clock-img

kupina

pencil-img

2947

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 15:36

clock-img

taurus

pencil-img

3578

user posted image user posted image user posted image user posted image bebana baš mi je drago zbog tebeuser posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 15:37

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: bebana27

Evo mene cure drage
da vam javim da smo ok nabacila sam novi friz imaju slike na fb a stavit cu vam i ovdje da vidite drugu bebanu puno odlucniju,cvrscu i sretniju sve zahvaljujuci vama
sinoc smo bili ponovo kod zauve on pokazuje puno paznje prema malom sto je meni drago i to je sve sredila njegova mama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.06.2010, 15:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Miau

Joj i ja sam takva! Mm jednom dosao s treninga, brzo se otusirao, sredio i izjurio iz kuce kaze ide tu do jednog prijatelja treba mu nesto napraviti na kompu. Meni to sve nekako bilo cudno i zovem ga ja na tel. za 10-ak min pitam di je, kaze on izlazim iz taksija. Kakvog Bozijeg taxija, mi zivimo u strogom centru u pjesackoj zoni, a taj prijatelj takoder u pjesackoj zoni nekih 3 min pjeske od nas!?! Ja svasta na njega da sta laze, bla bla bla, na kraju ispalo on za mene narucio novi mobitel i isao ga podici! Htio me iznenaditi. user posted image E jesam se glupo poslije osjecala!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image oces ti letiti pred ruduuser posted image a cojk te isao iznenaditi
Ja se vecinom sa mm.prepirem kad treba doci pms tad sam rissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis gdje ces gore
Zato,sam mu rekla molim lijepo neobracaj se kad trebam dobiti da ulazimo u prepirke jer trebam dobiti
On se nasmije pa ce,jel to samo kod tebe ili kod i ostali zena reko neznam pitaj ih samuser posted image a ja zene kaze lude bas si u pms pa dokle to traje reko rekla sam nepitaj nista

clock-img

24.06.2010, 15:41

clock-img

bimba

pencil-img

88

bravo bebanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i akb od sada nova prica, novi zivot ya tebe, tvog malog i tvog muza.
Zelim ti sve najbolje.

clock-img

24.06.2010, 15:54

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Evo mene cure drage

Masaallah,lijepe vijesti hvala Bogu.Samo naprijed bebanice!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

24.06.2010, 16:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

hoooćemooooo slikeeeee

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.06.2010, 16:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.06.2010, 17:00

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Bravisimo Bebana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Daj slike!!!!!!!!!!!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

24.06.2010, 17:03

clock-img

Miau

pencil-img

758

IZVORNA PORUKA: felix
user posted image user posted image user posted image user posted image  oces ti letiti pred ruduuser posted image a cojk te isao iznenaditi
Ja se vecinom sa mm.prepirem kad treba doci pms tad sam rissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image vidis gdje ces gore
Zato,sam mu rekla molim lijepo neobracaj se kad trebam dobiti da ulazimo u prepirke jer trebam dobiti
On se nasmije pa ce,jel to samo kod tebe ili kod i ostali zena reko neznam pitaj ih samuser posted image a ja zene kaze lude bas si u pms pa dokle to traje reko rekla sam nepitaj nista

Pa jel vidis ti to moja Felix, vrag mi ne da mira, moram ja prigovoriti...a poslije mi zao! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 17:06

clock-img

veda

pencil-img

211

Bebanauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 17:18

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

dosta i tebe bebana na ovoj temi,drago mi je sto se skidas lagano odavde

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

24.06.2010, 17:58

clock-img

medi87

pencil-img

1006

Bravo Bebana baš si nam slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

clock-img

24.06.2010, 18:13

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Kako blažena slika user posted image  Pogled na nju opušta, medeni steuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 18:17

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

hvala vam
klemezi gledam tvoj profil jesi li ti ovo imala bebu pa si je na zalost izgubila

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

24.06.2010, 18:20

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Jesam bebana, imala sam svog medenog sina, ali je živio samo mjesec i 24 dana user posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.06.2010, 18:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

evo jedna slikica
ovo me je kuma sredilauser posted image user posted image user posted image

kako lijepa slika...bebana želim ti svu sreću svijeta...želim da ti lijepi dani zauvijek traju ....
ljubi dječaka dragoga.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.06.2010, 18:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: klemzi

Jesam bebana, imala sam svog medenog sina, ali je živio samo mjesec i 24 dana user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image
ostavi mila  tugu iza leđa...negdje tamo jos malo pa čeka te jedna nova beba. Ovu nikada zaboraviti nećes ali ćes imati razloga za radosti i sreće koje i zaslužuješ. Samo hrabro milauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img